• ja tam sobie skupuje MSX podobnie jak 01C i poczekam, a wy jak chcecie Autor: ~edek [91.224.185.*]
    pieniądz lubi cierpliwość ale na tych spółkach nie trzeba będzie już długo czekać
  • Re: ja tam sobie skupuje MSX podobnie jak 01C i poczekam Autor: ~at [159.205.98.*]
    no ta scalą w okolicach 1zł i będziecie mieć 12,50 za swoja cierpliwość, kolego nie bądź naiwny, powiedz cierpliwości ubranym w okolicach 3-4zł chociaż oni przypuszczam zeszli już na zawał...
  • ja tam sobie skupuje MSX podobnie jak 01C i poczekam, a wy jak chcecie Autor: ~Dziki [94.240.41.*]
    "spółka" nie prowadzi żadnej działalności, mami inwestorów obiecankami o inwestorach strategicznych, mongoliach i londyńskich giełdach.............proszę sobie sprawdzić historię informacji ze spółki. Tu nic niee zostało zrealizowane..........poza dodrukami nowych akcji, a potem poza scaleniem akcji, jak je wywalili na jednolite........
    scalenie miało na celu tylko i wyłącznie uzyskanie płynności, żeby mamić drobnicę.......
    To jest wydmucha nastawiona na dymanie drobnicy. Takie "spólki" powinny być wywalane z giełdy, bo ludzie tylko tracą na rzecz cwanych oszustów, a giełda traci wiarygodność.
  • Te same głupoty pisałes w styczniu Autor: ~inf [141.0.8.*]
    Cos ci sie pomieszało bo dawno zadnej emisji nie było,za bardzo zyjesz przeszłoscia i to cie gubi,spólka ma aktywa w mongoli,te same głupoty pisałes w styczniu a potem 300 % w góre
  • Re: Te same głupoty pisałes w styczniu Autor: ~at [159.205.98.*]
    kolego inf zadam pytanie tylko co z tych 300% zostało jesteśmy niżej jak w grudniu ub.r. a chyba nie o to tutaj chodzi przez rok kurs znowu dołuje i nic z tego nie ma, nie dziw się że spółka zaczyna być jak fotoradar, efektów nie ma tylko zarabiają ci co je produkują i ustawiają...
  • Re: Te same głupoty pisałes w styczniu Autor: ~inf [31.61.129.*]
    Nie kumacie czaaczy jak zwykle,mozna było sporo zarobic tylko ze tacy jak wy zostają w blokach startowych
  • Re: Te same głupoty pisałes w styczniu Autor: ~Dziki [94.240.41.*]
    tak, masz racje te same "głupoty" pisałem dawno, dawno temu..........jak kurs wynosił 0,4 PLN (dzisiejsze 10 PLN).....ostrzegałem naiwnych inwestorów przed złodziejami...........dziś kurs po resplicie 1/25 wynosi 1,3 PLN.........
    Niektórzy na tym forum wyzywali mnie od naganiaczy, niektórzy podzielali moje zdanie, takie życie.......
    Jak dzieliłem się infami ze spółki nie miałem już akcji, sprzedałem akcje ponad rok temu z niewielką stratą, jak się zorientowałem o co tutaj chodzi. Akcje sprzedałem po 1,8 PLN (45 PLN) przed resplitem.

Możesz uważać, że jestem głupcem i pewnie nim jestem, a raczej byłem, bo kupiłem akcje tego gniota i uwierzyłem w bajki zarządu......
    Za kasę z msx kupiłem "konkurenta z branży" msz i nadal go trzymam z zyskiem w okolicach 100%.....
    Na msx nie mam zamiaru wracać .... jest tyle ciekawych spólek.........
  • Re: Te same głupoty pisałes w styczniu Autor: ~inf [141.0.8.*]
    To po co wypisujesz głupoty,te same durnoty pisałes w styczniu jak kurs był 0.05 .Pisałes ze bedzie 0.01 a urosło na 0.23.Przestan pieprzyc głupoty
  • Re: Te same głupoty pisałes w styczniu Autor: ~jsap [95.49.223.*]
    Dnia 2014-12-06 o godz. 00:06 ~Dziki napisał(a):
    > tak, masz racje te same "głupoty" pisałem dawno, dawno
    > temu..........jak kurs wynosił 0,4 PLN (dzisiejsze 10
    > PLN).....ostrzegałem naiwnych inwestorów przed
    > złodziejami...........dziś kurs po resplicie 1/25 wynosi 1,3 PLN.........
    > Niektórzy na tym forum wyzywali mnie od naganiaczy, niektórzy podzielali
    > moje zdanie, takie życie.......
    > Jak dzieliłem się infami ze spółki nie miałem już akcji, sprzedałem
    > akcje ponad rok temu z niewielką stratą, jak się zorientowałem o co
    > tutaj chodzi. Akcje sprzedałem po 1,8 PLN (45 PLN) przed resplitem.
    >
    > Możesz uważać, że jestem głupcem i pewnie nim jestem, a raczej byłem,
    > bo kupiłem akcje tego gniota i uwierzyłem w bajki zarządu......
    > Za kasę z msx kupiłem "konkurenta z branży" msz i
    > nadal go trzymam z zyskiem w okolicach 100%.....
    > Na msx nie mam zamiaru wracać .... jest tyle ciekawych spólek.........

45 PLN (po resplicie) to akcje kosztowały w 2010 a Ty sprzedałeś je po tyle rok temu ?

http://www.biznesradar.pl/notowania/MSX-RESOURCES#5l_lin_lin
  • Re: Te same głupoty pisałes w styczniu Autor: ~Dziki [94.240.41.*]
    tak jak pisałem, akcje sprzedałem ponad rok temu po 1,8 / 45 PLN przed resplitem.
    Po Twoim poście postanowiłem sprawdzić historię rachunku. Dokładnie sprzedawałem akcje w czerwcu 2011 w cenie 1,78 - 1,81 (czas szybko płynie), we wrześniu nabyłem msz po 1,15.
    Dzięki za wnikliwą recenzję.
    Ciesze się, że są ludzie którzy zanim w coś zainwestują szukają prawdy o spółkach, zarówno czytając raporty i infa ze spółek, ale również czerpią wiedzę na forum.
    Oczywiście w tym kontekście forum jest najmniej istotne, aczkolwiek czasami na forum ludzie dzielą się ważnymi newsami, które nie są w oficjalnym "obiegu" i te infa pozwalają lepiej zrozumieć zarówno możliwości inwestycyjne spółi jak i zagrożenia.

Ja nie twierdzę, że tu spekulacyjnie ludziska nie pozarabiają po 100 i więcej %. To jest giełda! Wiem jedynie, że zarząd i jego mocodawcy robią drobnicę w jajo. Sternicy zarobią na pewno, a drobnica, no cóż, może kilku drobnym też się uda, ale to nie drobnica ma tu być beneficjentem zarabiania.
    Co do obietnic i mamienia inwestorów przez zarząd mongolią i londynem (to z tych ostatnich obiecanek) wystarczy poczytać infa ze spółki co i kiedy miało być dokonane i zweryfikować co zostało dokonane. To powinno wystarczyć....

Sukcesów w inwestycjach życzę. Jutro też jest dzień.................
  • Re: Te same głupoty pisałes w styczniu Autor: ~jsap [178.42.55.*]

Dzięki - również pozdrawiam i życzę sukcesów :)
  • o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~xxx [77.254.14.*]
    tyle ,że oni zbierają za darmo a wy gorole jeszcze dopłacacie :-) ps.inne SMIECI do wzięcia od zaraz:cde,jdb,fon,atlantis,gant,idm,united,globale 2,petrol,rubicon,calatrawa i masa innych
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~inf [141.0.8.*]
    Cyba ze trzeba wam wytłumaczyc jak krowie na granicy i nikt tu nie dostaje za darmo bo nie było emisji głupole,kupili i to po wyzszej cenie niz obecna.Teraz skupuja od takich jak wy
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~22 [66.249.81.*]
    Ale ty naiwny jesteś. Pan Dziki ma racię i trafnie zrecenzował w co tu się gra nie tylko na tej, ale i innych spółkach śmieciowych. Aktywa pewnie wycenił legendarny już na forach księgowy z IDM.
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~inf [141.0.9.*]
    Człowieku zastanów sie co piszesz, w styczniu pisał przy 0.05 ze spadnie na 0.01 a urosło na 0.23,wprowadził tym samym ludzi w błąd bo ci sprzedali akcje a mogli zarobic,a ty co tyłek mu wylizujesz szukajac poparcia,Moze para jestescie ?
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~22 [66.249.81.*]
    Czy w takim razie twoim zdaniem o kolo_msx też można powiedzieć, że wprowadził ludzi w błąd. On przy kursie pomiedzy 3-4 złote twierdził, że ze spółką wszystko jest w porządku i intensywnie naganiał na wzrosty, a z jego wypowiedzi wynikało, że akcje będą kosztować 25 złotych. Był tak pewny siebie, że na wszystkich, którzy nie zgadzali się z jego zdaniem donosił do KNF. Wielu ludzi mogło wtedy zainwestować, bo kreował się na wielkiego znawcę tematu, tymczasem jaki jest kurs każdy widzi, a sam kolo_msx jakby stracił pewność siebie i nie gości już na tym forum tak chętnie.
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~inf [141.0.9.*]
    Wiem ze ty tez wprowadziłes ludzi w błąd bo przy kursie 0.10 pisałes ze spadło a urosło,z tego co pamietam to jesli chodzi o niejakieo kolo to po scaleniu przy kursie bodaj ponizej 1 zł. pisał ze urosnie i urosło do 4 wiec w jego przypdku na dwoje baka wrózyła.Tak swoja droga to ciekawi mnie dlaczego tu przesiadujecie całymi dniami skoro wam sie spólka nie podoba.Tak nie jest normalne zachowanie
    Głupoty piszesz po scaleniu, kurs jeszcze nie był poniżej 1. Czy ty w ogóle wiesz o czym piszesz?
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~prokurator [46.151.186.*]
    banda płatnych ,pejsatych naganiaczy.
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~mongolgold [83.31.243.*]
    a w ktora strone pejsy naganiaja ???????
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~inf [141.0.8.*]
    tak,pomyłka miałem na mysli Ponizej 2 po scaleniu a ponizej 0.08 przed scaleniem
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~Dziki [94.240.41.*]
    Ja pisałem od 0,5, że "spółka" nie prowadzi żadnej działalności , że nie ma kasy na bieżącą działalność etc........ pisałem również to samo przy 0,05 i nie zmieniłem zdania do dziś, a kolega Inf wyrywa posty z kontekstu.........
    Byłem w siedzibie "spólki", widziałem "zarząd" w osobie prokurenta.........miałem "przyjemność rozmawiać z tym panem........więc dzieliłem się na forum wiadomościami......
    A kolega, to widze, że zakupił akcje, wierząc w zapewnienia zarządu i teraz zaklina rzeczywistość.......bo chyba nie jest pan tak naiwny???/ (niespotykanie bogate złoża w mongoli i notowania na londyńskiej giełdzie..........-)))))), ciekawe dlaczego nie zainteresowały się tymi złożami tuzy polskiej czy światowej giełdy??????
    Byłes pewnie u babci klozetowej,akcje zakupiłem w grudzien,styczen nie słuchajac takich jak ty i zarobiłem a teraz mysle ze zarobie znowu i w przeciwienstwie do ciebie ludzi w bład nie wprowadziłem i przezemni akcji nie sprzedali po 0.05 ,wtedy pisałes ze spadnie na 0.01 a urosło do 0.23,a moje wypowiedzi z tego okresu mozna przeczytac.Idz dalej do babci klozetowej
    Oczywiscie nikogo do kupna do sprzedazy nie namawiam,kazdy ma swój rozum,wypowiadam sie dlatego ze wkurzaja tacy jak ty madrale.Według mnie spólka zmieniła działalnosc a dawne uprzedzenia mozna sobie wsadzic gdzies.Kazdy robi jak uwaza i ma swój rozum
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~Dziki [94.240.41.*]
    Tak jak ja, nikogo nie namawiam ani do kupna, ani do sprzedaży akcji!!!!
    Każdy swój rozum ma.
    Ostrzegam jedynie naiwnych przed tą "spółką", pisząc o kondycji firmy i o metodach działania jej "zarządu", nic więcej.
    Takie "spółki" podważaja zaufanie do giełdy i niszczą giełdę, ponieważ ludziska tracą (nabijając kabzę oszustom) i odwracają sie od inwestowania............, a jak wiadomo bez kasy nie ma hossy.......

Dobranoc i bez odbioru.
  • Re: o widzę dziadów zbierających ŚMIECI jak po hasiokach :-) Autor: ~inf [82.145.208.*]
    I oczywiscie jestes tu z dobroci serca.....,ja widze ze tu wydebiaja od ludzi nie kase ale wydebiaja kupuja od nich akcje po niskiej cenie
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.