Ułożyły już coś ? bo swięta idą za chwile lato i tak przeleci jesień i zima a oni to przeżerajo i w bambuko grają - wybory idą jedne drugie musicie coś działac bo cały czas nieda się żrec dobrego jak stodoła robi się pusta , likwidujecie już trzy lata i nic w ostatku załadujecie na lawete i powiecie tu niema nic ........ ( ktoś was i tak wypunktuje ? w pierdlu miejsca wolne wyszuka ) ...
nic nie będą wypłacać, zobaczymy czy będzie ugoda i ile dla HBP a potem trzeba mieć nadzieję że Wiśniewski nie zostawi kasy wierzycielom i zmieni postępowanie na układ
Do działalności tak, do notowań niekoniecznie, to już w gestii właściciela i zarządu,ale nie wybiegajmy w przyszłość, na razie jest upadłość likwidacyjna ,czekamy na ugodę i czy zmienią na układ
Dnia 2015-03-27 o godz. 08:00 ~Otl napisał(a): > A co jedli nie dostałem odcinka , co zrobić ?
MOŻE JUŻ WYSŁALI CI TE SMYKI PO 7- ZETA ZA SZTUKE .......... ciekawi mnie czy już wszystko rozparcelowali za psie pieniądze a jest tego i zapewnie !!! winnego tej sztuki parcelaci nie będzie ? a spółka chyba powstała jak komuniści parcelowali więc jest wiekowa i była z kapitałem i nieruchomościami a do pierdla kandydata przez tyle lat nie mogą znaleśc ... ładne kwiatki ???? heeee... heeee...
Ja to bym miał kandydata do pierdla i to poważny .... np... czereśnia .. każdy niech niech znajdzie choć jednego ... i oczyścimy nasz kraj z przekrętasów ... ( MILIONY RĄK TYSIĄCE RĄK A SERCE BIJE JEDNO }
wyjaśni mi ktoś jak przy hipotetycznym powrocie HBP do działalności operacyjnej (bez notowań giełdowych) można odzyskać kasę na podstawie odcinka zbiorowego?
Ja Ci wyjaśnię. Przede wszystkim zapomnij o jakimkolwiek odzyskaniu kasy , Jest 1% szansy na to , że coś odzyskasz i 99% na to , że nie. Twoje "napalone" nastawienie w przypadku realizacji scenariusza dla nas akcjonariuszy negatywnego, może spowodować, ze zarzucisz sobie pentelkę na najmniej pożądaną do tego rekwizytu cześć ciała. Więc jeśli je zmienisz i pogodzisz się raczej z tym, ze jedyna wartością papierka ,który otrzymałeś od syndyka będzie wartość sentymentalna, a na końcu tego wielkiego przekrętu z jakim bez wątpienia mamy do czynienia ??? zaplanowany jest równie gówniany finał, to będziesz miał 1 powód żeby z pentelki skorzystać i aż 99 , żeby tego nie robić . Natomiast przy względnie moralnym i etycznym"the end " , nie zdajesz sobie sprawy ile radości da Ci ten tylko !%, który właściwie ulokowałeś !!!
Trzeba poczekac do jesieni jak się zmieni koryto to wszyscy skończą w pierdlu nie może byc tak że cały czas tylko będo cie przewalac myśle że troche to towarzystwo przegonio tylko co jeszcze zostało jak rozprowadzili majątek i została figa z makiem a teraz tylko zacierajo slady ....... nic im nie pomoże i tak skończą tam jak pisze wyżej