Ja uważam , że nie można . Zdradził inwestorów . Zdradził uczciwość w biznesie . Zdradził zasady uczciwej gospodarności . Jeśli Justyna ma rację zdradził też żonę .. Czy można mu uwierzyć w cokolwiek ?? Tak , jedynie w to że mamona zaślepiła go na całego i że w swoich chorych oszalałych ambicjach oderwanych od rzeczywistości tak bardzo boi się by przyznać że zbankrutował , że dał ciała , że to koniec . On nadal będzie naciągać ludzi na giełdzie i Ci ludzie mają uwierzyć komuś kto ma ponad 14 mln zł długu którego nigdy nie spłaci . .. W swoim starym wyśmiganym złotym porsche cayenne oraz znoszonych ciuszkach ze skóry przypomina jedynie karykaturę kogoś na kogo się kreował parę lat temu a głupi mu uwierzyli bo przy wsparciu bankiera.pl który usuwał prawdziwe komentarze pozwalano mu na to by nadal oszukiwał ludzi. Nawet nałożenie kary przez KNF za podawanie nieprawdziwych danych o spółce nie spowodowało przemiany w podejsciu u bankiera .pl. Jak to jest , że człowiek który oszukał tylu ludzi , został ukarany pomyka nowiutkim audi a7 za 300 tys zł , ma konie o wartości setek tys euro w OJK Santos w Zabierzowie taki człowiek jest na giełdzie papierów wartościowych i publikuje jeszcze cokolwiek ? I wraz z bliskimi przepisał środki transportu na syna oraz siedzibę firmy na żonę i wszystko jest ok ? To nie tylko skandal ! To chamstwo i brak elementarnej praworządności ! To straszne !
To stary komuch ! Mamusia wszystko Adasiowi w zyciu ustawiła , po koneksjach położyła łapę na tym i owym i trzeba było tylko nic nie zepsuć . Ale głupi synalek nawet tego nie umiał . To prawdziwy imbecyl.
Miłosz , wstydź się ! Bankier zaprzestał usuwania komentarzy na wasze polecenia to mnie atakujesz .. A prawda jest tylko jedna : należy być uczciwym gdy podaje się dane .. A długi należy oddawać ... nawet justynie ...
Różnica pomiędzy nami jest taka , że ja miałem uczciwego ojca który nauczył mnie ciężko pracować i żyć za to co zarobię , ty masz ojca złodzieja który nauczył Cię okradać ludzi i żyć za to co ukradłeś innym. Nie będę z tobą chłopcze polemizować ponieważ między nami jest przepaść ...
Ta , a konik na patyku ma drewnianego f...ta ... Miłosz , jeśli podważysz choćby jeden fakt który potwierdzi , że podając dane mijałem się z prawdą to Ci odpisze . Skody z Advadisa stały w OJK Santos w Zabierzowie , tata przepisał pachońskiego 5 na firmę związaną z mamą czyli Ogrody Kubusia Puchatka , cena 1 mln zł za pachońskiego to śmieszna cena , Komisja ukarała spółkę za podawanie fałszywych danych ..itd Który z tych faktów nie jest prawdą ? Który ? I to chyba wystarczy !