Ciekawie to rozgrywają, na moje oko to dopiero "przygrywka". Obstawiam dziś górne widły. Mało akcji w bardzo atrakcyjnej cenie. Mało "ulicy" jak na razie. Powiem tak, mi by było już szkoda akcji na uwalanie kursu bo już kilka osób tylko czeka z koszyczkami. No chyba, że to krótka piłka czyli sprint na 100 metrów. ( Ale to oczywiście moja subiektywna opinia - każdy sam decyduje czy kupić czy nie... )
przy takich " kocich " ruchach spekuly na pewno nie przyciagna prawie godzina handlu a tu na liczniku raptem 4 k obrotu cieniutko a hcialem sie przylaczyc do zabawy ;(
Kilku "miszczów" parkietu już nagania na "podłodze". Przesiadki z colomedic i innych "pereł" robią. ;-))) Ja mam kilka akcji, ale chętnie jeszcze dokupię po"atrakcyjnej" cenie. Nie namawiam.
Zaraz ktoś postawi 100 lub 200 kilo na K po 15 lub 16 groszy to zacznie się walka o akcje ;-) Ale to oczywiście moje przypuszczenia, nie potwierdzone żadnymi dowodami.
Z tym 12 grosza Ci sie udało;) ja uśredniłem po tyle a Ty zaczales inwestycje. Masz niezlego nosa albo szczescie;) Nie sadzilem ze po takim wykupieniu papiera jeszcze spadnie tak mocno.
Zakupy zacząłem dzień wcześniej ze średnią 14 groszy (tak jak zresztą pisałem). Potem wpadło "kilka" akcji po 12 groszy zatem nie do końca trafiłem, ale byłem blisko ;-) Ale kto wie może jeszcze spadnie, tak jak co niektórzy pisali do 7 czy 3 groszy ;-)
A ja myślę, że dziś ta stagnacja to wyczekiwanie na ostatnich śmiałków skoków. Podbieranie zacznie się niebawem. Jak to się mówi "zaniżanie przed odpałem" ;-))))) To oczywiście moja subiektywna opinia.
Shang daj spokój, wczoraj trafiłeś w tzw. "odbicie zdechłego kota". Nie co dzień jest niedziela i codziennie nie masz szansy trafić. Oczywiście to moja subiektywna opinia.
Spoko, aczkolwiek "dolki" to ciezka sprawa, opieraja sie na psychologii tłumu i silnych łapskach. Jakby zdecydowali mocarze na papierze ze ruszamy np od 20 gorsza to bysmy ruszyli, widzac uwalanie na wzrostach DT i ludzi zniecheconych jakie mialo miejsce przed spadkiem puścili kurs nizej likwidujac zlecenia kupna. Tylko wtedy juz musztarda po obiedzie bo byłem w 60% załadowany. Widac ze jestes znacznie dłuzej ode mnie na gpw, bo czaisz pewne schematy i co najwazniejsze wprowadzasz je w zycie;)
Co nie zmienia faktu, że zdarza mi się wtopić. Nie jestem nieomylny. Jako umysł ścisły, giełdę traktuję wyłącznie jako formę intelektualnej rozrywki (schematy, prawdopodobieństwo, itp. - podejście matematyczne), a nie źródło utrzymania. Swoista forma hazardu, jednak określoną kwotą. ;-))
Ja juz mam pelny pampers. ;-)))) Ledwo siedze. ;-)) Innymi slowy ciesze sie ze dbacie o moje pieniadze. ;-))))) Dziekuje i pozdrawiam "miszczowie". ;-)))))
Następny "ścisły umysł" co myśli, że rozpracował jak to działa i wydaje mu się, że ma "system na to". Tak poważnie to rób co chcesz ze swoimi pieniędzmi tylko nie bałamuć naiwnych.
No widzisz Demolka, niektorzy ludzie lubia sobie milo i merytorycznie porozmawiac w przeciwienstwie do Ciebie. Uwazasz ze pozjadales wszystkie rozumy? Wymieniamy sie sugestiami, dzieki temu poglebiamy swoja wiedze. Kazdy ma inny punkt widzenia, tak trudno to zrozumiec?
Nigdy nie jest tak tanio aby nie mogło być taniej . A na zamrożenie się tutaj pod czyste forumowe spekulacje mało kto ma ochotę. Według mnie przejęcie papiera w styczniu lekko zajeżdza wydymką . Udanych inwestycji
Każdy ma wolną wolę i sam decyduje o inwestycjach. Czy Ty inwestujesz uwzględniając forumowe spekulacje ? To gratuluje. Pewnie nie i każdy tu zapytany powie to samo. Zatem o co się martwisz ? ;-))) Co raz bardziej jestem przekonany o tym, że dobrze zrobiłem kupując i cały czas dokupując akcje. Pojawiło się sporo forumowych "dobrych wujków", którzy ostrzegają ;-))) Jeszcze raz pragnę bardzo serdecznie podziękować za dbanie o moje finanse. A jak umoczę na tej inwestycji to nie będę miał do nikogo pretensji. ;-))))) Pozdrawiam i życzę samych udanych inwestycji. Miłego dnia ;-)
p.s.
Ostatnio kolega Demolka wieszczył 7 groszy a tu spadło do 11 i odbiło do 17 groszy (zdechły kot ? możliwe), ja 50% zysku z części sprzedanych akcji "przytuliłem". Była okazja, dlaczego nie skorzystaliście ? ;-) I jeszcz dwa słowa do kolegi Demolki. Mylisz się, nie rozpracowałem systemu i nie mam patentu na zarabianie na giełdzie. Ale czasami udaje mi się trochę zarobić ;-)