Ha ha ha , po wygranej w sądzie przez faxe Adaś ucieka z majątkiem czyli sprzedaje ostatni swój majątek , czyli nieruchomość przy ul. Pachońskiego 5 firmie zarejestrowanej na jego żonę pod nazwą ogrody kubusia puchatka o której pisałem wcześniej że to kolejny przekręt ! Panowie , kto żyw kto sił ruszać i łapać za skargę pauliańską i to już bo w tej głupiej i prymitywnej konfiguracji ona zadziała ! LUDZIEEEEEE! WŁAŚNIE NA WASZYCH OCZACH DZIEJE SIĘ PRZEKRĘT ROKU !!! ADVADIS SPRZEDAJE ŻONIE BRODOWSKIEGO NIERUCHOMOŚĆ PRZY UL. PACHOŃSKIEGO 5 ZA BEZCEN !!! DO PROKURATURY Z TYMI NACIĄGACZAMI !!!!!!!! A BANKIER PL NIECH NIE USUWA BO I TAK MU TO NIC NIE DA . LUDZIE , !!!!! DO BOJU , DO PROKURATURY
Jutro zgłoszę ten przekręt do Urzędu Skarbowego i Prokuratury bo : a) kubusiowy przekręt nie miał pewnie gotówki na zakup i trzeba to sprawdzić b) czy na sprzedaż tej nieruchomości ogłoszono przetarg ? tylko milion za taką nieruchomość ? to przekręt i działanie na szkodę spółki ! to jest jawny przekręt giełdowy a bankier usuwając te wpisy działa na szkodę wierzycieli i pomaga prezesowi brodowskiemu upłynnić majątek bez przetargu i przepisać na żonę czyli ogrody kubusia puchatka na terenie OJK Santos w zabierzowie !!! to jawny przekręt !!! TO SKANDAL !!!!!! W JAKIM KRAJU ŻYJEMY ? JAKIE PRAWO MAMY ??? Założe tymczasową stronę internetową dla zainteresowanych i tam będziemy się komunikować ! mam w dupie bankiera który pomaga przestępcy - SKANDAL !!!!!
A ja myślałam ze Państwo Brodowscy są nieskazitelni ... Tacy mili i kulturalni ludzie a tu masz , Marta i Adam takie przekręty ... Coś niesamowite rzeczy się wyrabiają na tym świecie ... Tacy pasjonaci koni , tacy mili i wrażliwi ludzie a tu takich rzeczy się dowiaduje ze oni to takiego kalibru oszuści ... Wstyd ! Wstyd mi ze trzymam u nich w OJK Santos w Zabierzowie konia . Przeniosę się do Pana Szarego zanim mi komornik konia zajmie ...
złodzieje rozkradli cały majątek ze spółki! a gdzie kasa 150 mln ze strzelca z emisji ? zegar tyka miejmy nadzieje że jeszcze trochę i rodzinka przekrętasów zostanie pociągnięta do odpowiedzialności
To ściema by zamydlić oczy takim głupkom którzy wierzą we wszystko . Wiadomo jest że Adaś Brodowski został prezesem tego czegoś by posprzątać i pozamiatać majątek. Więc złożyli pozew by mieć argumenty o dalszym funkcjonowaniu tego czegoś po to by wysać z advadisu cały majątek. Samochody przepisał na syna - skody ludzie widzieli na terenie OJK Santos w Zabierzowie , pachońskiego 5 przepisuje na żony firmę ogrody kubusia puchatka ..itd.. czy jesteś tak głupi by tego nie widzieć co sie dzieje czy tak sprytny właśnie ? ..
z tego co widze to jakaś zawiść czy chęć zrobienia na złość jest głównym motywatorem większości komentarzy, celuje w tym kolega mietek, żadnych merytorycznych uwag tylko jakieś bzdety, wygadane bez znajomości prawa ale i jakiejkolwiek kultury, na miejscu Prezesa Brodowskiego wniósł bym na to pozew do sądu, a mietek jesli cos wie wiecej od swojej chorej interpretacji komunikatów to niech gada wprost.
Balcerek czy tobie brodowski płaci za pisanie takich bzdur ? jest prezesem wiec decydentem i dzieki temu własnie gra na siebie . Kup takiego pachońskiego 5 za milion na wolnym rynku to konia z rzędem ci dam ...