• wiosna mości panowie Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Wiosna jak to wiosna, przyjść musi a razem z nią zdecydowana poprawa nastrojów i koniunktury zapowiadana przeze mnie na drugi kwartał 2015 roku. Na wielu wykresach powstają konsolidacje a na nielicznych mamy już opuszczanie bazy. Tak czy inaczej za jakieś dwa miesiące gazety zaczną się rozpisywać na temat hossy jaka do nas wreszcie zawitała.
    My oczywiście wiemy, że te wzrosty należą do fali korekcyjnej podstawowego układu. Fala ta ma wiele ciekawych aspektów a przede wszystkim wywołuje olbrzymi optymizm i większość akcjonariuszy widząc zwyżkę na papierach mylnie interpretuje ją jako falę impulsową, gdy tymczasem ma ona za zadanie wciągnąć graczy w pułapkę. Oczywiście słowa te dotyczą całego rynku a nie poszczegółnych spółek. Selekcja w inwestowaniu jest tu konieczna i trzeba dobrze wybrać i grać tam, gdzie zostaną połóżone pieniądze. Wzrosty aby zachęcić do kupowania akcji zapewne potrwają kilka miesięcy.

Chodzik Księżycowy
    14 lutego 2015 roku
    To taki mały prezent ode mnie dla was na Walentynki
    Was to oczywiście nie dotyczy. Mit to już zimny trup. Tym bardziej będzie wam przykro jak inni będą zarabiać.
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~Roxer [185.28.248.*]
    Pan i ja wiemy jedno jest tu duża kasa do wyjęcia.Pana zaangażowanie na tym forum na to wskazuje.Jakoś nie doradza Pan miłośnikom Calatravy czy petrinvestu a spółeczki że palce lizać.Co do dystrybucji,jako doświadczony gracz chyba Pan wie jak robi się dystrybucję. 3x30%w górę dobre info itd zna Pan te historie a potem info że ktoś ważny właśnie pozbył się akcji.W sumie to jestem zainteresowany Pana działalnością im taniej tym lepiej.Pozdrawiam,
  • Re: wiosna mości panowie Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Takich bzdór człowieku, to ja już dawno nie czytałem. Ty nie jesteś szczawik, ty nie jesteś nawet zielony szczawik. Ty jesteś owca do całkowitego golenia. Do skóry.
    Panie wybacz im, bo nie wiedzą co czynią.
    Wiesz dlaczego tu jeszcze jestem ? Powiem ci szczerze jak na spowiedzi. Jestem tu dlatego, aby zobaczyć do czego może doprowadzić głupota. Gdyby mogła fruwać (głupota oczywiście ) latalibyście niczym gołębice.
    Za resztę kasy jaka ci została chłopcze, kup sobie GTC a o hicie na MITcie zapomnij i to szybko.

Chodzik Księżycowy
    Widzę prawda zabolała i ten poziom !Nie wie Pan ile mam lat i ile zarobiłem na giełdzie,Wspomnę że kupowałem akcje żywca na rynku pierwotnym za obligacje skarbu państwa.To były czasy więc stwierdzenie "chłopcze" do mnie traktuję jako komplement.Pozdrawiam Pana serdecznie.Dalej dołować tak trzymać dobra robota,
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~maarc [188.116.35.*]
    BRAWO!!!!
    Jak jest hossa, to wszyscy zarabiają. Ziarno od plew odsiewają właśnie w takich czasach jak obecnie. A skoro jesteś taki dobry i takie masz zdanie o sobie, to co tu na tym badziewiu robisz? Ryby sobie łapiesz ?
    Człowieku obudź się, widzisz tu na dole jakąkolwiek akumulację ? Tu nic nie ma jeno owce się pasą z nadziejami na lepsze jutro.
    Jakiś gość pisze o trójkątach , co to ma być ? Cyrk jakiś ?
    Odkąd to formacje akumulacji są trójkątami. Zarobiłeś i dobrze a teraz przyszedł czas na straty i to ogromne , bo nie wiem co prawda po jakiej cenie to kupowałeś, ale nadzieja z jaką piszesz wyłazi ci nawet uszami i nie nazywaj mnie Panem ja jestem
    Chodzikiem Księżycowym.
    :)))))))) Już Ci się nicki od tego spamowania pomieszały. To w końcu Chodzik czy Kamerdyner - zdecyduj się!!
    Widać, że mnie poprostu nie znasz. Jak to możliwe ?
    Jestem ten sam Chodzik Księzycowy, który przy kursie powyżej 70 groszy krzyczał do was, DYSTRYBUCJA, nie kupować, sprzedawać. Ale ponieważ tak jak każdy wielki człowiek mam swoich wrogów, więc wrogowie zarejestrowali się moim nikiem na blogu i musiałem zmienić NIKA. Też się zarejestrowałem jako Kamerdyner Profesora. Ale tak naprawdę Chodzik Księżycowy, to grupa kilku osób zajmująca się profesjonalną grą na rynku.
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~zły [77.253.10.*]
    to z ciebie żadna szycha ---jednym słowem -służący
    No nie zupełnie, raczej taki major-domus współnego skarbca
    "Ale tak naprawdę Chodzik Księżycowy, to grupa kilku osób zajmująca się profesjonalną grą na rynku."

Czyli spółdzielnia:) To na czym jeszcze siedzicie i "profesjonalizujecie" kurs?
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~roxer [185.28.248.*]
    Szanowny Panie,oczywiście że jak zwykle ma Pan rację.Na razie nie ma kumulacji tak jej nie było jej na monarii przy 1 zł.
    Niestety przyznał się Pan do skarbca i grupy.Człowiek z dużymi pieniędzmi interesuje się "bezwartościową" spółką,
    a tak na marginesie warto będzie sprzedać znowu po70gr.
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~AA [212.180.235.*]
    Pytam, bo nie wiem - takie zorganizowane grupy zgłsza się do KNF, ABW czy CBŚ?
    Co wy z tym zgłaszaniem?Zawsze były i dzięki nim można zarobić wielkie pieniądze.A teraz pytanie konkursowe kiedy grając w szachy zawsze wygrasz?
    Kiedy Ty i Twój przeciwnik to ta sama osoba?
    Brawo że zacytuję klasyka,moja odpowiedż jest gdy grasz sam ze sobą np.kamerdyner z "proesorem" i lub z grupą pt,łazik.
    Wygrałeś wzrosty na MIT do 24gr,
    Panowie żadna spółdzielnia,
    Grą na giełdzie zajmował się mój Ojciec, kiedy w Polsce nikt jeszcze o tym nawet nie słyszał.
    Tak więc jak widzicie wszystko zostaje w rodzinie, a teraz mój syn przejmuje puchar przechodni, z tym, że on się takimi rzeczami jak wpisy na Bankierze nie zajmuje, szkoda mu na to czasu.
    Mogę wam powiedzieć jakie dziedziny analizy technicznej trzeba poznać, aby skutecznie sięgać po kasę na parkiecie.
    A dzisiaj to radzę wam z dobrego serca i rada dobra i co najważniejsze darmowa. Zbierzcie resztę tego co wam zostało i kupcie sobie GTC a jak to już zrobic to możemy sobie o niektórych aspektach AT pogadać..
    I jeszcze jedno, czasami trafi mi się błąd w pisowni, za co z góry przepraszam ale jak wiecie ja nie jestem z tąd.

Chodzik Księzycowy
    oczywiście nie stąd, tylko z Księżyca. Co zresztą wszystkim wiadome od dawna.
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~roxer [185.28.248.*]
    Dzisiaj na koniec sesji opadną ci twoje czułki księżycowe
    Nie opadły, bo niby dlaczego miały ?
    Ale daj ci Boże jak najlepiej. Nic to wszak nie pomoże, ale umierać będzie wam lżej.

Chodzik Księżycowy
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~Lol [89.73.122.*]
    Twój stary to co najwyżej świnie pasł, socjopato z księżyca.
    Przez takich pentaków, nie chce mi się pisać.
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~lords [89.72.237.*]
    bo ty po prostu nie potrafisz prawidłowo pisać "pendraku"
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~babaoddoktora [193.106.246.*]
    Ale kabaret! Jemu chyba chodziło o pętaka, nie pędraka.
    Mnie chodzi o cymbałów, którzy zapakowali się w akcje spółki bankruta.
    Każdy na tym forum wie, ze jestem obcokrajowcem i moja siedziba to Księżyc. Tam z imc Panem Twardowskim popijamy piwo.
    Tylko co to ma do rzeczy. Głupi inwestor, zawsze bedzie głupim inwestorem i niczego to nie zmieni.
    A koniec jest taki sam jak w tym przysłowiu.
    Miłe złego początki lecz koniec żałosny.......
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~Adwersarz [31.61.136.*]
    Wymknęło się zbyt wysoko, więc istnieją obawy, że będą chcieli jeszcze raz ściągnąć!!
    to po ile te akcje teraz stoją, bo nie chce mi się otwierać nowego okna. Czy juz pod chmurami, czy wyżej ?
    Wyskoczyły z trójkata ?
    Dnia 2015-02-17 o godz. 09:40 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > to po ile te akcje teraz stoją, bo nie chce mi się otwierać nowego okna. Czy juz pod chmurami, czy wyżej ?
    > Wyskoczyły z trójkata ?

Niby wcale niezainteresowany, ale ciągle na forum!!

Dnia 2015-02-17 o godz. 09:40 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > to po ile te akcje teraz stoją, bo nie chce mi się otwierać nowego okna. Czy juz pod chmurami, czy wyżej ?
    > Wyskoczyły z trójkata ?

Wbrew pozorom wkłada do tych wpisów cały swój wysilony rozum!!
    Powód mojego tu przebywania jest jeden.
    To świetny przykład tworzenia się pewnej zbiorowości ludzi, którzy utraciwszy dużą część posiadanego kapitału
    sami siebie wspierają, żyjąc marzeniami. Ta grupa odzwierciedla psychologię inwestowania i wraz z niespełnieniem się scenariusza jaki sobie wymyślili ulegnie rozpadowi. Dzieje się tak dlatego, że coraz więcej poszczególnych jednostek dochodzi do wniosku, że prawda jest inna i trzeba prędzej czy później pogodzić się z tym co stało się wcześniej. Oczywiście przy tym stanie rynku nikt nie zainwestuje w bankruta złamanego centa, więc w zasadzie koniec tu już nastąpił. Chodzi jedynie o to, aby ta prawda dotarła wreszcie do świadomości uczestników tego orszaku pogrzebowego. Interesuje mnie czas jaki musi minąć i jego proporcionalność do pokładu nadziei jaka tu jeszcze pozostała. Pomimo czywistych i bezdyskusyjnych dowodów, nie dociera to do uczestników tego zgromadzenia tak długo jak pozostają razem. Można to przyrównać do zachowania się uczestników protestów, kiedy to jednoska w grupie przejmuje zupełnie inne cechy i zachowuje się tak jak osobno nigdy by się nie zachowała. To ciekawe zjawisko, które prowadzi do całkowitej straty posiadanego kapitału, pomimo tego iż zostali wczesniej wielokrotnie ostrzegani o zagrożeniu jakie się pojawiło.

Chodzik księżycowy
    Inaczej mówiąc to studium głupoty ludzkiej
  • ARCTIC-maj 2014-cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE bo będzie 1,20 z Autor: ~ARCTIC [89.228.249.*]
    ARCTIC - będzie 1,20 zl ... może za sto lat ? buhahaha
    On inwestuje w wirtualną przyszłość - SCIENCE FICTION : ).
    Człowiek zupełnie oderwany od rzeczywistości : )

Re: lepiej stracić ogon niż głowę 26.04.2014
    Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*] 2014-05-06 13:35
    ...Nie wiem ile te akcje będą kosztowały za 6 miesięcy i prawdę mówiąc zupełnie mnie to nie obchodzi. Wiem jedno one spadną co najmniej do poziomu 1.20 zł !
    Mam to napisać słowami ? JEDEN ZŁOTYCH i DWADZIEŚCIA GROSZY a czy to będzie w tym, czy w przyszłym roku to zobaczymy."
    chodzik księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_lepiej-stracic-ogon-niz-glowe-26-04-2014,14720495.html

Do tych co na ARCTICU
    Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36
    Szanowni Koledzy i koleżanki też.
    Mamy piątkowy późny wieczór. Właśnie skończyłem analizę GPW.
    Powiem wam szczerze, jak na spowiedzi. Uciekajcie, uciekajcie, uciekajcie !!!
    Tak jak pisałem kilka miesięcy temu, nie macie bladego pojęcia z jakim przyszło wam powalczyć niedźwiedziem. Jest brunatny ma ogromne pazury, nie wspominając o kłach.
    To największa bessa z jaką mieliście kiedykolwiek do czynienia. Kto chce przetrwać musi zostać jedynie na gotówce. Posiadacze akcji stracą wszystko, bo zanim rynek odbije, miną całe lata i wieki przeminą. Nie dotyczy to wyłącznie ARCTICA, ale wszystkich spółek, niezależnie od ich kondycji fundamentalnych.

https://www.bankier.pl/forum/temat_do-tych-co-na-arcticu,14799429.html

JAK PO SZNURKU : )

ALLELUJA I DO PRZODU - buhahahaha
  • MIT zmienia nazwę Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Czyżby Mit zmienił nazwę na ARCTIC ?
    Oczywiście, że nie. Dlaczego więc ktoś umieszcza tu taki wpis i czego ten wpis ma dowodzić ?
    Dowodzi to tego, że komuś wypomina drzazgę w oku a sam nie widzi w swoim belki. Dowodzi to również tego, że na giełdzie niejaki Chodzik Księzycowy nie ma prawa do tego aby się pomylić, gdzie tych co się ciągle mylą ma dookoła.
    Dowodzi to również tego, że trzeba cały czas obserwować zachowanie się danego papieru ot choćby to jak zachowywały się akcje MITka i natychmiast podejmować stosowne działania obronne, jeśli scenariusz założony przestaje mieć rację bytu.
    Więc nie zaciskać odbytu jak akcje lecą na łeb, tylko je natychmiast sprzedać. Po to zresztą zostały wymyślone zlecenia STOP.
    Dowodzi to tego, że osoba, która to wkleja już sama nie wie jaki nik posiada i występuje w trzech osobach niczym świeta trójca.
    A i tak każdy wie z kim ma do czynienia.

CK
  • CK-kamerdyner- sprzedaj SFINKSA po 1,32 zł nawet ze STRATĄ : ) Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.249.*]
    A chodzik księżycowy to ... GRUPA ANALITYKÓW buhahahahahahaha

"Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*], 2012-09-16 14:03
    Witam wszystkich
    Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat.
    Za zyski państwo zabiera kasę a jak u.du-pic.ie to sami odrabiajcie sobie straty.
    Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu.
    Możecie to zweryfikować na innych forach.
    Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM
    Pozdrawiam wszystkich
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~zdziwiony [88.188.156.*]
    ty facet jesteś rzeczywiście ufoludkiem
  • Re: wiosna mości panowie - MANIA WIELKOŚCI u.... Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.249.*]
    Dnia 2015-02-17 o godz. 11:25 ~zdziwiony napisał(a):
    > ty facet jesteś rzeczywiście ufoludkiem

....................................................................
    Masz rację to gosc mocno oderwany od rzeczywistości. Nie pisałbym tu nic, ale już nie mogłem patrzyć na te jego wywyższanie się i obrażanie ludzi. Coraz bardziej go nosiło.

- Myślenie urojeniowe
    Paranoik chroni się przed niemożliwą do zniesienia rzeczywistością, konstruując rzeczywistość zastępczą. Jest ona pocieszeniem dla zranionego ego.

- Mania wielkości
    Aroganckie przekonanie o własnej wielkości pozostaje w bliskim związku z wiarą paranoika, iż jest on centralnym obiektem zainteresowania. Jest pewien swoich racji, nie dopuszcza żadnej różnicy zdań. Zna całą prawdę i żywi swego rodzaju pogardę dla głupców, którzy mają odmienne zdanie.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.68.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wiosna mości panowie - MANIA WIELKOŚCI u.... Autor: ~AnalizaChodzika [46.170.42.*]
    Analizować to może umiesz co najwyżej papier toaletowy przy próbie wyprózniania
  • Re: wiosna mości panowie - MANIA WIELKOŚCI u.... Autor: ~rytm [83.26.151.*]
    Chodzik-pozdrowienia z Arctica-dodrze że jesteś w razie czegoś będzie się na co odlać.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.68.99.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
  • Re: wiosna mości panowie Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
  • CK - KAMERDYNER ,,pokazał KALSĘ" i .... się jej wyparł (zapomniał? : ) Autor: ~PANATEUS [81.190.138.*]
    1. Dnia 2014-09-23 o godz. 10:20 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > No dobrze chłoptasie, pokaże wam ten jeden jedyny raz klasę.
    > Spółka PATENTUS. Obecny poziom 1.32 sygnał kupna. poziom docelowy 2.10.
    > Pozdrawiam
    > Zawsze możecie wrócić do Cacka na frytki.
    > Kamerdyner Profesora

2. Dnia 2015-02-19 o godz. 16:15 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Człowieku, mnie nigdy na PATENTUSIe nie było, nawet nie wiem co to takiego.

Re: dobrze, że ty rozumiesz - buhaha CK - Alleluja i do Tworek mistrzu ; 

kłamstwo 

...........................................................................................................

Po analizie i rekomendacji CK PATENTUS spadł do 1,03 zł.
    CK rzeczywiście pokazałeś klasę (jak zwykle zresztą).

A do tego teraz CK twierdzi, że to nie on pisał i nawet nie wie co to jest ten PATENTUS - hahahaha
    To już jest PONAD KLASOWE : )
    Czekamy na dalszy ka,baret : )
  • niech moc będzie z wami Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Was to oczywiście nie dotyczy. Mit to już zimny trup. Tym bardziej będzie wam przykro jak inni będą zarabiać.

Tak napisałem kilka tygodni temu.
    Tak jest.
    I tak będzie. A scalić można oczywiście. Scalona głupota będzie jeszcze większą głupota bo scaloną.
    Ale co tam, ostatnio sobie przypomniałem Gwiezdne Wojny i powiem wam tak :

,,Niech moc bedzie z wasmi,,

[x]
LARK 0,00% 0,15 2018-05-02 11:21:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.