tak jak pisałem, akcje sprzedałem ponad rok temu po 1,8 / 45 PLN przed resplitem.
Po Twoim poście postanowiłem sprawdzić historię rachunku. Dokładnie sprzedawałem akcje w czerwcu 2011 w cenie 1,78 - 1,81 (czas szybko płynie), we wrześniu nabyłem msz po 1,15.
Dzięki za wnikliwą recenzję.
Ciesze się, że są ludzie którzy zanim w coś zainwestują szukają prawdy o spółkach, zarówno czytając raporty i infa ze spółek, ale również czerpią wiedzę na forum.
Oczywiście w tym kontekście forum jest najmniej istotne, aczkolwiek czasami na forum ludzie dzielą się ważnymi newsami, które nie są w oficjalnym "obiegu" i te infa pozwalają lepiej zrozumieć zarówno możliwości inwestycyjne spółi jak i zagrożenia.
Ja nie twierdzę, że tu spekulacyjnie ludziska nie pozarabiają po 100 i więcej %. To jest giełda! Wiem jedynie, że zarząd i jego mocodawcy robią drobnicę w jajo. Sternicy zarobią na pewno, a drobnica, no cóż, może kilku drobnym też się uda, ale to nie drobnica ma tu być beneficjentem zarabiania.
Co do obietnic i mamienia inwestorów przez zarząd mongolią i londynem (to z tych ostatnich obiecanek) wystarczy poczytać infa ze spółki co i kiedy miało być dokonane i zweryfikować co zostało dokonane. To powinno wystarczyć....
Sukcesów w inwestycjach życzę. Jutro też jest dzień.................