spadało przez 9 miesięcy to teraz jest co odrabiać !!! cierpliwi muszą zostać godziwie wynagrodzeni. Wszyscy mają akcje kupione dużo wyżej !!! muszą odrobić i sowicie zostać nagrodzeni.
no zawsze ktoś sprzeda, nie ma co się oszukiwać, nie każdy z nas przepuści okazję sprzedania po 14 groszy a może teraz po 30 to może być nadal strata ale mniejsza :)
to jest taki megaloman , co tylko skrzeczy i skrzeczy , ciągle coś mu nie pasuje , człowieku jest ryzyko jest zabawa ,nie podoba się giełda ,to idź na ryby i będziesz miał spokój, mam 1500sztuk b3system, może to nie wiele ,ale już jestem 1500zł do przodu . i kto by się spodziewał ze to będzie rosło 20% dziennie , jak niedawno mówiło się o plajcie .
spoko spoko , mnie zwieracze tak szybko nie puszczają , ale nie ukrywam że będę chciał opchnąć po między 5zł a 6zł, ale to jeszcze daleka droga . teraz już będzie trudniej kursowi tak szybko rosnąć ,
No właśnie mam wrażenie ze te półtora miliona akcji co jest niby w obrocie to malutka część tego jest u nas czyli u ludzików co mają po paręset do paru tysięcy akcji a reszta trzymana jest i dlatego dość łatwo kurs rośnie.
hehe mam sporo akcji i trzymam od lat jak ta firma wyszła na giełdę i nie wiem czy nie jestem ostatnią osobą która tyle trzyma i nie sprzedała tak więc te wartości mnie nie ruszają co są obecnie. Walczyłem dokupując o kurs gdy było 3 zł. gdy spadało niżej też wielokrotnie więc taki ze mnie wojownik chociaż na dziś dzień przegrany :)
Dnia 2015-01-09 o godz. 14:29 ~darcus napisał(a): > hehe mam sporo akcji i trzymam od lat jak ta firma wyszła na giełdę i > nie wiem czy nie jestem ostatnią osobą która tyle trzyma i nie > sprzedała tak więc te wartości mnie nie ruszają co są obecnie. > Walczyłem dokupując o kurs gdy było 3 zł. gdy spadało niżej też > wielokrotnie więc taki ze mnie wojownik chociaż na dziś dzień przegrany > :) Pamiętam tamte czasy z przed 2007r. Wówczas była bardzo wysoko...
To fakt, niektórzy mocno zdziwieni :)) A tu trzeba gonić aby coś kupić!!! I co obroty troszkę urosły. Nie będę zdziwiony jak na koniec znowu ktoś wrzuci na K z 15tyś i zawiśniemy do poniedziałku :))