• Kisiel Autor: ~Budyń [95.41.161.*]
    Sushi Zushi czy Euroimplant?
    Polecam knajpę Kisiela. Dużo kasy wpompowane. Koneser u steru.
    Żurawie Warszawa. Najlepsze sushi!
  • Re: Kisiel Autor: ~Inwestor [31.2.49.*]
    Kasa z Euroimpanta????
    No to grubo!
  • Re: Kisiel Autor: ~Wkurwiony [95.41.53.*]
    Gdzie mogę spotkać tego gościa?!
  • Re: Kisiel Autor: ~ja [46.229.149.*]
    www.krs-online.com.pl/sushi-zushi-sp-z-o-o-krs-182411.html
    SUSHI ZUSHI SP Z O O, ul. Zeusa 13, 01-497 Warszawa, KRS 0000191260, REGON 015658104, NIP 5252286990, Wasilewski Sławomir, Kisieliński Andrzej, ...
  • Re: Kisiel Autor: ~obserwator [195.242.138.*]
    Jeżeli jest w sushi to na pewno nie zobaczysz go przy stole a raczej w piwnicy. Myślę że w swoim biurze rachunkowym AMG, a może w BRENT TRADE, PARAGRAN LUKOIL ZŁOMOcośtam LPGPOLONIA itd
  • Re: Kisiel Autor: ~Gdzie [79.191.197.*]
    Gdzie jest ta knajpa?
  • Re: Kisiel Autor: ~obserwator [195.242.138.*]
    na żurawiej
  • Re: Kisiel Autor: ~Pakistan [95.40.66.*]
    Proponuje pikietę. ! Precz ze złodzejstwiem! Preczmm z Ruskimi pachołkami!
    Won za Don!
    Wyglada na to ze narznąl nas na kilka milionów !
    Sushi Zushi Żurawia . Piątek godzina 17:00
  • Re: Kisiel Autor: ~Ruskipodsłuch [37.248.39.*]
    Właścicielem restauracji Lemongrass był Andrzej Kisieliński. On był też dyrektorem finansowym polskiego oddziału rosyjskiego koncernu energetycznego Łukoil...
  • Re: Kisiel Autor: ~Ruskipodsłucha [37.248.39.*]
    Wśród polityków PO knajpa uchodziła za "spaloną", bo "ktoś nagrywał klientów
    Właścicielem restauracji Lemongrass był Andrzej Kisieliński. On był też dyrektorem finansowym polskiego oddziału rosyjskiego koncernu energetycznego Łukoil...
  • Re: Kisiel Autor: ~Toiowo [79.191.195.*]
    http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kto-nagrywal-spoldzielnia-biznesmenow-kelnerow-i-watek-wschodni,441980.html

To miejsce pracy nie jest jedynym tropem łączącym K. ze Wschodem. Po upadku spółki Jaśmin i restauracji "Lemongrass" angażował się m.in w firmę Allovita. Jest jej udziałowcem i prezesem zarządu, a stanowisko wiceprezesa (jednocześnie współudziałowca) pełni w niej Andrij Persona vel Kononenko.
    Ostrzeżenie od szefa ABW

- Mogę potwierdzić, że przed kontaktami z Andrijem Personą ostrzegałem posłów i rząd na zamkniętym posiedzeniu Sejmu. Z naszych informacji wynikało, że zajmuje się biznesem w branży paliwowej, związanym z Rosjanami i Ukraińcami. Wraz z innymi podobnymi osobami działał w sposób, który budził podejrzenia, że w rzeczywistości nie jest biznesmenem, a raczej osobą związaną z obcymi służbami wywiadowczymi - komentuje w rozmowie z portalem tvn24.pl Andrzej Barcikowski, który od 2002 do 2005 roku kierował Agencją Bezpieczeństwa Wewnętrznego.
  • Re: Kisiel Autor: ~gg [83.10.146.*]
    wow !!
  • Re: Kisiel Autor: ~Persona [5.174.121.*]
    Siergiej Michajłow był uważany przez organy ścigania w Rosji, USA i Europie za jednego z głównych rozgrywających w rosyjskim świecie przestępczym. Ale też nigdy nikomu nie udało się go skazać. W liście otwartym do mediów Michajłow bronił niedawno swojej reputacji: "To prawda. Byłem zatrzymywany. I w Rosji i za granicą. Ale na koniec zawsze mnie przepraszali".

Michajłow, swego czasu zapaśnik, miał stać się jednym z liderów sołncewskiej mafii już na początku jej aktywności, pod koniec lat 80. XX wieku. Nazwa grupy pochodzi od jednego z przedmieść Moskwy. Sołncewo w ostatnich latach ZSRR i pierwszych latach istnienia Federacji Rosyjskiej zasłynęło z niezwykłej brutalności w ściąganiu haraczy.
  • Re: Kisiel Autor: ~AndriejAndriej [5.174.121.*]
    Skąd rosyjskie służby? Według gazety N. pracował wcześniej w popularnej wśród polityków restauracji Lemongrass niedaleko Sejmu. Została ona zamknięta, gdy - jak pisze "PB" - służby ostrzegły przed możliwymi podsłuchami. Niepokój wzbudzić miał właściciel lokalu Andrzej Kisieliński, w latach 2000-2005 dyrektor finansowy w polskim oddziale Łukoila, rosyjskiego koncernu naftowego. Miał on później pracować dla Andrija Persona, powiązanego z mafią sołncewską, jedną z największych na świecie organizacji przestępczych. Wątków rosyjskich jest więcej, ale o tym dalej.
  • Re: Kisiel Autor: ~Kiss [5.60.36.*]
    Dajcie spokój
    To nadzwyczaj dobry i uczciwy biznesmen
  • Re: Kisiel Autor: ~Syndyk [77.113.45.*]
    Dobry znajomy?
  • Re: Kisiel Autor: ~Nikt [37.7.19.*]
    Sprawa zajmuje sie podobno Wiecie Kto
  • Re: Kisiel Autor: ~sena9 [89.67.58.*]
    a kto to jest Wiecie Kto?????????????
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »