Najwyższy wolumen od "startu" Czyżby zwiastować to miało przynajmniej chwilowy zwrot akcji?. Złotówka może zadziałać jak psychologiczne wsparcie i zachęceni nim gracze mogą zacząć ochoczo zbierać nieco wyżej , nie chcąc czekać do pełnej złotówki , od której to zależeć będzie oczekiwane odbicie. W końcu po kilku dniach spadkowych odbić powinno :) Czy nastąpi to jutro? Raz kozie śmierć , zaryzykuję i dołączę do kotła:)
Szczerze mówiąc wątpię ,żeby dobiło do pełnej złotówki. Obroty spore , więc łatwo będzie szybko zamknąć ewentualną błędną decyzję . Ale poczekajmy , zobaczymy jak sesja będzie się rozwijać. Parę normalnych zleceń przewinęło się w okolicy 1,30 , więc zakładając ,że nie były to tzw. myki dwu "rodzimych" kont to można założyć ,że jutro będziemy mieli przynajmniej próbę wybicia . I z tej właśnie próby zamierzam skorzystać.
Dnia 2015-01-14 o godz. 08:23 ~sołtys napisał(a): > ja tam jestem spokojny ksenon ma średnią 1,18 a on rzadko się myli i ty mu wierzysz??,człowoieku co ty robisz na giełdzie?:))))))))))
Dnia 2015-01-13 o godz. 19:38 ~apollo napisał(a): > Szczerze mówiąc wątpię ,żeby dobiło do pełnej złotówki. > Obroty spore , więc łatwo będzie szybko zamknąć ewentualną błędną > decyzję . > Ale poczekajmy , zobaczymy jak sesja będzie się rozwijać. > Parę normalnych zleceń przewinęło się w okolicy 1,30 , więc > zakładając ,że nie były to tzw. myki dwu "rodzimych" > kont to można założyć ,że jutro będziemy mieli przynajmniej próbę > wybicia . > I z tej właśnie próby zamierzam skorzystać.
właśnie!!! też mam zamiar z tego skorzystać hehehe
można pisać bez podstaw ale tyle sesji spadkow i z takim impetem.......nie badzcie dziwni...przecież każdy wie ze odbije i to w najmniej spodziewanym momencie...ja wam napisałem tylko gdze jest dolek a ze komputer gra to domyślcie się reszty.
po co brać >1zł jak i tak będzie <? obejmowali po emisyjnej 10gron, więc nawet za 15gr sprzedając, zarabiają 50%. Groszówki więc są kwestią czasu, w tym kwartale może być niezła zabawa tutaj :D
Dnia 2015-01-14 o godz. 09:50 ~Mike napisał(a): > czlowieku jakie 10 groni ?? czy Ty wiesz co Ty piszesz ? Nie wprowadzaj > ludzi w blad seria b i c emisyjna 10groni, łaczna ilość akcji 10mln seria d emisyjna 1zł, łaczna ilość akcji 0,8mln :D
ksero ma średnią 1,18 bubububbubhahaahah raczej ale 1,80zł bububhaahahaah apollo koleiny magister APOKALIPSY bubububbuubhahaahahahaha czeka waz z nimi apokalpsa bububbubububhahaahahahahah
zapytajcie tego magistra apokalipsa jak inwestował na imagisie , 100% w plecy prawie taki z niego inwestorek .bubububububububuhahahhahhahahahahahahahahahah
hmmmm i caly plan......legl w gruzach...ale ktos sobie miesza jak chce.....moze zapytam sie w KNF-ie zeby te tranzakcje sprawdzili bo wyglada to na ustawke.....
akcji jest 12 200 000 w tym 800 000 PDA I teraz ciekawostka PDA poszły po 1 zł seria A - akcje założycielskie 1 000 000 po 0 zł reszta po cenie nominalnej czyli po 0,1 zł