zlodziejskie wezwanie na hutmen po 4,4 zl czyli za polowe ceny.ostatnia emisja po 10 zl plus wartosc starej akcjii.ladnie to tak panie karkosik.depczecie drobnych swoimi buciorami.macie ich za nic.ciekawe jak odniosa sie do tej ceny wladze hutmena,ktory nigdy przedtem nie mial prawie 1 mld przychodow
boryszew i mocodawcy-karkosiki zarty sobie stroja.oferowana cena jest razaco niska a proba okradzenia inwestorow z akcjii powinna byc przez organy scigania jak najszybciej skontrowana.knf i prokuratura powinna sie zajac tym przypadkiem jak najszybciej
Tyle będą docelowo płacić, planowana 4,90 PLN badają reakcję rynku, taki tryb postępowania doradzają banki badasz niżej, a potem wspaniałomyślnie dajesz ok. 10% więcej, dlatego acje schodzą po 5,05 PLN
Też uważam że to kpina. Chce przejąć całą firmę za ułamek jej wartości. Przydałby się pozew zbiorowy i oprotestowanie okradania pozostałych akcjonariuszy.
Przez 10 dni skupowali po 4.55 nie po to by oddać po 4.90 Wiedzieli o propozycjach i będa zarobieni. Zarzad moze sie zgodzić , chyba nie Zobaczymy przebicie 4.90 na wysokich obrotach o czymś swiadczy Wiecej optymizmu
teraz widac jak na dloni czemu dolowali tak hutmena-mimo b.dobrych wynikow posluzyli sie odpisem na nieruchomosciach aby zwalic i trzymac b.niska cene.a teraz chca zabrac zabawki po 4.9 zl.A GOWNO
Następna spółka wypadnie z giełdy ? Kto pamięta od poczatku giełdy tylko Żywiec pozostał , pozostałe znikły i tak zniknie Hutek . Trudno dostaliśmy po t...ku Przezyjemy
Ktoś kiedyś pisał , ze nie odda niżej 10,- zł Trzymam za słowo Chciałabym bardzo Chcieć to móc??? Być może nadszedł czas Drażni mnie puki / póki/ Kto zmieni i da nowy watek ?
przyjaciele ludu oferuja 4,9 zl za akcje,premia w wypadku wezwan jest wyzsza o 10-20 pr.slupy z impexmetalu i boryszewa oczywiscie oddadza,a drobnych wcisnie sie wpiach.pol zlodziejskie wezwania sa tez na bakallandzie i mieszko-terrorysci finansowi korzystaja z marazmu na warszawskim bananie.powinniskonczyc jak madoff
Proszę mi wyjaścić , w jakim celu dziś kupowali po 4.88 i 4.90 duże pakiety, wiedząc ,ze Borek chce płacić 4.90 ? Nic z tego nie rozumiem kupuj plotki, sprzedaj fakty. Z góry dziekuję
Wyobrażam sobie, że w takim wypadku przeistoczenie działki Hutka w planie zagospodarowania przestrzennego jest już zaklepane. Teraz trzeba ściągnąc tanio akcje i sprzedać działki.
Nie masz obowiązku odpowiadać na wezwanie, ale mogą wycofać spółkę na rynku. Jak drobnicy zostanie max. 5% to można ładnie ich przerobić przez squeeze out albo revers-squeeze out. Innymi słowy zachęcam bracia do złożenia zapisu na sprzedaż a ja poczekam na 1 z opcji w/w, gdzie mi biegły wyceni wartość akcji. Jak zostanie więcej niż 5% to wtedy akcjonariusze mniejszościowi jak chcą wyjść ze spółki muszą liczyć na dobrą wolę większościowego, bo zmusić go do sprzedaży wtedy nie można.