• Uchwały podjęte Autor: ~flcn [37.248.254.*]
    Niestety duży może więcej. Teraz można liczyć tylko na podniesienie ceny w wezwaniu.
    Oczywiście można zaskarżyć uchwały ale wszystko jest zgodne z przepisami naszego kulawego prawa więc sąd nie znajdzie żadnych przesłanek aby uchwały WZA unieważnić.

Jest jeszcze wyjście takie że zostanie się z prawdziwym papierem. Tylko po co to komu ? Może dla celów kolekcjonerskich ? Całkiem dobry pomysł :)
  • Re: Uchwały podjęte Autor: ~juki [83.16.59.*]
    Dnia 2014-10-31 o godz. 23:11 ~flcn napisał(a):
    > Niestety duży może więcej. Teraz można liczyć tylko na podniesienie
    > ceny w wezwaniu.

a niby czemu teraz mieliby podnieść cenę?

• Re: Uchwały podjęte Autor: ~abc [83.31.87.*]
    50000 akcji wywalili po co ten papier komu. ale ktoś kupił w jakim celu?
  • Re: Uchwały podjęte Autor: ~qtosiek [95.49.214.*]
    panowie Romek sie juz nie dzieli z inwestorami jak to bylo kiedys - alchemia , skotan... widzieliscie tu sprzedane dzialki i kurs dwucyfrowy - pisalem pol roku temu ze cos jest nie tak bo zachowanie kursu temu przeczylo...no i wyszlo szydlo...co niektorzy nie mogli sie z tym pogodzic i mocno krytykowali moje wypowiedzi...ale fakty sa jakie sa i trzeba sie z tym pogodzic...sprzedalem ze strata - jestem w e-kiosku i ciesze sie zyskami...pozdro
  • Re: Uchwały podjęte Autor: ~qtosiek [95.49.214.*]
    Walne zgromadzenie akcjonariuszy Hutmenu przegłosowało 31 października zniesienie dematerializacji akcji. Oznacza to, że spółka kontrolowana przez Romana Karkosika zniknie z giełdy.
    Wezwanie do sprzedaży akcji, ogłoszone przez wchodzące w skład Grupy Boryszew spółki Impexmetal i Impex-Invest, potrwa do 13 listopada, akcjonariusze, którzy nie odpowiedzą na nie, pozostaną udziałowcami mniejszościowymi niepublicznej spółki.

http://www.stockwatch.pl/przeglad-prasy/?u=http%3a%2f%2fhutnictwo.wnp.pl%2fhutmen-zniknie-z-gieldy%2c237571_1_0_0.html
  • Re: Uchwały podjęte Autor: ~as [91.212.223.*]
    Gratulacje dobrych decyzji inwestycyjnych.

Zapomniałeś dodać że do niektórych Uchwał wniesiono sprzeciwy.
  • Re: Uchwały podjęte Autor: ~re-as [31.175.183.*]
    i co z tego, że wniesiono?
  • Re: Uchwały podjęte Autor: ~piekielny [89.78.214.*]
    Głupstwa piszą. Spółka nadal będzie publiczna ze wszystkimi tego konsekwencjami, tyle że nie będzie notowana na giełdzie.
  • Re: Uchwały podjęte Autor: ~filip [89.72.106.*]
    Głupstwa gadasz akcje nie będą już zdematerializowane, czyli postać dokumentu, a więc spółka prywatna.

ps. Miałem się szarpać z Romkiem, ale uchwały mnie rozwaliły i wywaliłem papier, częściowo sobie odbiję na Lentexe, tam jest normalne wezwanie. Powodzenia dla wytrwałych. Ja zagranie Romka potraktowałem jak stop lost.
  • Re: Uchwały podjęte Autor: ~piekielny [89.78.214.*]
    Masz rację, prawdę napisali. Ja jutro wywalam.
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.