heh, widze ze jak zrzucilem papiera to calkowity bezruch na nim nie ma komu kupowac, nie ma komu sprzedawac
stoicie przy 24 i nikt nie wie co dalej ile bedziecie jeszcze sie tak biernie przygladac ? ja juz ani nie pociagne do gory ani nie zrzuce w dol takze sam sobie wiec jak chcecie cos ugrac to sie wezta do roboty ...
a ja sie chyba razem z Michalem bawie w uboty, tam przynajmniej sie cos dzieje i 2-3 razy dziennie mozna cos przytulic albo pare groszy w plecy, ale to sie wtedy oddaje nastepnego dnia z rana bo zawsze wyciagaja :)
dobrze ze 26 wyszedlem z ariego bo teraz to bym juz tego nie mogl oddac przy takim "popycie" jaki macie
po pierwsze jolka miałeś już tu nie zaglądać a po drugie, nie pochlebiaj sobie te ochłapy co ty kupiłeś a 2 gr niżej oddawałeś ze sraczką w rajtuzach to jest śmiech na sali :)
ubot poleciał po 33 i teraz czekam na syg kupna a do tego raczej daaleko ok 20 ?? xdx co myślisz ?? a tu coś dzisiaj miało drgnąć i ktoś zaszalał )))))))))
i widzisz dzieciaku nawet nie zdazylem ktos inny mnie uprzedzil, wogle to powinien byc jeszcze ban tygodniowy, wtedy bys mial dopiero problem bo na forum bedac latwo komus pyszczyc, tutaj z liscia nie dostaniesz hehe
a tobie nieudaczniku z ari napisze gdzie mozesz zarobic skoro dzis juz troche mi dzis uroslo to teraz mozesz gonic kroliczka
to co dostalem sprzedajac ariego kupil marsofta ... mozesz kupowac go bo zaraz bedzie na gornych widlach moze pojdzie dalej a moze ci sprzedam jak sie dostawisz na kupno ...
a na ari dla twojej wiadomosci wcale nie mialem 2 groszy straty sprzedajac, skad ten pomysl ? a skad wogle pomysl z rajtuzami o ktorych pisales ? mierzysz wszystkich swoja miarka ?
..leszczu..syg s był już od 31..dzisiaj doposuje kolejne 10% )) ale certus uciekł .. a ty matta krezusie na jakiej spółce jesteś do przodu ?? ..czy od pół roku tylko tyły masz..
o nasz miszczo ma teraz certusa pewnie kupił rano albo w nocy no tak, na ubt zarobił z 37 na 25, wcześniej na adumie teraz będzie kosił pieniądz na certusie
:)
lekarz potrzebny od zaraz, szybko bo stan jest ciężki :)
po ile ten .... sprzedał dzisiaj ubt? dobrze widziałem co pisał, że po 33? buahahahahah miszcz to mało
właśnie pajacu nie mam certusa od wczoraj i pisałem że uciekł a ubota po 33 puściłem .. nie pisałem dokładnie o wszystkich szczegółach bo niby po co ale od wczoraj mam 10% do przodu..policz sobie jak to zrobiłem bowiem uwielbiasz przeszukiwać kieszenie i to w dodatku nie swoje matołku giełdowy..hehe ))))))))))))))))))))
kogo obchodzą twoje wyczyny dt? wiemy że masz małego ptaszka i musisz się dowartościować wiemy też że jesteś miszczem spekuły z fluida która ari wyciągnęła na dychacza buahahaha tyle w temacie