• do poczytania Autor: ~quiz [89.174.185.*]
    Wklejam link do artykułu na inteii. http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/finansowi-aferzysci-nie-siedza-w-wiezieniach,2047437,4199#iwa_item=8&iwa_img=0&iwa_hash=90255&iwa_block=business_news. W wolnej chwili do poczytania. Polecam fragment o emisji obligacji.
  • Re: do poczytania Autor: ~kojot [83.18.192.*]
    Witam
    nie bylo mnie tydzien ale widze ze temat umarl
    ot cala prawda o nas lubimy marudzic i narzekac a nic ze sprawa nie robimy!
    W kraju tez narzekamy a nic nie zmieniamy
    dobra ja juz Wam nie bede marudzil, szkoda tylko ze uzbieralo sie nas 5% akcjonariuszy i na tym koniec
  • Re: do poczytania Autor: ~Paula [94.240.59.*]
    Ale jaki krok możemy teraz zrobić? Większość z nas chciałaby coś zrobić ale nie wie co
  • Re: do poczytania Autor: ~quiz [93.159.19.*]
    Nie ma sytuacji bez wyjścia. Pytanie na ile kto chce się zaangażować?. Drugie pytanie kto chce co ugrać? Powrót spółki do obrotu? Marne szanse. Ta spółka istnieje tylko formalnie, i jedyną formalnie zatrudnioną osoba zapewne jest jej prezes.;-) Odzyskanie pieniędzy z majątku spółki? Spółka według sądu już rok temu spółka nie miała majątku na pokrywanie zobowiązań. Swoją drogą ciekawa w tym wszystkim jest sprawa obligacji i nie chodzi mi o sztuczny wypływ gotówki z nimi związany ale w raporcie za I pólrocze nie widzę odsetek za te obligacje .;-) A miały być zdaje się wypłacane kwartalnie?;-) Wykup obligacji ma nastąpić w 2015. 8 milionów gotówki w firmie.;-) Chyba, że przez przypadek firmy która wyemitowała obligacje i firmy gwarantującej już w 2015 nie będzie.;-) Spółka w raporcie wykazała 9 toczących się spraw sądowych na ponad 2 miliony.;-) To skłania do pewnych przemyśleń. 5%, zwołanie NWZA, wybór rady nadzorczej i nowego zarządu? Sprzedaż akcji i odliczanie straty? To jest też jakieś wyjście. Zastanawia mnie postać Pana Bużantowicza w akcjonariacie. Bo Krezus to ewidentnie podpucha. Chociaż akcjonariuszami byli również funkcjonariusze służb państwowych. Ciekawe czy sprzedali?;-)
  • Re: do poczytania Autor: ~Ghu [94.254.193.*]
    Któryś z kolegów kontaktował się z SII. Jeżeli byłbyś tak uprzejmy i nie tracił kontaktu z człowiekiem z SII, który obiecał nam pomóc gdy zbierze nas się odpowiednio dużo! Akcji jak widać spokojnie mamy 5% :-))
  • Re: do poczytania Autor: ~kojot [83.18.192.*]
    ja mam kontakt
  • Re: do poczytania Autor: ~quiz [89.174.185.*]
    Czas na nowe podsumowanie. Kojot podlicz.;-) I wreszcie trzeba coś wymyślić.
[x]
GREENECO 0,00% 0,29 2014-08-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.