• marzenie ściętej głowy Autor: ~zzz [80.50.4.*]
    fajnie sie dowiedzieć że znak heleny według niektórych jest wart 100 baniek :-)
    to nam powinno podnieść wartość wyceny spółki
    dzięki ptaszkom z białym brzuszkiem mamy na kursie promocje :-)
    trzeba łapać okazje póki takie bzdury działają :-)
  • Re: marzenie ściętej głowy Autor: ~max [95.49.18.*]
    A może odwrotnie?! Kurs w kierunku pld jak ludzie się dowiedzą ze trzeba zapłacić 100 baniek za znak H
  • Re: marzenie ściętej głowy Autor: ~zz [80.50.4.*]
    :-) myślisz, że naprawdę można przeoczyć przy zlicytowaniu przez syndyk spółki że znak towarowy nie obejmuje licytacji? :-)
    że nie wchodzi w skład przedsiębiorstwa i żyć przez 8 lat w przekonaniu, że wszystko jest w porządku i nic z tym nie robić
    no bądźmy poważni
    W tym kraju to ja we wszystko uwierzę......
    W tym kraju to ja we wszystko uwierzę......
  • Re: marzenie ściętej głowy Autor: ~pit [195.20.110.*]
    A czemu nie 500? Zenek wyczuł krew i nie odpuści, może bankrut liczy że jak nie 100 mln to może ze dwa skapną i na maybacha będzie :)
  • Re: marzenie ściętej głowy Autor: enforces [37.190.200.*]
    ściema jak nigdy. Sroce brakło kasy i pewnie liczy na jakąś ugodę i kilka milionów by mógł za co żyć do końca życia. Mogę wam pokazać w jakiej chacie gościu mieszka. Obok też niezły pałac jego synka. Utrzymanie takich włości kosztuje.

Pewnie Sroczyński długo siedział z prawnikami nad dokumentacją i szukali błędów formalnych w umowie. Nie przypadkowo akurat teraz, gdy Hellena zaczęła zarabiać.

100 mln to cały zakład z nieruchomościami i parkiem maszyn jest wart. A Sroka bredzi o samej marce.

Jeśli to była zorganizowana grupa, która doprowadziła go do upadłości, to niech idzie do prokuratury. Niech pozwie syndyka, skarbówkę... Tak gada jakby Kolański miał z tym coś wspólnego. Kolański kupił wszystko od Syndyka masy upadłościowej i jego nie obchodzi status prawny. To tak jakbym kupił ciągnik bezprawnie zajęty przez komornika i potem do mnie przyszedł poprzedni właściciel ciągnika i rządał odszkodowania, że go kupiłem. Absurd. Wszelkie rządania powinnien Sroczyński kierować do syndyka. Gdyby Colian nie miał stosownych dokumentów potwierdzających nabycie marki i zakładu, nigdy by nie produkował napojów pod tą nazwą. Koniec kropka.

A artykuł na Puls Biznesu to jest niezła farsa. "Żona Zenona Sroczyńskiego założyła fundację pomagającą dzieciom i młodzieży, a on sam za 1 zł sprzedał 26 potrzebującym rodzinom wybudowane przez siebie mieszkania. Znów jest szansa, że będzie o nim głośno." -> Co ma piernik do wiatraka? To że ktoś pobudował w Kaliszu na ul. Łódzkiej kilka mieszkań, ma automatycznie prawo do wysuwania takich żądań? Może niech odbierze też te mieszkania ludziom, przecież kupili je poniżej wartości rynkowej.
  • Re: marzenie ściętej głowy Autor: ~zz [80.50.4.*]
    Żeby Jan nie pomyślał o odszkodowaniu za bezpodstawne oskarżenia i działanie na szkodę spółki, która jest notowana na giełdzie.
    na plus spółki jest to że od razu informuje akcjonariuszy o takich sytuacjach.
[x]
COLIAN 0,00% 4,08 2018-07-19 12:56:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.