• OFE w PEKAES Autor: ~john [184.175.10.*]
    Zaangazowanie OFE w Pekaes:

http://biznes.pap.pl/pl/news/search/info/18409598,zestawienie-najwiekszych-zmian-w-zaangazowaniu-ofe-w-kapital-zakladowy-spolek-%28tabela%29

Teraz wiadomo czym byly te wieksze zlecenie w tym roku.

Pozdrawiam
  • Re: OFE w PEKAES Autor: ~ziomek [78.8.69.*]
    W tej chwili kurs jest mocno "trzymany za ryja" przez grubasków, ciekawe jak długo to potrwa ?
  • Re: OFE w PEKAES Autor: ~ziomek [78.8.127.*]
    coś drgnęło w tym tyg. ?
  • Re: OFE w PEKAES Autor: arjaq [212.180.197.*]
    80szt. sprzedałem właśnie po 10,90, a pewnie znowu obrócę i kupię za 10,70 albo mniej. Polecam, w miarę pewne spekulacyjne akcje, nienajgorsze perspektywy dywidendy. W miarę tanie pakieciki i firma raczej pewna (wyniki finansowe), są w niej duzi.
  • Re: OFE w PEKAES Autor: ~xyz [91.239.197.*]
    No to straciłes właśnie na tych 80 szt. :) 13,60 zł bo teraz możesz sprzedać po 11,07 a niedługo znacznie drożej.Pozdrawiam.
    :) Nie do końca - zawsze po wybiciach jest korekta- na PEK dlaczego miałoby nie być? Strata jest względna - za zarobione pieniążki kupiłem coś o większych wahaniach intraday i teraz już tym obracam. Strata to sprzedaż poniżej kupna, ja co najwyżej pozbawiłem się części potencjalnego zysku :D Nie będzie korekty, to sobie co innego kupię. A rosnąć w nieskończoność PEK nie będzie, jestem spokojny, zdążę odkupić.
  • Re: OFE w PEKAES Autor: ~xyz [91.239.197.*]
    Tak,oczywiście nie straciłes tylko mniej zarobiłeś.
    Ja siedze na tych akcjach od 4,80 ,sprzedałem po 8 zł.
    Kupiłem cos innego i znów wróciłem i kupiłem po 10zł.
    Źle sie czuje jak nie mam tych akcji w porfelu, ale faktycznie nie bedzie wiecznie rosło.
    :) pzdr.
    Kurczę, nowicjusz ze mnie... Można było po 11,10 dzisiaj na spokojnie. Rzeczywiście podjarałem się za bardzo, w końcu to nie jedyne akcje które niespodziewanie skoczyły z tych, co miałem. No też pewnie odkupię te akcje. Choćby dlatego warto mieć te akcje, że forumowicze PEK jakoś w bardziej cywilizowany sposób piszą w porównaniu do forumowiczów co niektórych innych akcji (nie wymienię, dla własnego dobra tych ludzi, którzy poschodzili z tematów i zaczęli typowo, polski niestety, trolling). A tutaj faktycznie były podstawy do wzrostu cen papierka. Nie doceniłem własnych papierków, zdarza się.
  • Re: OFE w PEKAES Autor: ~pek [46.205.232.*]
    Wyniki i fundusze oraz doktor dają perspektywy do końca roku widzę to 20 zł .
    mam papier i nie mam zamiaru mieszać . Kupiłem i przyspawałem.
  • Re: OFE w PEKAES Autor: ~Ryerson [69.165.162.*]
    Moze w koncu ruszy. Ci co mieli oddac to juz oddali. Wyniki za niedlugo zaczela sie GRA.Ciekawy jestem tylk wynikow za ostatni kwartal wszystko powinno juz byc uwzglednione.
[x]
PEKAES 4,49% 15,00 2016-11-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.