z oferowanych 10mln mimo przedluzonej subskrypcji 22 osoby objely troszke ponad 1mnl? czyli ciut wyzej niz 10% ? koszty emisji to 70k zl a wplyw z emisji 300k?
bardzo dobrze odczytales. Czulem ze tak bedzie. Ulica ma w nosie filców. heheh zostali z akcjami po 10 i 30 gr. niech spróbuja sprzedać ;) kierunek 10 gr po nowym roku. Ostatnie podbitki robili bo mysleli ze ktos sie podlonczy .
dokładnie tak, ciekawe kto się podzielił kosztami ( pytanie retoryczne WDM), koszty już były znane w memorandum, ale co filce to filce, teraz trochę czasu potrwa zanim te akcje wejdą do obrotu, bo nie są jeszcze nawet zarejestrowane, ciekawe kto się dał wciągnąć, pewnie cała wioska, no chło p ze wsi wyjdzie, ale wiocha z chłopa nigdy, nie zdrój, ......, jak można być takim nieudacznikiem i palić za każdym razem takie okazje do zarobku, to trudno to objąć umysłem, rzucone w NC rynek 10 mln akcji, na psim zainteresowaniu, w notowaniach małe obroty, lichy kurs, a ci odwalają taki numer o ich nieudacznictwie powinien ktoś nakręcić film, jak się prześledzi ich spółki to można by tam zrobić wiele, ale takiego nieudacznictwa to nigdzie nie widziałem, pozdrawiam wszystkich zarobionych na emmwh heh, tam też jest stado akcjonariuszy ...teraz na hydro torpedzie pozostaje popis dla spekuły, !!!
powiem szczerze, ze przez chwile przeszlo mi po glowie zeby wziac te min. (chyba 17k akcji jak pamietam) ale jak popatrzyem na te nieudolne podbijanie kursu na min. wolumenie i potem info o przedluzeniu subskrypcji, odpuscilem sobie ten deal.
hehe, nie pitol, też tu kręcisz kółka i teraz czekasz na odkupienie jak najniżej, info o przesunięciu emisji, było na drugi dzień rano po zakończeniu pierwszego terminu, więc info o przesunięciu emisji nie miało wpływu na twoją decyzję o niezapisywaniu się, hehe, ...no można tu kręcić kółka, dzięki nieudolnym właścicielom tej spółki, chociaż równie dobrze, przy małych nakładach, co pokazał okres zapisów, można tu zrobić i kilka złotych, ...
Mam jeszcze troche filcowego śmiecia. ale spory pakiet oddalem juz wczesniej. WDM wydrukowal papier myslal ze ulica go kupi kasa wpynie do spolki a tu LIPA. Trzeba ratowac sie amerykanami. Nikt im tej społki nie dzwignie. Sztuczne podbijanie kursu i zabawy w kotka i myszke. Smieszni sa ! z reszta oni nigdy nie szanowali drobnych inwestorw.
No i nad czym tak ubolewacie, dobrze że ta emisja marnie wyszła bo ff nadal pozostanie niewielki więc w dalszym ciagu jest szansa zrobić tu ostrą jazdę
nikt nie ubolewa, jazdę można było robić już wiele razy, ubolewam nad takim marnotrawstwem ,.........po co była teraz ta emisja, ?, wystarczyło zrobić jazdę wcześniej na kilka złotych, po wynikach testów zrobić emisję za parę złotych, wcześniej się do niej przygotować, poszukać inwestora, zapewnić sobie jej objęcie w razie niepowodzenia, ..no ale w kurniku ciężko o takie przemyślenia !!
..no właśnie , to ich gubi, przejrzałem chyba wszystkie ich spółki i trzeba powiedzieć, że gdyby taki Patrowicz czy Karku mieli takie spóły z takimi pomysłami i co chwila podsyłali infa, to by te papiery latały po kilkadziesiąt złotych, siedziała by tu spekuła, drobni itp., ale filców zadowala zarobek kilkadziesiąt tyś zł i to nie indywidualnych, a ich powiązane firmy, no ale nie ma się co dziwić, na wsi za te pieniądze można pewnie kupić używany traktor a to już wiele znaczy heh,
pewnie, ze jestem tu zeby zarabiac jak wszyscy zreszta, i jak to bywa na smieciach NC raczej na spekulacyjnych kolkach niz na dlugoteerminowym inwestowaniu w tzw. fundamenty. W pierwszym terminie nieudolnie probowali podbijac kurs dlatego mnie to zniechecilo a jak poszlo info o przedluzeniu subskrypcji tylko utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze zainteresowanie znikome (podobno pewniaka z USA mieli a mimo to przedluzaja terminy dla "kowalskich"? - dziwne) a skoro nie ma zainteresowania mimo, ze kurs byl wtedy 20 czy 30% wyzej ceny emisyjnej tzn. najczesciej jedno: zanim emisja wejdzie do obrotu kurs bedzie juz nizej emisyjne (tak zazwyczaj bywa). Co innego duze obroty, wzrost kursu, wczesniejsze zakonczenie subkrypcji i do tego z redukcja hmm wtedy owszem jest szansa na zarobek. No nic zobaczymy co to z tego wyjdzie.
święte słowa olololo, mnie tylko dziwi, że spekuła jeszcze nie dopadła tej spółki, wdm nie ma wpływu na notowania, bo nie ma akcji, w obrocie ok 500 tyś zł, cena kilkadziesiąt groszy, więc idealna do podniesienia, a kółka są rzędu 30 %, to też marnotrawstwo heh
na jusa 1916 nie ma co zwracać uwagi, gdy się przeczyta jego jakikolwiek wpis obojętnie gdzie, to wszędzie wpis wygląda tak samo, widać jakiś głębszy problem, ..........tutaj wciąż jest tyle samo akcji w obrocie, a te z tej emisji nie wejdą długo do obrotu, nie są nawet zarejestrowane, ale gdyby spółka miała konkretnego właściciela, to by spółkę podciągnął na złotówki, jeśli przyjdą konkretne infa to na poziomach złotówkowych i wtedy podłączą się inni, ale to spółka musi mieć właściciela, a nie filców, bo niby czemu nie ma jechać jak certus czy jakakolwiek inna, przy tym ff wszystko możliwe, ....mnie ciekawi po co robili tą emisję ???? kuźwa, toż to szczyt tragedii inwestycyjnej heh