Nasza spekuła robi się coraz bardziej żałosna. Jak tylko kurs drgnie ku górze, od razu wysyłają jakiegoś ograniczonego robaczka, który nie wie co ma pisać, więc palnie jakąś bzdurę. A najśmieszniejsze jest to ze wierzy ze coś tym zwojuje. Niestety, ale czasy kiedy robiliście akcjonariuszom wodę z mózgu bezpowrotnie minęły. Wbijcie to sobie do waszych szanownych zakończeń szyi.
w tym wypadku kupa. Zero informacji, czlowiek tylko moze sie domyslac ze emisje muszą byc przy podbitkach. Co to za twór ta tarantoga . Co ten solorz chce od spolki i czy wogole cos chce. Macie akcje i cieszyta sie jak ci z oila z 700 pln-ów. To nie dla nas akcje tylko dla milionerów co mogą czekać kilkanascie lat
Jesteśmy wdzięczni, że poświęciłeś dużo czasu na dokonanie analiz i dokładne przyglądnięcie sie nic nie wartej spółce oraz za to, że przypadkowo wpadłeś nas o tym ostrzec.
Emisje przy podbitkach????. Jestem ciekawy skąd was biorą. Niestety, ale z taka wiedzą nie zwojujesz nic na naganianiu. Wracaj do taczki, tam się sprawdzisz.
Nie jesteś na plusie bo sam kupowałeś na podbitce w marcu. Wtedy nazywałeś się Baltazar Gąbka co już raz wyjaśniliśmy sobie. Ja wtedy sprzedawałem kupione w styczniu i lutym - pawda że nie idealnie po 22-23 gr ale też całkiem nieźle.
Najpierw z wora do wora na 1,80, a potem siedmioma akcjami na 1,77. Chłopaki walczą o utrzymanie się na powierzchni. Tylko niepotrzebnie baltazara wypuścili, bo zamiast pomóc, wszystko sknoci.