• prorocze słowa Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki zaglądać nie chciałem.
    Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje, moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony kotlet.
    Motto na nadchodzące tygodnie brzmi:

Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą
    kup... PBG

Jak zwykle pozdrawiam

Chodzik Księżycowy
    bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera
  • Re: prorocze słowa Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    zapomniałem jedynie dodać, że w dniu dzisiejszym notowania te otworzyły się na poziomie 1.83 to tak, aby wszystko było jasne.

Chodzik księzycowy
  • Na dziesięć 5 to i ma.ł pa trafi, a CK może raz czy dwa ; ) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    CK-KAMERDYNER chcąć się bawić dalej należy wrócić do twojej rekomendacji (WYDANEJ NA ROK ) :
    .............................KUPUJ SFINKSA - SPRZEDAJ TRAKCJĘ .......................

Gdy Krakus7 założył stosowny wątek to prosiłeś by do niego wracać cyt,, INFORMUJĄC JAK SIĘ SPRAWY MAJĄ".
    Przyznasz się chociaż TERAZ do błędnego wyboru (złej rekomendacji)? : )

PO ROKU (od chwili ,,rekomendacji")
    Sfinks --- Nominalnie ok. - 7 % straty
    Trakcja - Nominalnie ok. + 110 %

• Re: Na dziesięć 5 to i ma.ł pa trafi, a CK może raz czy dwa ; ) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    A przyznasz się do kompletnej klapy na ARCTIC? Przecież nazywasz się NAJLEPSZYM (!!!) analitykiem na forum bankiera więc powiedz jakież to fale cię tak błędnie poprowadziły?

09 maja 2014 - cena 2,23 zł - CK napisał - UCIEKAJCIE. UCIEKAJCIE, UCIEKAJCIE, bo będzie 1,20 zł i od tej chwili już ... TYLKO rosło !

- 09 maja 2014 - cena 2,23 zł
    - 27 maja 2014 -- cena 2,75zl,
    - obecnie ponad prawie 4,50 zł - tj prawie 100% WZROSTU zł !!!

• Re: Na dziesięć 5 to i ma.ł pa trafi, a CK może raz czy dwa ; ) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    A gdzie 3 zł na Sfinksie które zapowiadałeś być w r 2013, a następnie w r 2014?
    Jak to jest z tymi twoimi analizami i z tobą? To Elliott nie mo ta, czy jego fale, czy ty nie umiesz AT posługiwać się wcale? : )

CK - Ostatnie słowo 2013 roku - gdzie te 3 zł ------SFINKS 3 zł
    Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*] 2014-05-22 17:50
    Rok mogłem pomylić, ale poziomu nie. Teraz jest na to szansa.

https://www.bankier.pl/forum/temat_ck-ostatnie-slowo-2013-roku-gdzie-te-3-zl-sfinks-3-zl,13896811.html

Jak to jest z tymi twoimi analizami i z tobą? To Elliott nie mo ta, czy jego fale, czy ty nie umiesz AT posługiwać się wcale? : )

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-06-17 09:39
    ... Trend długoterminowy spadkowy skończył się na Sfinksie definitywnie.
    ...Sfinks jest bowiem dopiero w początkowej fazie wzrostowej
    ...Chichy śmichy wzbudziły moje słowa, które rzuciłem swego czasu od niechcenia, jakoby akcje te w długim terminie mogły osiągnąć poziom około 20 zeta. To grupa mniej douczonych na tym forum podskakuje z radości, gdy o tym wspominam, ale pamiętajcie.
    ,,Śmieje się ten co śmieje się ostatni.,,
    ...Tak więc spoko, Alleluja i do przodu.
    Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    ... Tak jak napisałem PO SZNURKU.

https://www.bankier.pl/forum/temat_witam-was-w-poniedzialek-17-czerwca-2013,12903422.html
  • szybki7 nigdy nie trafił :D Autor: potrójny axel [31.61.131.*]
    Gdzie 3,74 zł na Trakcji? Po scaleniu tylko jest to możliwe :D
  • Re: szybki7 nie trafił nigdy :D Autor: potrójny axel [31.61.131.*]
    Szybki rekomendował Trakcję przy 1,53. Jaki kurs teraz mamy wszyscy widzą :)
  • Re: prorocze słowa Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Dnia 2014-11-24 o godz. 12:08 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > zapomniałem jedynie dodać, że w dniu dzisiejszym notowania te otworzyły
    > się na poziomie 1.83 to tak, aby wszystko było jasne.
    > Chodzik księzycowy

Nie omieszkajmy też dodać aby było JESZCZE JAŚNIEJSZE, że w czasie gdy napisałeś ten post notowania PBG były na poziomie 1,90

09:46:15 - 1,89 zł
    09:54:03 - 1,87 zł
    10:03:53 - 1,90 zł
  • Re: prorocze słowa Autor: warren2 [89.228.72.*]
    A więc w chwili wydania rekomendacji:
    KUP PBG - SPRZEDAJ SFINKSA

Sfinks - 1,34 zł
    PBG - 1,90 zł
    ...................................................................

cyt,,Bankruty są solą giełdy, a towarzyszące im napięcie rozpala inwestorów w hossie jak i w bessie. Mocne ruchy kursów akcji przyciągają kapitał spekulacyjny, który szuka okazji do szybkiego zarobku dodatkowo potęgując zmienność. Inwestorzy, którzy nie zdążyli wyjść na spadkach przeżywają rozpacz i nadzieję na uratowanie spółki."

http://wiadomosci.stockwatch.pl/poznaj-sw-bankrut-indeks-spolek-spekulacyjnych,ratingi-i-upadlosci-spolek-gieldowych,56433
  • Re: prorocze słowa Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    No fajnie, że wreście się zarejestrowałeś, to teraz będziesz Waren ?
    Niech i tak będzie. Buffettem nie zostaniesz, co najwyżej możesz się o niego oprzeć i zamówić piwo. A wiesz ty dlaczego ?
    Bo w ten sposób gdybym postępował jak napisaleś, to poszedłbym z torbami już dawno..
    Chcesz tu udowodnić mianowicie, co jest zresztą czystą paranoją, że gdy rynek daje ci dowody, na to, że będzie spadał, to ja i tak powinienem tkwić w tych akcjach, bo kiedyś coś tam na forum napisałem. Przeciez to brednie. Napisałem tak aby wciągnąć barany do rzeźni i oddać im swoje akcje na górce. To się nazywa manipulacja, która tu na akcjach na kontraktach odbywa się co dnia. Zawsze mam pozycje zabezpieczone stop lossem i po to on jest aby chronić zyski i nie dopuszczać do strat. Ale przecież o tym powinieneś wiedzieć,
    bo o tym wie każdy.
    Na Sfinksie jest obecnie 50%straty od szczytu, to gdybym cię miał posłuchać, zamiast wziąć kasę, to miałbym ją tracić ?
    Waren 2, czy 1 czy 21, to się w pale nie mieści. Pisząc takie teksty, obrażasz moją inteligencję a siebie ośmieszasz.

Chodzik Księżycowy
    wiesz co ? Lepiej idź na frytki do Sfinksa
  • Re: prorocze słowa -----------cyt,,To się nazywa manipulacja, ... " Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Dnia 2014-11-24 o godz. 13:55 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Przeciez to brednie. Napisałem tak aby wciągnąć barany do rzeźni i
    > oddać im swoje akcje na górce. To się nazywa manipulacja, która tu na
    > akcjach na kontraktach odbywa się co dnia. Zawsze mam pozycje
    > zabezpieczone stop lossem i po to on jest aby chronić zyski i nie
    > Chodzik Księżycowy

Ja przecież zupełnie się nie wypowiadałem, a ty komentujesz to jakbym GROM wie co napisał (buhaha). Ja jedynie pozwoliłem sobie zamieścić twoje (kilka zw WIELU) wcześniejsze REKOMENDACJE. Niestety nie tylko, że były chybione, a były kompletną KOMPROMITACJĄ.
    Chcesz tu z ludźmi dyskutować, podpowiadać im - rekomendować (kupuj to, sprzedaj tamto !!! ), gdy po TOTALNEJ KOMPROMITACJI twierdzisz, że wcześniejsze błędne ,,rekomendacje" były cyt,,Napisałem tak aby wciągnąć barany do rzeźni i oddać im swoje akcje na górce. To się nazywa manipulacja".
    Myślałem, że się pobawimy, ale twoje obecne tłumaczenie jest zwykłą żenadą i farsą.
    Gdyby to była prawda to ponownie jesteś SKOMPROMITOWANYi to jako osz (ust), ale jestem przekonany, że to tylko twoja śmieszna obrona bo wolisz by cię mieli za osz (usta) niż glu(pca).

• Re: prorocze słowa -----------cyt,,To się nazywa manipulacja, ... " Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Mój drogi Warenie 2,
    Ja jestem normalnym facetem a nie Bogiem i tak jak każdy popełniam błędy. Dlatego bronie swoje pozycję stop lossem i mam nadzieje, że to pojmujesz i rozumiesz. Wielokrotnie w swoich wypowiedziach pisałem to co teraz do ciebie napiszę, a mianowicie, gdybyś miał 40 procent trafionych inwestycji, to byłbyś bardzo szybko, bardzo bogatym gościem. Zapewne wiesz dlaczego a ponieważ o tym tu na łamach tego forum pisałem wielokrotnie, więc nie będę się powtarzał, chyba, że nie wiesz, to wtedy specjalnie dla ciebie.
    A teraz nieco o tobie. taki jesteś wspaniały, taki rzetelny i uczciwy a dlaczego, wybrałeś z moich wpisów jedynie, to z czym ci było po drodze ?
    Podam ci kilka przykładów.

1. Przy kursie ponad 70 groszy napisałem na MIT sprzedaj. Dwa dni temu te akcje były po 14 groszy, ponad 80% straty. dla kogoś kto mnie nie posłuchał.
    2. Sfinks, Sprzedaj po 2.35. Kust osiagnął 2.40, po czy spadł na 1.06
    3. Sprzedaj Trakcję, przy 1.50. Kurs następnie spadł ponad 50%
    O JSW TPSA nawet nie wspominam.
    Na ARCTIC , napisałem , że tworzy się trójkąt na wiele miesięcy przed wibiciem i taki się stworzył a następnie kurs wybił się do góry a ja zakładałem, że zrobi jeszcze jedną falę spadkową. To wszystko jest na forum, więc nie wciskaj kitu dzieciom i jeśli już coś o mnie chcesz napisać to uczciwie.
    Pod sam koniec 2013 roku napisałem, że czeka nas bessa fali ,,C,, cyklu podstawowego Ralpha Elliotta. To ja się ciebie teraz pytam, co w tej chwili mamy, może ty widzisz hossę na szerokim rynku ?
    Jeśli tak, polecam salony vission express, okulary robią najlepsze.
    I myśl, myśl człowieku, myślenie ma kolosalną przyszłłość.

Chodzik Księżycowy
  • Pozdrowienia od pani MIROSŁAWY : ) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    - Myślenie urojeniowe
    Paranoik chroni się przed niemożliwą do zniesienia rzeczywistością, konstruując rzeczywistość zastępczą. Jest ona pocieszeniem dla zranionego ego.
  • Przyznasz się chociaż TERAZ do błędnego wyboru (złej rekomendacji)? : ) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    CK-KAMERDYNER chcąć się bawić dalej należy wrócić do twojej rekomendacji (WYDANEJ NA ROK ) :
    .............................KUPUJ SFINKSA - SPRZEDAJ TRAKCJĘ .......................

Gdy Krakus7 założył stosowny wątek to prosiłeś by do niego wracać cyt,, INFORMUJĄC JAK SIĘ SPRAWY MAJĄ".
    Przyznasz się chociaż TERAZ do błędnego wyboru (złej rekomendacji)? : )

PO ROKU (od chwili ,,rekomendacji")
    Sfinks --- Nominalnie ok. - 7 % straty
    Trakcja - Nominalnie ok. + 110 %
  • CK- to jak z tą NOWĄ REKOMENDACJĄ - sprzedaj SFINKSA kup PBG ? Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Chodzik, a tak w ogóle to kiedy chcesz OSZUKAĆ (cyt,, wciągnąć barany do rzeźni i oddać im swoje akcje na górce. ... ") wtedy gdy okazuje się, że twoje prognozy są trafne czy gdy są CHYBIONE ? : )

To jak z tą twoją NOWĄ REKOMENDACJĄ - sprzedaj SFINKSA kup PBG? To znaczy - robić odwrotnie (żeby nie być baranem) czy jednak gdy TRAFISZ to będziesz się chełpił, że tak RZETELNIE i UCZCIWIE pomogłeś owieczkom : )
    > ... Napisałem tak aby wciągnąć barany do rzeźni i
    > Chodzik Księżycowy

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.72.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CK- to jak z tą NOWĄ REKOMENDACJĄ - sprzedaj SFINKSA kup PBG ? Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Już napisałem, że znałem nie tak dawno pewnego idiotę, to była szybka idiota, toczka w toczkę taki jak ty hajter
  • Prorocze słowa ...................................................... Autor: duch- [81.190.158.*]
    Dnia 2014-11-24 o godz. 09:59 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki zaglądać nie chciałem.
    > Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje, moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony kotlet.
    > Motto na nadchodzące tygodnie brzmi:
    >
    > Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą

No to żeś naprorokował ; )
  • Cena z chwili rekomendacji: PBG -1,90 zł, SFINKS - 1,32 zł Autor: warren2 [89.228.72.*]
    > kup... PBG
    > Chodzik Księżycowy
    > bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera
    ......................................................................................................

Cena z chwili rekomendacji (godz 10) : PBG = 1,90 zł , SFINKS = 1,32 zł
    Po sesji - PBG = 1,74 zł - 8,4 % STRATY
    -------- SFINKS = 1,32 zł - 1,5 % STRATY
    ........................................................................................

Ck napisał: cyt,,Motto na nadchodzące tygodnie brzmi"

Więc zobaczymy co dalej? Może to taki malutki 8%-towy falstart : )
    Pozdrawiam.

• Re: Cena z chwili rekomendacji: PBG -1,90 zł, SFINKS - 1,32 zł Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Ty jesteś jednak głupcem i nie żadnym Warenem, tylko idiotą, tym samym , co w NJ zamiatał Szybko. Ty korekty nie odrużniasz od impulsu.
    Powiem tak, szkoda mi czasu na pisanie z hajterem, kiedy tyle ciekawych rzeczy dzieje się wokoło.
  • Re: Cena z chwili rekomendacji: PBG -1,90 zł, SFINKS - 1,32 zł Autor: warren2 [89.228.72.*]
    O czym ty mistrzu teraz piszesz to zapewne tylko tobie wiadomo.
    Mnie nie interesuje, ani jakaś tam korekta, ani jakiś tam impuls tylko KONKRETNIE trzymam się twojej REKOMENDACJI (tj słów proroczych) i zobaczymy co będzie za te kilka tygodni.
    Miłego dnia ; )

prorocze słowa
    Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-11-24 09:59
    Motto na nadchodzące tygodnie brzmi:
    Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą
    kup... PBG
    Chodzik Księżycowy
  • Re: Cena z chwili rekomendacji: PBG -1,90 zł, SFINKS - 1,32 zł Autor: potrójny axel [31.61.131.*]
    szybki7
    Sprzedaj Trakcję, kup MIT :D
  • Re: Cena z chwili rekomendacji: PBG -1,90 zł, SFINKS - 1,32 zł Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Szybki, zwany waren 2,
    tak dla pewności, aby potem nie było złudzeń i przekrętów napiszę tylko, że Sfinks to poziom 1.32 a PBG 1.71 na chwilę, kiedy napisałem te słowa.

Chodzik Księżycowy
    A tak z innej beczki, to smiałeś się jak kilkanaście tygodni temu napisalem, że Sfinks spadnie poniżej 1.50. To teraz pośmiejmy się razem Szybki.
  • Re: Cena z chwili rekomendacji: PBG -1,90 zł, SFINKS - 1,32 zł Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Cena z chwili rekomendacji (24.11.2014- godz 10) : PBG = 1,90 zł , SFINKS = 1,32 zł

Obecnie - PBG = 1,70 zł - 10,5 % STRATY
    ---------- SFINKS = 1,30 zł - 3 % STRATY
    A tak na poważnie, gdzie są ci co zachwycali się wynikami za ostatni kwartałł i na tej podstawie przewidywali duże wzrosty. Gdzie te gorące głowy, gdzie te chłopy, gdzie ?
    nie ma nie ma nie ma nie ma, jest za to Danuta i dobrze.
    Tak szef, przyjmujemy za punkt wyjścia, to co napisałeś.
    A jak tam Mit, dlaczego tak spadł jak myślisz ? No, nie drocz się ze mna, pytam jak kolega.
    Śmieszy mnie to, że czepiasz się jak rzep psiego ogona a sam co chwila dajesz ciała.
    Mitomania storry się juz skończyła na zawsze i zamiast mi podziekować, to co wypisujesz ?
    A jest za co dziękować, bo gdyby nie moje wpisy i ostrzeżenia siedziałbys teraz na MIT i płakał, a tak to poczytałeś sobie moją opinię na temat tamtej spółki i zadałeś sobie pytanie, a co jeśli Chodzik Księżycowy ma rację. Kto ma racje, ten stawia kolację, ale w tym przypadku, to ty powinieneś postawić mi królewską ucztę i na kolanach dzieńkczynnie pielgrzymować do Cannosy.

CK
    CK-Kamerdyner (tak na na marginesie) skoro jesteś tu (jak twierdzisz) NAJMĄDRZEJSZY to pisz słowo cyt,, odrużniasz" przez Ó bo takiemu mistrzowi to zapewne nie przystoi.

A z tego co mi wiadomo szybki śmiał się z ciebie mistrzu, a nie z kursu Sfinksa bo Sfinks go nie interesuje, a na twoja prośbę napisał co nieco o Sfinksie i przy okazji zamieścił twoje nazwijmy to ,,bardzo zadziwiające prognozy"

https://www.bankier.pl/forum/temat_oto-moja-wypowiedz-dotyczaca-sfinksa-zamieszam-rowniez-wypwiedz-ck,13752499.html
  • CK- Gratuluję dobrego samopoczucia PSEUDO ANALITYKU : ) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Szybki pomylił się z MIT, a ty chodzik wstawiasz tu ze wszystkim kit.

PBG kto wczoraj kupił to już ma 10 % w plecy -buhahaha

Gratuluję dobrego samopoczucia PSEUDO ANALITYKU : )
    Ale to u ciebie normalka.
    U ciebie nawet 40% trafień (czyli 4 na 10 ) to zysk- buhahaha
  • ******* Na dziesięć 5 to i małpa trafi, a CK może raz czy dwa ; ) **** Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Trafiłeś na MIT to chełpisz się na całym forum, w WSZĘDZIE gdzie totalnie się SKOMPROMITOWAŁEŚ To twierdzisz, że świadomie wpuszczałeś w maliny - buhaha

I tako to z tobą dyskusja. Gdyby nie j to byś usechł na tym forum bo wszyscy mają cie gdzieś.

> ... Napisałem tak aby wciągnąć barany do rzeźni i
    > Chodzik Księżycowy
  • Re: CK- Gratuluję dobrego samopoczucia PSEUDO ANALITYKU : ) Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]
    Szybki zwany Waren 2.
    Nie bądż taki mądry a przede wszystkim nie zwracaj uwagi na literówki, czy błędy jakie popełniam, wszak dobrze wiesz, że język polski, zresztą trudny, nie jest moim ojczystym. Wszyscy wiedzą, że moim ojczystym jest księżycowy.
    Odnosnie PBG, to akcje te oczywiscie będą poruszać się obecnie bokiem, ale jest to Akumulacja. Wiesz mój drogi, za samo to słowo Akumulacja, powinieneś mnie ozłocić.
    Ale rozumie cię ,w twoim słowniku takie słowa jak akumulacja, czy dystrybucja nie istnieją, czego dowodem było kupowanie ponowne przez ciebie Trakcji na wysokości 1.50, kiedy to pierwotnie dobrze zrobiłeś i wyszedłeś, a potem ponownie odkupiłeś na samym szczycie, no i oczywiście wejście w MIT na samym szczycie dystrybucji. Ale ja ci tego nie wypominam, broń boże a jedynie przypominam.

CK
  • Re: CK- Gratuluję dobrego samopoczucia PSEUDO ANALITYKU : ) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Nie interesują mnie twoje brednie o Mit czy Trakcji (którymi odwracasz uwagę)

Ja widzę tylko to, że gdy ktoś cię wczoraj posłuchał to jak na razie ma 10 % (!!!) w plecy.

A jak już jesteś taki rozmowny to pamiętasz twoje - kup Sfinksa sprzedaj Trakcję i co BYŁO PO ROKU (to poczytaj wyżej -BUHAHAHAHAHAHAHAHA)

...................................................................
    Cena z chwili rekomendacji (24.11.2014- godz 10) : PBG = 1,90 zł , SFINKS = 1,32 zł
    Obecnie - PBG = 1,70 zł - 10,5 % STRATY
    ---------- SFINKS = 1,30 zł - 3 % STRATY

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.76.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.76.*]
  • CK- tu poleca PBG, a tam na forum ODRADZA i straszy BANKRUCTWEM PBG Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Totalne fiksum-dyrdum : )))
    CK-KAMERDYNER - tu poleca PBG, a tam na forum (PBG) ODRADZA i straszy BANKRUCTWEM PBG.

PBG powinna zbankrutować
    Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-11-27 19:05
    Tak PBG powinna zbankrutować i bankrutem powinien zostać szanowny Pan Prezes Wisniewski, który na rządanie banków ponownie zajął stołek prezesa.
    PBG wypuszcza kilka ciężarówek akcji po 2 grosze. Tych zer jest tam tyle, że nie mam cierpliwości aby to policzyć. Chciałbym aby ktoś z zarządu powiedział tym ludziom, co kupowali te akcje po 200 złociszy z myślą o stabilnej dobrej spółce wypłacającej co rok należytą dywidendę, jak to jest możliwe. Układ zostanie klepnięty w styczniu, to pewne a kapitał po wprowadzeniu tych akcji będzie mniej więcej tak rozwodniony jak gówno w kanałach miejskich i tyle samo warte. To co proponuje zarząd to nie tylko nie moralne, ale przekręt przy którym Amber Gold to miś Uszatek.
    Ciekaw jestem ilu ludzi, przez bankructwo Hydrobudowy i spadek do poziomu śmieciowego
    Akcji PBG z max około 400 zeta do 1.30 popełniło samobójstwo.
    A koniec i tak będzie żałosny.

https://www.bankier.pl/forum/temat_pbg-powinna-zbankrutowac,16039317.html

• forum PBG - Ostrzegałem- zaangazowanie w te akcje jest poważnym błędem. Autor: warren2 [89.228.72.*]
    ..........................................................................................
    Science-fiction, fiksum-dyrdum !!! (To mało powiedziane)
    Tu poleca na forum PBG odradza i SUKCES ZAPEWNIONY : )
    Na pewno gdzieś trafi trafi i będzie latać i się wychwalać po całym forum - buhahaha

Szanowni koledzy i koleżanki też
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*] 2014-12-01 12:58
    Jeszcze kilka dni temu, wielu z was przewidywało wybicie górą z tej konsolidacji. I znowu szanowny Pan prezes zrobił was w balona. Ostrzegałem od rau, że bedziemy mieli korektę płaską tego ruchu i duże zaangazowanie w te akcje jest poważnym błędem.
    Teraz jak zwykle, wylewa się na moją głowę pomyje, ale kto to robi ?
    Ano jak zwykle nieudacznicy z niewysokim IQ na czele. I niech tak zostanie.
    Pisałem, że na rynku mamy besse i mam nadzieje , że do wielu z was to wreszcie dotarło.
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_szanowni-koledzy-i-kolezanki-tez,16061571.html
  • Re: ,,prorocze" słowa z form SFINKSA i .......... z frum PBG : ))) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    > Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co
    > mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki
    > zaglądać nie chciałem.
    > Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje,
    > moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy
    > rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony
    > kotlet.
    >
    > kup... PBG
    > Jak zwykle pozdrawiam
    > Chodzik Księżycowy
    > bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera

............................a na forum PBG.........................

Szanowni koledzy i koleżanki też
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*] 2014-12-01 12:58
    Jeszcze kilka dni temu, wielu z was przewidywało wybicie górą z tej konsolidacji. I znowu szanowny Pan prezes zrobił was w balona. Ostrzegałem od rau, że bedziemy mieli korektę płaską tego ruchu i duże zaangazowanie w te akcje jest poważnym błędem.
    Teraz jak zwykle, wylewa się na moją głowę pomyje, ale kto to robi ?
    Ano jak zwykle nieudacznicy z niewysokim IQ na czele. I niech tak zostanie.
    Pisałem, że na rynku mamy besse i mam nadzieje , że do wielu z was to wreszcie dotarło.
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_szanowni-koledzy-i-kolezanki-tez,16061571.html
  • Re: ,,prorocze" słowa z form SFINKSA i .......... z frum PBG : ))) Autor: warren2 [89.228.72.*]
    Science-fiction, fiksum-dyrdum !!! (To mało powiedziane !!!!!!!!!!!! )
    Tu na forum poleca, a na na forum PBG odradza i ... SUKCES ZAPEWNIONY : )

Na pewno gdzieś trafi trafi i będzie latać i się wychwalać po całym forum - buhahaha
  • Re: ,,prorocze" słowa z form SFINKSA i .......... z frum PBG : ))) Autor: warren2 [81.190.129.*]
    Dnia 2014-12-01 o godz. 13:59 warren2 napisał(a):
    > Science-fiction, fiksum-dyrdum !!! (To mało powiedziane !!!!!!!!!!!! )
    > Tu na forum poleca, a na na forum PBG odradza i ... SUKCES ZAPEWNIONY : )
    >
    > Na pewno gdzieś trafi trafi i będzie latać i się wychwalać po całym
    > forum - buhahaha

• Re: ,,prorocze słowa" CK-KAMERDYNERA : ))) Autor: warren2 [89.228.249.*]

Obecnie PBG = 1,75 zł = - 8 % STRATY
    --------SFINKS = 2,04 zł = + 55% ZYSKU

Brawo mistrzu od proroctwa. Jaka to analiza cię tak błędnie prowadzi. Co to za AT - hahahaha

Można się pomylić ... ale nawet małpa 5 na dziesięć tarfi, a CK może raz góra dwa : )
  • Re: ,,prorocze słowa" CK-KAMERDYNERA : ))) Autor: warren2 [89.228.73.*]

Obecnie PBG = 1,67 zł = - 11 % STRATY
    ------- SFINKS = 2,88 zł = + 110 % ZYSKU

Bez komentarza (hahahaha) : )
  • Re: ,,prorocze słowa" CK-KAMERDYNERA : ))) Autor: warren2 [81.190.143.*]

Obecnie PBG = 1,70 zł = - 10 % STRATY
    ------- SFINKS = 3,03 zł = + 130 % ZYSKU

• chodzik księżycowy, kamardyner-profesora, a obecnie kolorowy-wiatr. Autor: duch-reinkarnacja [89.228.68.*]
    A teraz ten kamerdyner pisze na forum BOŚ i AutoPartner i chwali się jaki, to super analitykiem był na Sfinksie - hahaha
[x]
SFINKS -0,99% 0,40 2025-10-03 15:53:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.