W Warszawie w żadnym ze sklepów Media Markt nie ma produktów Larka. Sprawdziłem też w Gdańsku i Krakowie, to samo. Daje link do Media, możecie sobie wybrać miasto i sklep, sprawdźcie sami. DLACZEGO PRZED ŚWIĘTAMI W JEDNEJ Z NAJWIĘKSZYCH SIECI RTV AGD NIE MOŹNA KUPIĆ LARKA I NAVIGO? Sprawdziłem też w RtvEuroAgd i Saturnie, podobnie. W większości towar niedostępny lub z ekspozycji. Po wypowiedziach na forum gowork dot. firmy Scientific można wysnuć wniosek, że firma jest w poważnych tarapatach finansowych, nie płaci wynagrodzenia pracownikom. Co ciekawe opinii jest na dwie strony i żadnej pozytywnej, ŻADNEJ! Opinie są najnowsze z grudnia tego roku.
W przeciwieństwie do wielu, co bez żadnych argumentów wieszczą 30 lub 50 gr za akcje, ja piszę fakty z linkami. Wszystko to będzie miało ogromny wpływ na wyniki MIT za IVQ. Poraz kolejny dajecie się nabrać na odgrzewane infa o resplicie, czy o możliwym skupie (info z 2011 roku!). Będzie płacz i zgrzytanie zębami i zobaczycie, że Egon miał rację, tu będzie jeszcze 8 gr.
Prawda w oczy kole? Kupiłeś bankruta i jojczysz? Miałeś już w głowie zyski? Trudno się mówi, GPW to nie przedszkole. Coraz bardziej mnie śmieszą wasze posty typu:
MUSI UROSNĄĆ BO BY SCALENIE ZROBILI 1/10, A NIE 1/5.
A kiedy było walne, które zdecydowalo o scaleniu? No, kiedy? W czerwcu!!! A wtedy kurs był w okolicach 40gr. Inwestujecie w coś, o czy nie macie kompletne pojęcia. A propos - próbowalem dodzwonić się do Larka, aby wyjaśnić sprawę MEDIA MARKT i innych. Telefon nie odpowiada, ta firma to wydmuszka.
Cytując Twoje kolokwialne sformułowanie, to Ty "jojczysz", rozżalony bądź rozczarowany. W przeciwnym razie nie zawracałbyś sobie tym głowy, lecz próbował łowić w innym stawie!!
Przyglądam się tej spółce już od lat i widzę tu ugruntowane już reguły: Gdy spadnie do minimalnego poziomu, później długo odreagowuje, rosnąc dwu, trzy, teraz nawet, ponieważ spadło znaczniej niż zazwyczaj, czterokrotnie!!
Dnia 2014-12-08 o godz. 10:32 ~Adwersarz napisał(a): > Przyglądam się tej spółce już od lat i widzę tu ugruntowane już > reguły: Gdy spadnie do minimalnego poziomu, później długo odreagowuje, > rosnąc dwu, trzy, teraz nawet, ponieważ spadło znaczniej niż zazwyczaj, > czterokrotnie!!
Dokładnie tak. A ponadto:
Aktywa (tys. zł) 516 362 Kapitał własny (tys. zł) 381 970 Wartość księgowa na akcję (zł) 2,631
a ta babachłop czy jak mu tam pisze o spółce jakby to była jakaś firma teczkowa.
to tylko się cieszyć, pewnie towar schodzi jak świeże bułeczki :) Ja wczoraj byłem w Warszawie na Targówku w Euro i widziałem produkty Larka. Wiec przestań ludzi w ch... robić!!!
Kliknij na obojętnie jaki tablet Larka (najlepiej z serii FreeMe X2, bo taki akurat reklamują na swojej stronie), daj sobie nawet całą Warszawę, a nie tylko Targówek. I co? Produkt niedostępny. Lark nie jest dostępny także w EuroAgd przez internet "produkt niedostępny w sklepie internetowym". Kto tu kogo robi? Przed Świętami nie ma Larka, normalne? Wykupili wszystkie! To nie czasy komuny, teraz towaru jest w bród. Każda poważana firma zadba o brakujący towar, szczególnie przed największym okresem zbytu, jakim są Święta, ale widocznie Lark i Navigo mają inną koncepcję. Jeżeli nie widzisz, że tu coś tu śmierdzi. to jesteś wyjatkowo naiwny i ślepy.
Rozumiem twój - ból tak wysypać się na samym DNIE, ale ta wytrwałość w poświęcaniu życia na tym małym forum jest CHORA. Siedzisz tu i obgryzasz paznocie by kurs nie rósł. Zwykła terapia tu nie wystarczy, a każda kolejna zwyżka kursu będzie bardzo niebezpieczna dla twojego zdrowia. Do tego staniesz się nieznośny dla otaczających cię ludzi : (
A tu na forum wzbudzasz tylko śmiech i ...politowanie : )
To chyba ty jesteś ślepy,.. zadaj sobie trochę trudu i popatrz na tablety Manty lub Kiano. Podobna półka cenowa!! Połowa wystawionych na stronie Euro jest niedostępna. Co te firmy tez plajtują według ciebie?? Przypominam o pozytywnych analizach związanych z ciągłym wzrostem sprzedaży tabletów w Polsce. Nawet był na forum zamieszczany link do artykułu na ten temat. Poszukaj sobie to może zrozumiesz dlaczego znikają z półek sklepowych!! Odnalazłbym go sam, ale szkoda mi czasu dla ciebie naganiaczu!!
no i co tam baosrabaab czy jak ci tam ! zatkało kakao? odpowiesz mi coś mądrego? podałeś przykład Larka z serii FreeMe X2, czyli ich świeżego produktu i dziwisz się że nie jest dostępny od ręki! to ja ci powiem dlaczego, bo go kurde ludziska rozchwytują... ja pierdyle firma ciągle wprowadza nowości, zmienia nawet stronę internetową. a ten baran twierdzi że będzie plajta!