Pierwszego dnia sprzedali 300 tyś ze średną 0,30zł=90tyś Drugiego dnia sprzedali 1,700 tyś ze średnią 0,18zł =300 tyś Trzeciego dnia sprzedali 3,700 tyś ze średnią 0,11zł=400tyś Czwartego dnia sprzedali ok. 5,000 tyś ze średnią 0,06-0,07 =350tyś - resztę obrotu robili skoczkowie oddając po 0,04zł/ 6mln akcji
Wtorek wieczór info o rezygnacji vice. leszcz w panice ( bankructwo pyta ? )
Czwartego dnia z rana pakują szybko obniżając kurs nie dając się przypadkowemu leszczowi podłączyć w drugiej części sesji oraz piątego dnia ( największe obroty ) odkupili łącznie 10 mln akcji po cenie 0,04 a więc zapłacili 400tyś
W czwartek od południa forum zacichło ( wyprzedany ze stratą leszcz ) aż do piątku wieczorem do podania raportu.
Odkupili co chcieli i piątek nastała cisza.
Wystraszony zdezorientowany leszcz sprzedał z mega stratą i został na weekend bez akcji bo przecież ma być:
- zły raport - PTI wyszedł całkowicie z akcji ( pewnie wszyscy akcjonariusze się pozbyli ) - ogłoszenie upadłości ? ( skoro kurs tyle spadł na pewno likwidacyjnej)
Podsumowanie:
- sprzedali 10 mln za kwotę 1,100,000zł - odkupili 10mln akcji ( na słupy ) za 400 tyś
i podali dobry raport !
Już mają 700 tyś na plus. Odbiją na 1zł może nawet więcej będą mieli dodatkowe 10mln zł
A może rodzina Zalewskich/Jankowskich chce kręcić duże lody na Colomedica i nie chce dzielić się zyskiem (wielomilionowym) z pozostałymi akcjonariuszami PTI? Odkupili za grosze akcje wyrzucane przez PTI, pilnując żeby nikt z rodziny nie przekroczył 5%. Jeśli tak jest, to tu może być niezła winda, nawet 10000% jak swego czasu na PCGuard. Dodatkowo takiej "poważnej" spółce z GPW jaką jest PTI "nie wypada" bawić się w opisany wyżej sposób. :)
Oni nie tyle sprzedawali co pchali w rynek. Widłowy działał jakby na ich korzyść. Gdyby nie zatrzymywał to w ciągu jednego dnia było by 0,04zł Ale kto tak sprzedaje !!! Przecież to hieny giełdowe ! Raczej by wyciągnęli kurs na 20zł i tam zapakowali pod wiadomośc o np. umowie z google,microsoft i tego typu bajery.....
Jak już umówiony ktoś to skupił raptem cisza i spokój......
Może 4 zł za papier było przesadzone ale 1 -2zł jest wart. Kupić za parę tyś i zobaczyć co będzie. Jutro na starcie dobieram i zostawiam na jakiś czas w portfelu. Nie robie kółek.Czekam na 1zł
Skoro mogli towar upchnąć po co najmniej 0,20zł bo tam już był fany popyt to po co pchali na siłe do 0,04zł skoro raport bardzo dobry. 12mln w inwestycjach długoterminowych. po co ? pytam ?
jak tak czytam o tej złotówce co ma być to jakoś to wydaje mi sie nierealne. W czwartek i w piątek kupiłem po 0,04 i jeszcze mi wpadło 100k po 0,03 Mam slownie milion sześćset tysięcy akcji i wpakowałem w to prawie 70% kapitału. Jak to coś dojdzie do 1 zł to będę milonerem. Troszkę mam obawy,ale czuję szanse na jakikolwiek wzrost. Bardziej liczę że podskoczy o te trzy cztery procet to będę miał piekny zysk.Ale jak tak gadają tutaj o tej złotówce to chyba zostawię te akcje na dłużej. Myślicie że na pewno nie zbankrutują?
w środe,w czwartek i piątek stało na sprzedaży po cztery grosze kilka milionów akcji,można było brać do woli. Ja na swoje wydałem 63 tys zł. Przecież to żadna kasa dla grubych. Ja po prostu zaryzykowałem. Tylko się boję że wasze naganianie na wzrosty może wcale nie doprowadzić do wzrostów. Coprawda ta kasa jest zarobiona na NC od listopada do stycznia,ale szkoda byłoby ją stracić. Do tej pory udawało mi się łapać dołki i wyciągać zarobek nawet po kilkanascie tys zł. Oby to też ruszyło do góry.
Zwykle czytam,analizuję,obserwuję,porównuję.Pisanie nie ma sensu tutaj,bo to tylko wymiana poglądów. A 60,czy 70 tys zł to taka góra kasy że aż nie do uwierzenia? Przecież w czwartek kazdy mógł jednym łyknięciem kupić po 0,04 nawet 2,5mln akcji. To zaledwie 100 tys zł. Pozdrawiam
- sprzedaż 918 154 szt. akcji Emitenta po średniej cenie 0,17 zł za sztukę w dniu 09.02.2015r., - sprzedaż 2 209 836 szt. akcji Emitenta po średniej cenie 0,09 zł za sztukę w dniu 10.02.2015r., - sprzedaż 4 698 388 szt. akcji Emitenta po średniej cenie 0,05 zł za sztukę w dniu 11.02.2015r., - sprzedaż 1 500 000 szt. akcji Emitenta po średniej cenie 0,04 zł za sztukę w dniu 12.02.2015r.,