• hossanna Autor: doctore78 [5.60.106.*]
    Poniżej pigułka informacyjna z raportu kwartalnego:

"bieżąca aktualizacja portfolio nieruchomości", " Intensywność tych prac zdecydowanie wzrosła", " finalna faza", "intensywne zaangażowanie Zarządu", "W pierwszym kwartale 2015 r.", "Finalne uruchomienie", "dynamiczne uaktywnienie rynkowe emitenta"

Wobec powyższego już wiecie co robić w poniedziałek - to dla tych co jeszcze się wahają lub zostali na peronie (mat-fiz-chem, mroczek, boss, as (du...pa), 4,5, spekulant, rolada )

udanego weekendu
    Analityk78
  • Re: hossanna Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    mongoly i tak wiedza swoje, poza tym oni sa zawsze bez akcji tylko komentuja i ostrzegaja.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.187.142.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: hossanna Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    nie rozumiecie moich intencji

nie chodzi o to czy to urośnie do 1 zł - a nich rośnie - wymieniajcie się kasą i akcjami
    niech rośnie w przyszłym tygodniu do 2 zł i wyżej do 4 zł

ważne jest to, że nadejdzie taki dzień, że rano o godz. 9:00 nie otworzą się notowania Dependa
    i zostanie zawieszony a następnie usunięty z obrotu na NewConnect

dlatego tych akcji nie należy kupować i nie należy ich posiadać
    więc sprzedawajcie od poniedziałku PKCem wszystkie ile tam ich jeszcze macie 
    dopóki jeszcze ktoś je chce od was kupować
  • Re: hossanna Autor: ~Watek [176.221.120.*]
    Hahaha - no dawno się tak nie uśmiałem chłopie. Dzięki.
  • Re: hossanna Autor: ~Kenz [83.30.37.*]
  • Re: hossanna Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    A dlaczego mieliby ich zawiesic? Bo ty tak chcesz? A piperzenie,ze kiedys nadejdzie jakis dzien...
    Kiedys gielda sie nie otworzy w calosci, a jak sie otworzy to kto wie czy juz cyrylica bedzie na niej nie obowiazywala.
  • Re: hossanna Autor: ~Watek [176.221.120.*]
    Mat jako wujek dobrarada dajesz dobre rady to i ja ci jedna dam: nie rob z siebie wiecej kretyna. Takich jak ty jest wielu ale ty bijesz wszystkich na leb... Twoja nieudolna nagonka jest zenujaca.
  • Re: hossanna Autor: ~wawiak [178.37.102.*]
    a dla tego
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/DEPEND-Uchwala-Zarzadu-Gieldy-Papierow-Wartosciowych-w-Warszawie-w-sprawie-nalozenia-obowiazku-sporzadzenia-analizy-sytuacji-finansowej-gospodarczej-7231495.html
  • Re: hossanna Autor: ~dep [217.96.82.*]
    co to wawiak zazdrość zżera że inni mają papier a ty nie
  • Re: hossanna Autor: ~tik [62.21.27.*]
    Jest ryzyko, jest zabawa, symbolicznie można wejść, na większa kwotę bym się nie odważył. Spółka ma jeszcze dwa tygodnie na spełnienie żądań GPW, później zawiecha. Pewnie będzie jakiś komunikat ze spółki, może nawet, że kredyt otrzymali, jednak prawdziwym testem będzie kasa na koncie spółki, a to już pewnie będzie w okresie zawieszenia, jeśli otrzymają, jeśli nie, to pewnie wypad z giełdy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.36.*]
  • Re: hossanna Autor: ~fabisiak [46.113.143.*]
    "dlatego tych akcji nie należy kupować i nie należy ich posiadać
    więc sprzedawajcie od poniedziałku PKCem wszystkie ile tam ich jeszcze macie 
    dopóki jeszcze ktoś je chce od was kupować"

Dzieki kolego, przekonałeś mnie właśnie by trzymać te akcje mocniej w garści.
    Wracaj na e-Kiosk, może tam uda ci sie troche ponaganiać.
  • Re: hossanna Autor: ~wawiak [83.31.138.*]
    Widze,ze ktos sobie moj nick przywlaszczyl albo celowo sie podszywa. Ostatnio pisze tu mniej ale to nie znaczy,ze nie interesuje sie spolka. Akcji wciaz mam duzo i wcale sie ich nie pozbylem a wprost przeciwnie udalo mi sie dokupic w okolicach 20-21 gr i zwiekszyc zaangazowanie. Jak wielu starszych akcjonariuszy wciaz czekam na dzien w ktorym rozpoczniemy nowa epoke. Raport kwartalny, szczegolnie dotyczacy podejmowanych dzialan - aktualizacja portfolio - i informujacy o tym,ze przewiduja otwarcie linii kredytowej do konca marca to silny wiatr w zagle spolki. Widac wyraznie, ze wlasciciele Depend nie zasypiaja gruszek w popiele i beda gotowi w decydujacym momencie. Cena USD sprzyja zakupom. Zaczyna byc na spolce cieplo a bedzie niedlugo goraco. Co bedzie w momencie infa stulecia pozostawiam waszej fantazji.
    Pozdrawiam
  • Re: hossanna Autor: ~sołtys [37.209.142.*]
    lewa ręka mnie zaswędziała, stawiam na poniedziałek 23 lutego 2015 +- 1
  • Re: hossanna Autor: ~1916 [46.186.3.*]
    umyj łapy !!! przeczytaj kto ma dostać INFO jeszcze raz.
  • Re: hossanna Autor: ~Nwa [88.156.132.*]
    Takieteksty ze po przeczytaniu jakiegoś wpisu na forum tym bardziej ktoś bedzie trzymał akcje w garści jest po prostu żenujące... WTF? A odpowiedz na jakiś zarzut wobec spolki typu" zazdrościsz bo nie masz akcji" ? Każdy moze sobie kupic ile chce ale po co? Zeby zostać z nimi jak spolka zostanie wywalona? Przecież ona majątku żadnego nie posiada wiec nawet nie bedzie czego dochodzić przed sadem.

Forum jest świetnym narzędziem do manipulowania ludźmi i jeśli ktoś sobie z tego jeszcze nie zdał sprawy to współczuje.
    Jeśli pojawia sie wiele pozytywnych tekstów zachwalających, obiecujących widzących dzidy i inne powinno dać ludziom do myślenia.

Nie wiem czy specjalnie czy nie ale w komunikatach nie ma ani słowa o wypłacie środków a jedynie harmonogramach transakcji( o jakie transakcje chodzi? )
    Zapytajcie Kluby to Wam powie, ze żaden Bank przecież nie bedzie wykładał swoich pieniędzy a jedynie maja znaleźć chętnych na objęcie papierów wartościowych w zamian za wklad pieniężny., ale to pewnie wiecie bo przecież tak wytrawni inwestorzynapewno sami dzwonili do spolki z pytaniami a nie tylko zaufali prezesowi i jego komunikatom.

Ktoś prócz mni i wariata poznał w ogóle prezesa? Był ktoś na WZA ? Zapewne nie, ale prześciga sie w pisaniu postów jak to wiele pieniędzy bedzie miała spolka nie mająca pracownikow ale bedzie zarządzać majątkiem wartym według spolki 200 mln USD :)

Bawcie sie dalej a kiedy moze nauczycie sie nie tykać społek gdzie jest tyle niejasności.
    Sorry ale tylko debile wierzą w udzielanie kredytu przez 3 lata...pomyślcie ile przez ten czas akcji sie przewinęło i to z czyjej kieszeni.
    Wystarczy troche sie wysilać i poszukać odpowiedzi na nurtujące pytania. Uwierzcie mi ze warto.
    Każdemu to polecam kto zainwestował w jakakolwiek spółkę kasę większa niż 1 tys.

Pozdrawiam i czerkam na hejterow:) nie zakładam ze nawiąże ie do treści wiec moze ie sobie po mnie pojeździć.
    Tak straciłem kasę na PSW, PMI na DEP moze troche tez ale wyszedlem jeszcze powyżej 45 gr pare lat. Temu, ale do dzis wiele zrozumiałem i sie nauczyłem.
    Zarabiają na NC jedynie spolki lub ludzie powiązani z. Tymi co kręcą ta cała machina.
  • Re: hossanna Autor: ~dzieki [94.254.129.*]
    ci o dobry czlowieku. poswiecac tyle czasu na wypociny aby uswiadamiac i ostrzegac innych. no serce na dloni.
  • Re: hossanna Autor: ~Nwa [88.156.132.*]
    Całe 5 minut, ale nie ma sprawy!
    Jeśli uważasz to za wypociny to widocznie ten tekst nie był do ciebie
  • Re: hossanna Autor: ~dzieki [94.254.129.*]
    na spolki ktore mam gleboko w d... nie poswiecam nawet minuty. ale ty jestes inny, wolisz ratowac cudze pieniadze niz zajac sie swoimi inwestycjami.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.