• to już jest nudne Autor: ~jsap [178.42.87.*]
    komuś cholernie zależy na tym, żeby w końcówce tradycyjnie obsunąć kurs na minus
  • Re: to już jest nudne Autor: kolo_msx [109.243.184.*]
    O jakiegoś czasu prawie nie zaglądam na forum a notowania MSX przeglądam głównie po zakończeniu sesji i juz dawno zwrócił moją uwagę fakt, że prawie zawsze na koniec dnia kilka tys akcji ląduje na K a spółka tym samym kończy na minusie. Dzień w dzień, sesja w sesję...

Papier zdecydowanie jest zbierany i hamowany każdy ruch do góry.
  • Re: to już jest nudne Autor: ~jsap [178.42.87.*]
    Chciałbym, żeby jeszcze w tym roku kurs poszedł przynajmniej na 3-4 zł ... ale jak będzie zobaczymy ...
    Pozdrawiam
  • Re: to już jest nudne Autor: ~22 [66.249.81.*]
    Gdyby tak było to przy braku popytu, jaki w tej chwili ma miejsce, mogliby zwalić kurs na 50 groszy w ciągu miesiąca góra dwóch, a tego nie robią. Dlaczego? Bo tu nie chodzi o zbieranie, tylko o upychanie. Też chciałbym, aby tu było 25 złotych, ale póki co na to się nie zanosi.
    gdyby upychali to robili by podbitki a tu tego nie ma. Na razie systematyczna równia w doł
    Nie wiemy na jakim etapie upychania jesteśmy. Przypominam, że mieliśmy wcześniej kilka spektakularnych podbitek na pozornie dobrze wyglądających infach. Ten kto się w nie wczytał i potrafił wyłuskać z nich to co najistotniejsze, a nie tylko to, że kiedyś, gdzieś wydobycie będzie, ten zaoszczędził kilka groszy. No nic zobaczymy co będzie dalej.
  • Re: to już jest nudne Autor: ~On [213.238.96.*]
    A kto waszym zdaniem panowie to upycha ?? Bo żadnego info nie ma, żeby ktoś wychodził. Sam sie zastanawiam o co tu chodzi...
    Ja szczerze odpowiem, ze jestem głupi. Ta spółka mnie zadziwia. Nie wiem co jest grane. Albo przekręt, albo cisza przed pozytywną burzą
    Prześledź historię ostatnich dwóch lat takich potentatów jak greeneco i global energy, obie notowane na rynku podstawowym, a dowiesz się co jest grane i co może nas czekać jeśli mam rację.
    mam jeszcze małą nadzieję, że nie masz racji, ale ....
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.