Naganiacze na spadki piszą farmazony. Większość spółek z GPW ma niższą wartość nominalną od księgowej, czy aktualnej wyceny rynkowej. Wcale nie oznacza to, że spółka, której wartość nominalna to np 1 gr będzie dystrybować akcje w rynek o wartości grosza. Ktoś tam wypisuje o jakimś ubieraniu na zimę, gdy jesień się dopiero zaczęła. :) Na giełdzie kupuj tanio, sprzedawaj drogo. W życiu bierz jak dają a jak biją uciekaj :) Gruby i ppp oddajcie szmal tym, którzy dali się wam podpuścić i sprzedali przed wzrostami.
A co z 2 fixami ?- ktoś coś wie bo wg mnie Będzie scalenie akcji- na najbliższym walnym będą uchwalać ! A wiadomo co się dzieje z kursem po scaleniu i jeszcze zawiasy na co najmniej dwa tygodnie.
Do scalenia jeszcze troszkę czasu:) Poza tym nie ma reguły. Gdy scalają słabą spółkę to faktycznie leci na dół. Ale miałem biotka i na nim nieżle zarobiłem. Tutaj całe otoczenie pachnie mi na wzrost. Wszystko się musi ułożyć. Dobrze, gdyby pokazali w końcu dobre wyniki. Miałem kiedyś Pol-Aqua całe szczęście, że ją sprzedałem. Zbili kurs odkupili za bezcen i zeszli z giełdy. Tutaj tylko czekałem na komunikat i większe obroty. Teraz jestem spokojny. Zobaczysz, tutaj będą wzrosty. Wywiady trzeba uważnie czytać i interpretować. Nie jak ten PPP. Pozdro.