• KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~mietek [176.111.120.*]
    WIDAĆ ZE MIAŁEM RACJE ZE KUBUSIOWE OSIEDLE W OJK SANTOS W ZABIERZOWIE TO KOLEJNA SCIEMA ADASIA BRODOWSKIEGO BO BY TAK SZYBKO NIE USUNELI POSTU

CWANIACZKI , BANKIER PL WSPIERA OSZUSTWÓW JAK BRODOWSKI , POMAGA IM A POTEM SIE WSZYSCY DZIWĄ ZE TYLU OSZUSTOW GRASUJE PO GIELDZIE
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~mietek [176.111.120.*]
    Ha ha ha , po wygranej w sądzie przez faxe Adaś ucieka z majątkiem czyli sprzedaje ostatni swój majątek , czyli nieruchomość przy ul. Pachońskiego 5 firmie zarejestrowanej na jego żonę pod nazwą ogrody kubusia puchatka o której pisałem wcześniej że to kolejny przekręt ! Panowie , kto żyw kto sił ruszać i łapać za skargę pauliańską i to już bo w tej głupiej i prymitywnej konfiguracji ona zadziała ! LUDZIEEEEEE! WŁAŚNIE NA WASZYCH OCZACH DZIEJE SIĘ PRZEKRĘT ROKU !!! ADVADIS SPRZEDAJE ŻONIE BRODOWSKIEGO NIERUCHOMOŚĆ PRZY UL. PACHOŃSKIEGO 5 ZA BEZCEN !!! DO PROKURATURY Z TYMI NACIĄGACZAMI !!!!!!!! A BANKIER PL NIECH NIE USUWA BO I TAK MU TO NIC NIE DA . LUDZIE , !!!!! DO BOJU , DO PROKURATURY
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~mietek [176.111.120.*]
    Jutro zgłoszę ten przekręt do Urzędu Skarbowego i Prokuratury bo : a) kubusiowy przekręt nie miał pewnie gotówki na zakup i trzeba to sprawdzić b) czy na sprzedaż tej nieruchomości ogłoszono przetarg ? tylko milion za taką nieruchomość ? to przekręt i działanie na szkodę spółki ! to jest jawny przekręt giełdowy a bankier usuwając te wpisy działa na szkodę wierzycieli i pomaga prezesowi brodowskiemu upłynnić majątek bez przetargu i przepisać na żonę czyli ogrody kubusia puchatka na terenie OJK Santos w zabierzowie !!! to jawny przekręt !!! TO SKANDAL !!!!!! W JAKIM KRAJU ŻYJEMY ? JAKIE PRAWO MAMY ??? Założe tymczasową stronę internetową dla zainteresowanych i tam będziemy się komunikować ! mam w dupie bankiera który pomaga przestępcy - SKANDAL !!!!!
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~Koniara [46.169.127.*]
    A ja myślałam ze Państwo Brodowscy są nieskazitelni ... Tacy mili i kulturalni ludzie a tu masz , Marta i Adam takie przekręty ... Coś niesamowite rzeczy się wyrabiają na tym świecie ... Tacy pasjonaci koni , tacy mili i wrażliwi ludzie a tu takich rzeczy się dowiaduje ze oni to takiego kalibru oszuści ... Wstyd ! Wstyd mi ze trzymam u nich w OJK Santos w Zabierzowie konia . Przeniosę się do Pana Szarego zanim mi komornik konia zajmie ...
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~kornet [89.76.220.*]
    w jakimś zestawieniu bogatych ludzi cyztałem z 10 lat temu że dla p. Brodowskiego 'najbardziej w biznesie liczy się uczciwość'

;))

ciekawe jak tam pewna inna sprawa sądowa z jego udziałem, w której miałem przyjemność na pewnym etapie uczestniczyć
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~Koniara [176.111.120.*]
    cos potwornego ! To okropni ludzie z tego co czytam żerujący na nieszczęściu innych biednych ludzi ...
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~komisarz [89.76.154.*]
    to jest straszne co tu czytam! ale piszcie o tym bo przynajmniej ocaleją inni...
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~ret [146.0.32.*]
    złodzieje rozkradli cały majątek ze spółki!
    a gdzie kasa 150 mln ze strzelca z emisji ?
    zegar tyka miejmy nadzieje że jeszcze trochę i rodzinka przekrętasów zostanie pociągnięta do odpowiedzialności
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~balcerek [93.105.236.*]
    advadis sprzedał swoją siedzibę ?
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~komisarz [89.76.154.*]
    przeniesli ja do stajni do zabierzowa...
  • Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~balcerek [93.105.236.*]
    pod tym adersem jest supermarket Lidl ....
  • ale bomba Autor: ~balcerek [93.105.236.*]
    http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,279749

Gdyby to wygrali.....

W kraju Po-Lin wszystko jest możliwe...
  • Re: ale bomba Autor: ~mietek [176.111.120.*]
    To ściema by zamydlić oczy takim głupkom którzy wierzą we wszystko . Wiadomo jest że Adaś Brodowski został prezesem tego czegoś by posprzątać i pozamiatać majątek. Więc złożyli pozew by mieć argumenty o dalszym funkcjonowaniu tego czegoś po to by wysać z advadisu cały majątek. Samochody przepisał na syna - skody ludzie widzieli na terenie OJK Santos w Zabierzowie , pachońskiego 5 przepisuje na żony firmę ogrody kubusia puchatka ..itd.. czy jesteś tak głupi by tego nie widzieć co sie dzieje czy tak sprytny właśnie ? ..
  • Re: ale bomba Autor: ~zrównoważony [83.18.183.*]
    z tego co widze to jakaś zawiść czy chęć zrobienia na złość jest głównym motywatorem większości komentarzy, celuje w tym kolega mietek, żadnych merytorycznych uwag tylko jakieś bzdety, wygadane bez znajomości prawa ale i jakiejkolwiek kultury, na miejscu Prezesa Brodowskiego wniósł bym na to pozew do sądu, a mietek jesli cos wie wiecej od swojej chorej interpretacji komunikatów to niech gada wprost.

• Re: KUBUSIOWE OSIEDLE Autor: ~ay [79.162.241.*]
    nieraz trzeba się długo pomęczyć żeby przejść ciemną stronę mocy.
  • brodowski Autor: ~balcerek [93.105.236.*]
    brodowski ma spore udziały w advadisie

nie grałby przeciwko sobie

pmyśl , gdyby nie to juz dawno by byłopozamiatane
  • Re: brodowski Autor: ~mietek [176.111.120.*]
    Balcerek czy tobie brodowski płaci za pisanie takich bzdur ?
    jest prezesem wiec decydentem i dzieki temu własnie gra na siebie . Kup takiego pachońskiego 5 za milion na wolnym rynku to konia z rzędem ci dam ...
  • Re: brodowski Autor: ~leny [188.147.187.*]
    Też tak myślę powoli do góry.
  • Re: brodowski Autor: ~balcerek [93.105.236.*]
    Czy pozew o 57 mln to działanie na niekorzyść spółki ?
  • pytanie o mietka Autor: ~balcerek [93.105.236.*]
    mietek.... jesteś akcjonariuszem advadis s.a. ?

a może nie udało ci sie załapac na akcje po 0,01 ....

• Re: pytanie o mietka Autor: ~zrównoważony [83.18.183.*]
    Mysle że do Mietka nie docierają rzczowe argumenty, chyba jest czyms urazony, więc nie jest obiektywnym żródłem informacji,
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.