Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,25 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: hossanna

Takieteksty ze po przeczytaniu jakiegoś wpisu na forum tym bardziej ktoś bedzie trzymał akcje w garści jest po prostu żenujące... WTF? A odpowiedz na jakiś zarzut wobec spolki typu" zazdrościsz bo nie masz akcji" ? Każdy moze sobie kupic ile chce ale po co? Zeby zostać z nimi jak spolka zostanie wywalona? Przecież ona majątku żadnego nie posiada wiec nawet nie bedzie czego dochodzić przed sadem.

Forum jest świetnym narzędziem do manipulowania ludźmi i jeśli ktoś sobie z tego jeszcze nie zdał sprawy to współczuje.
Jeśli pojawia sie wiele pozytywnych tekstów zachwalających, obiecujących widzących dzidy i inne powinno dać ludziom do myślenia.

Nie wiem czy specjalnie czy nie ale w komunikatach nie ma ani słowa o wypłacie środków a jedynie harmonogramach transakcji( o jakie transakcje chodzi? )
Zapytajcie Kluby to Wam powie, ze żaden Bank przecież nie bedzie wykładał swoich pieniędzy a jedynie maja znaleźć chętnych na objęcie papierów wartościowych w zamian za wklad pieniężny., ale to pewnie wiecie bo przecież tak wytrawni inwestorzynapewno sami dzwonili do spolki z pytaniami a nie tylko zaufali prezesowi i jego komunikatom.

Ktoś prócz mni i wariata poznał w ogóle prezesa? Był ktoś na WZA ? Zapewne nie, ale prześciga sie w pisaniu postów jak to wiele pieniędzy bedzie miała spolka nie mająca pracownikow ale bedzie zarządzać majątkiem wartym według spolki 200 mln USD :)

Bawcie sie dalej a kiedy moze nauczycie sie nie tykać społek gdzie jest tyle niejasności.
Sorry ale tylko debile wierzą w udzielanie kredytu przez 3 lata...pomyślcie ile przez ten czas akcji sie przewinęło i to z czyjej kieszeni.
Wystarczy troche sie wysilać i poszukać odpowiedzi na nurtujące pytania. Uwierzcie mi ze warto.
Każdemu to polecam kto zainwestował w jakakolwiek spółkę kasę większa niż 1 tys.

Pozdrawiam i czerkam na hejterow:) nie zakładam ze nawiąże ie do treści wiec moze ie sobie po mnie pojeździć.
Tak straciłem kasę na PSW, PMI na DEP moze troche tez ale wyszedlem jeszcze powyżej 45 gr pare lat. Temu, ale do dzis wiele zrozumiałem i sie nauczyłem.
Zarabiają na NC jedynie spolki lub ludzie powiązani z. Tymi co kręcą ta cała machina.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.