Podbija a szczególnie bedzie to łakomy kąsek dla nowych biorąc pod uwagę minima.....teraz wejście i sprzedaż pare groszy wyżej to konkretny zysk.... Ciekawe ile sa w stanie zakończyć.... 0,32 a moze wyżej ? Jakie jest Wasze zdanie? Gdyby to wiało przerażenie po ogłoszeniu infa w czwartek powinno spaść na drobne.... Nie otwierać sie a tutaj.... Zaskoczenie .... Według mnie bedzie sie działo na plus.....
witam , tez jestem tego zdania. sam mialem brac po 30gr na sesji wczoraj ale zaczekalem do konca sesji i udalo sie zakupic 15k akcji na zamknieciu po 26 groszy co mnie baaardzo cieszy. realne odbicie w najblizszym czasie nawet 0,45 groszy. ja sprzedam wczesniej
Teraz to już tylko czysta spekulacja. Wyniki są jakie są. Sytuacja na kopalni jest na tyle dramatyczna, że nie ma czym produkować. Doszło nawet do okresowego wyłączenia energii. Najwierniejsi klienci powoli się odwracają widząc co się dzieje. W kasie pustka, właściciel biedny, a idzie zima i trzeba przetrzymać 3,4 miesiące. Nie wiem czy na funkcjonowanie syndyka wystarczy.
Oblizywacz i spółka zapędzą się do ciemnego zauku i przewalą wszystko a na koniec zamkną ich w kozie heeee... heeee... ( piszcie co chcecie chcielibyście wszystko wy czerwone hieny )
oczywiscie ze to czysta spekulacja teraz. kupilem tego za niecale 5% porftela wiec malo ryzykuje :) tak czy inaczej licze na szybki obrot tym walorem. narazie ida zgodnie z palnem , szkoda jedynie ze nie doralem rano po 0,24 drugie tyle i by byla bajka. pozdrawiam
jakl narazie wszystko idzie po mojej mysli :) chcialem dobrac po 0,28 15k akcji ale juz po ptokach. potem dolozylem kolejne 15k i jak widac pomoglo niektorym podjac decyzje co do kupna . teraz nie dobieram ewentualnie na korekcie albo zostanie to co mam czyli 15k akcji
no i dziekuje wam bardzo za wspolna przygode, wlasnie sprzedalem akcje po 15000 po 0,38 brane w piatek po 0,26 na zamknieciu. pozdrawiam spekulantow i zycze wzrostow i duzych zarobkow. ale tutaj uwazajcie bo jak dla mnie max 40/45gr i spolka spadnie na nowe minima