• KONKLUZJE PO CHACIE! Autor: ~podrazka [78.8.246.*]
    KIEPSKO!

DWA PROTE PYTAIA I WTOPA PO PREZESA PROTEKTORA:

1.POC O RPZEPALCAC ZEWNETRZNEJ FIRMIE ZA USLUGE KOMUNIKACJI Z IWNESTORAMI FIRMA INVESTSIGHT SP ZOO?

ODP

Piotr Skrzyński: Obecnie spółka jest na końcowym etapie restrukturyzacji. Kolejny etap to jej rozwój, dlatego też plany rozwojowe powinny być komunikowane w sposób profesjonalny do otoczenia rynkowego, czemu służyć ma wsparcie profesjonalnego doradcy.

KOT BARDZIEJ PROFESJONALNE NIZ ZARZAD SPOLKI I CZLONKOWIE RN ZNAJA SYTAUCJE W SPOCLE ->>>>>>>>> NIKT!!!!!!

2.DOTYCZYLO KWETSI IS KOT I JAK SIE TYMZ AJMUJE DLACZEGO TAK DLUGO TRWA ILE KOSZTUJE

IMAP ACCES EI TYM JZU NEI ZAJMUJE DO 30 WRZESNIA MIELI UMOWE I PO UMOWIE I WG ZARZADU NA TE CHWILE TEMAT ZMAKNIETY

Piotr Skrzyński: Spółka posiada zdrowy bilans umożliwiający finansowanie akwizycji z zewn. źródeł. Kwestia IS z punktu widzenia zarządu jest zamknięta. Jest to decyzja leżąca po stronie akcjonariatu

JAK SIE PYTAM JAK AKCJONARIATU TO ZARZAD NIC NEI WIE,TO ODSYLA MNIE DO AKCJONARIATU!

ZATEM DLA ABRDZIEJ BIEGLYCH AM KOT NUMRR DO GLOWNYCH AKCJONARIUSZY

BEZPOSREDNIO DO NICH NIE DO KOMOREK ZAJMUJACYH SIE W PZU I NG SPRAWAMI IWNESTYCJI TYLKO KONRETNIE SOOB KTORE W PZU I ING ZAJMUJA SIE WG PREZSA PROTEKTORA SPRAWA POZYSKIWANIA IS!!!

??

CZY DO APNOW SZOSTAKA I SZYMULI?

WCZESNIEJ MOWIL ZE ZARZAD NA WNIOSEK AKCJONARIUSZY WYNAJAL FIRME BYLA NIA IMAP ACCES 2 DO POSZUKIWANIA IS A TERAZ ZE TO AKCJOANRIUSZE!!!

NIE PDOBA MI SIE O I STAD ZAPEWNE TA WYCENA!!!

A DO TEGO TEN NIESZCZESNY "INWESTOR Z INDII" DOPIERO 31 GRUDNIA A WPLACAJAC ZADATEK 105 Z 8MN DO KOCNA WRZESNIA 2015 MOZE RESZTE WPALCIC WIEC PONAD POL ROKU OCZEKIWAC NA CASH?

Piotr Skrzyńsk......Sprzedaż nieruchomości wg zasad: 10% (800 tys zł) zaliczka w formie zadatku w dacie podpisania notarialnej umowy przedwstępnej, 90% (7,2 mln zł) płatne do 30.09.2015 r. w dacie podpisania notarialnej umowy sprzedaży.

CZY TO NIE JEST PRZECIAGNIE W CZASIE I ZBYT DLUGI CZAS NA ZAPLATE ZA PRZJECIE TEJ NIERUCHOMOSCI?
  • Re: KONKLUZJE PO CHACIE! Autor: ~kazik [83.8.176.*]
    Dzis niestety sprzedaz nieruchomości trwa zwykle bardzo długo . Zastanawia mnie jednak dlaczego przy tak długim procesie spełniania formalności przez kupujacego Zarząd nie próbuje dalej alternatywnie do tej opcji prowadzić poszukiwan kolejnych kupców . Chyba , że umowa przyrzecznia kupna jest tak sformuowana , że po spełnieniu warunków kupujący bedzie ją miusiał zrealizować . Ale czy spełni wszystkie warunki i otrzyma stosowne zezwolenia ? Co bedzie gdy okaże sie .ze po tak dlugim czasie umowa nie dojdzie do skutku ?
  • Re: KONKLUZJE PO CHACIE! Autor: ~podrazka [78.8.246.*]
    mnie to wkurza prawdomownosc zarzadu coraz bardziejw atpie!!

to akcojanriusz emaja szukac IS czy zarzad na ich poleceni???!

pierwsze slysze aby bylo na odwrot chyba ze ktos poojedynczy cchila wyjsc ale bez porozumienia z PZU I ING nic nie moze sam!! wiec odpowiedz na to pytanie tragedia,slusznie pytasz!!!!

proponuje bo to tez ciekawa sprawa ta nieruchomsoc informacje napisac nw konatkt do relacji iwnestorksich ja czesto pisze ale nic konretnego poza tym przeicganie w czasie nei uslsyzalem!

i ciagle to samo od jak widze 2 lata wam mowia,ja w protektora wchdozilem w wrzesniu na urodziny go sobie kupilem 30 sieprnia :P zaorbilem 18% poand z div i dokupilem jak byla korekta tuz przed div wsyztskie info czyatelm i tego sie oabwialem takiego baldzenia bez konretow ze strony p.o prezsa protektora nie podba mi sie ten gosc w spolce! zbyt ogolnikowy i powtarza ,jak ponizej,pozatym nie jest spolka komunikatywna az rynkeim,wynajecie zewntzrenej firmy ktra mniej wie niz on i jego zsatepca czy czlonkowie rn tworzac tym samym dodtkowe koszta to kolejny minus!

sama div nie pomoze keidy konretne plany sa albo zniewelowane albo w dlugim czasie sie ciagna,jak IS a kasa psozla na IMAP ACCES 2 jako doradcy!!

to samo teraz piekne slowa ale efektow brak! zupelnie ianczje niz lynch czy icahn,brakuje w ing i pzu i na rynku wsrod panow szostak i symula takeigo kopa jakiego ma carl icahn odrazu by spolka odzyla,bo narazie to wygalda kiepsko bardzo! i co iwenstora nie ma wg oceny zarzadu jak sam napisal w czacie Piotr Skrzynski,wiec po co bylo ponad 1 rok szukac skoro nie ma kupca to zle swidczy o calej oragnnizacjit mam sowje domysly ale po takiej akcji z ta firma jak bym go zwolnil na walnym!!

To byla tylko stata piendizy!a mzoe i cos jeszcze....??

piotrek: dlaczego warto zainwestować w akcje Protektora?
    Piotr Skrzyński: Warto bo: 1. Kończymy z sukcesem restrukturyzację. 2. Powtarzalnie przynosimy zyski i generujemy gotówkę. 3. Mamy jeden z najzdrowszych bilansów spółek na GPW. 4. Mamy konkretne dwuletnie plany rozwojowe zbudowane w oparciu o mocne marki.
[x]
PROTEKTOR -2,02% 1,17 2026-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.