• Tylko fakty Autor: tasuki [89.73.120.*]
    Rzadko piszę komentarze, ale czasem czytając niektóre muszę się do tego zmusić:
    Wedle moich analiz liczba osób wieszczących CAŁKIEM BEZINTERESOWNIE spadki i zastój w spółce jest wprost proporcjonalna do możliwych korzyści w niedługim czasie.
    Bo przecież w Polsce ludzie tak śpieszą sobie z pomocą, że bez najmniejszego interesu siedzą, tu marnują swój cenny czas, by poinformować ludzi jak to źle trafili.
    Jednak są ludzie, którzy wiedzą, że spółka odnotuje zysk i chcą kupić akcje jak najtaniej by potem dało się na nich więcej zarobić.
    Z okazji zbliżających się (za 2 miesiące) Świąt Bożego Narodzenia życzę wam wszystkim byście mieli spory zastrzyk gotówki na prezenty dla najbliższych.
  • Re: Tylko fakty Autor: kolo_msx [188.33.138.*]
    Sporo pisałem na forum tej spółki (od zimy do końca lata), często starałem się demaskować i płoszyć najbardziej bezczelnych naganiaczy na spadki, ale odkąd KNF przejęła kontrolę nad tą spółką, trochę wyluzowałem i rzadko tutaj zaglądam.

Mam ten papier od baaaardzo dawna i spokojnie czekam handlując aktywniej na innych spółkach. Jestem gotów trzymać go jeszcze rok, albo nawet znacznie dłużej gdy zacznie rosnąć. ;)

Pozdrawiam prawdziwych inwestorów.
  • Re: Tylko fakty Autor: tsmat [83.11.86.*]
    Spokojnie ... może Pan Krzysztof coś zacznie brać bo ostatnio dość poważnie skrócił się na innej Spółce ... myślę, że odwrót już niedługo.

):c

Świeczka z obrotami zaznaczy kierunek
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.