• czy jest tutaj sternik ? Autor: ~TED [79.191.252.*]
    to w która dzisiaj strone ? gora czy dol ? tutaj bedzie drugie infoscope?
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~ShangTsung [83.16.45.*]
    Wszystko zależy od tego czy będzie ktoś chciał kupić kilka akcji. Ja chętnie znów kupię po 12 groszy ;-))))
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~TED [79.191.252.*]
    sterniku dmuchnij w zagle bo narazie wiatru nie ma
    Ciekawie to rozgrywają, na moje oko to dopiero "przygrywka". Obstawiam dziś górne widły. Mało akcji w bardzo atrakcyjnej cenie. Mało "ulicy" jak na razie. Powiem tak, mi by było już szkoda akcji na uwalanie kursu bo już kilka osób tylko czeka z koszyczkami. No chyba, że to krótka piłka czyli sprint na 100 metrów. ( Ale to oczywiście moja subiektywna opinia - każdy sam decyduje czy kupić czy nie... )

p.s.

Równie dobrze może być dół ;-)))
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~TED [79.191.252.*]
    przy takich " kocich " ruchach spekuly na pewno nie przyciagna prawie godzina handlu a tu na liczniku raptem 4 k obrotu cieniutko a hcialem sie przylaczyc do zabawy ;(
    Kilku "miszczów" parkietu już nagania na "podłodze". Przesiadki z colomedic i innych "pereł" robią. ;-))) Ja mam kilka akcji, ale chętnie jeszcze dokupię po"atrakcyjnej" cenie. Nie namawiam.
    P.s.

Zaraz ktoś postawi 100 lub 200 kilo na K po 15 lub 16 groszy to zacznie się walka o akcje ;-) Ale to oczywiście moje przypuszczenia, nie potwierdzone żadnymi dowodami.
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~rzeznik [195.128.112.*]
    Z tym 12 grosza Ci sie udało;) ja uśredniłem po tyle a Ty zaczales inwestycje. Masz niezlego nosa albo szczescie;) Nie sadzilem ze po takim wykupieniu papiera jeszcze spadnie tak mocno.
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~masej [46.205.27.*]
    dzisiaj niema jednego gracza i handel zamarł
    Zakupy zacząłem dzień wcześniej ze średnią 14 groszy (tak jak zresztą pisałem). Potem wpadło "kilka" akcji po 12 groszy zatem nie do końca trafiłem, ale byłem blisko ;-) Ale kto wie może jeszcze spadnie, tak jak co niektórzy pisali do 7 czy 3 groszy ;-)
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~CzłowiekDemolka [178.42.93.*]
    Tu nie ma sternika. Jak zejdzie do 7 groszy to sternik będzie, na razie nie wchodzi na pokład. A do 7 groszy zejdzie najpóźniej po raporcie za Q1.
    A ja myślę, że dziś ta stagnacja to wyczekiwanie na ostatnich śmiałków skoków. Podbieranie zacznie się niebawem. Jak to się mówi "zaniżanie przed odpałem" ;-))))) To oczywiście moja subiektywna opinia.
    Shang daj spokój, wczoraj trafiłeś w tzw. "odbicie zdechłego kota". Nie co dzień jest niedziela i codziennie nie masz szansy trafić. Oczywiście to moja subiektywna opinia.
    Ofkors ;-)
    Podzielam Twoje zdanie Shang. Wyczekales "dolek" na podstawie techniki, czy raczej doswiadczenia?;)
    Technika ?! Na bananie ?! ;-) Ale może i ktoś to stosuje. Wyłącznie obserwacja i rachunek prawdopodobieństwa - stałe schematy gry.
    Spoko, aczkolwiek "dolki" to ciezka sprawa, opieraja sie na psychologii tłumu i silnych łapskach. Jakby zdecydowali mocarze na papierze ze ruszamy np od 20 gorsza to bysmy ruszyli, widzac uwalanie na wzrostach DT i ludzi zniecheconych jakie mialo miejsce przed spadkiem puścili kurs nizej likwidujac zlecenia kupna. Tylko wtedy juz musztarda po obiedzie bo byłem w 60% załadowany. Widac ze jestes znacznie dłuzej ode mnie na gpw, bo czaisz pewne schematy i co najwazniejsze wprowadzasz je w zycie;)
    Co nie zmienia faktu, że zdarza mi się wtopić. Nie jestem nieomylny. Jako umysł ścisły, giełdę traktuję wyłącznie jako formę intelektualnej rozrywki (schematy, prawdopodobieństwo, itp. - podejście matematyczne), a nie źródło utrzymania. Swoista forma hazardu, jednak określoną kwotą. ;-))
    Rozumiem. GPW fajna sprawa jako dywersyfikacja w dochodach. Zobaczymy co nam wyjdzie z DEM;)
    No jak tam Towarzystwo Wzajemnej Adoracji?
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~lol [149.134.174.*]
    obroty calkowicie siadly. widac ze jeden grubas gra. hehe
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~shangTsung [77.237.1.*]
    A dziekuje, dobrze. Czekam na 12 groszy.
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~Patro [94.254.133.*]
    Poklepali się po pleckach i pampersy . Chcieli zaraz 300% a grawitacja działa. Skoda ludzi kto kupuje pod info z forum ??? Bez komentarza
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~ShangTsung [77.237.1.*]
    Ja juz mam pelny pampers. ;-)))) Ledwo siedze. ;-)) Innymi slowy ciesze sie ze dbacie o moje pieniadze. ;-))))) Dziekuje i pozdrawiam "miszczowie". ;-)))))
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~CzłowiekDemolka [83.24.129.*]
    Następny "ścisły umysł" co myśli, że rozpracował jak to działa i wydaje mu się, że ma "system na to". Tak poważnie to rób co chcesz ze swoimi pieniędzmi tylko nie bałamuć naiwnych.
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~masej [178.180.221.*]
    na razie to ty bałamucisz tutaj forum swoimi wypocinami i zgrywasz Robin Hooda
    No widzisz Demolka, niektorzy ludzie lubia sobie milo i merytorycznie porozmawiac w przeciwienstwie do Ciebie. Uwazasz ze pozjadales wszystkie rozumy? Wymieniamy sie sugestiami, dzieki temu poglebiamy swoja wiedze. Kazdy ma inny punkt widzenia, tak trudno to zrozumiec?
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~Patro [94.254.133.*]
    Nigdy nie jest tak tanio aby nie mogło być taniej . A na zamrożenie się tutaj pod czyste forumowe spekulacje mało kto ma ochotę. Według mnie przejęcie papiera w styczniu lekko zajeżdza wydymką . Udanych inwestycji
    Każdy ma wolną wolę i sam decyduje o inwestycjach. Czy Ty inwestujesz uwzględniając forumowe spekulacje ? To gratuluje. Pewnie nie i każdy tu zapytany powie to samo. Zatem o co się martwisz ? ;-))) Co raz bardziej jestem przekonany o tym, że dobrze zrobiłem kupując i cały czas dokupując akcje. Pojawiło się sporo forumowych "dobrych wujków", którzy ostrzegają ;-))) Jeszcze raz pragnę bardzo serdecznie podziękować za dbanie o moje finanse. A jak umoczę na tej inwestycji to nie będę miał do nikogo pretensji. ;-))))) Pozdrawiam i życzę samych udanych inwestycji. Miłego dnia ;-)

p.s.

Ostatnio kolega Demolka wieszczył 7 groszy a tu spadło do 11 i odbiło do 17 groszy (zdechły kot ? możliwe), ja 50% zysku z części sprzedanych akcji "przytuliłem". Była okazja, dlaczego nie skorzystaliście ? ;-) I jeszcz dwa słowa do kolegi Demolki. Mylisz się, nie rozpracowałem systemu i nie mam patentu na zarabianie na giełdzie. Ale czasami udaje mi się trochę zarobić ;-)
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~dem [185.28.248.*]
    worki znow nadstawione, sypac robaczki
  • Re: czy jest tutaj sternik ? Autor: ~arti [81.246.219.*]
    to jutro jedziemy w gore po 2 sesjach korekcyjnych? jak myslicie?
[x]
DEMOLEN 50,00% 0,13 2015-05-18 17:03:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.