• Super info - rozszerzenie Autor: ~demot [89.70.49.*]
    Wy śpicie, a tu takie ciekawe rzeczy :)))

http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/819160,ruch-s-a-akcjonariuszem-e-kiosk-s-a.html
  • Nie na temat Autor: ~pasza1 [37.30.47.*]
    Nie chcę pisać na wątkach inicjowanych przez kolejnego najemnika, więc piszę tutaj. Z dwojga złego wolałem zdecydowanie bardziej e-kioska. Ten drugi nowszy jest wyjątkowo nie w moim typie. Nachalny, bezczelny - widocznie ktoś uznał, że tego typu indywiduum może więcej osiągnąć. E-kiosk był zbyt łagodny i przez to został pewnie oceniony jako nieskuteczny. Czy następca będzie miał lepsze rezultaty? Nie sądzę. Ale taka zamiana najemników może świadczyć o tym, że niedługo dowiemy się o czymś bardzo ciekawym. Według mnie czasu mało a chciałoby się kupić jak najwięcej w niskiej cenie.
  • Kiosku, wybacz! Autor: ~lolita [5.173.220.*]
    Kiosku, najdroższy, zwracam ci honor. Z tobą jako jedynym najemnikiem i naganiaczem na tym forum bylo o wiele sympatyczniej. Było śmiesznie, uszczypliwie, zabawnie ale zawsze z klasą. Na tle tych nowych dewiantów i impotentów, od których zaroiło sie dzis na naszym forum, pozostajesz prawdziwym gentlemanem, moim ideałem naganiacza. Wybacz mi.

Nowi frustraci prezentują poziom, dla którego rynsztok to zaszczytne miano. Nie poddam sie prowokacji i nie bede z nimi pisac, bo żeby dorównać ich poziomowi musiałabym przekopać w dół ze 2 metry mułu.

A dziś chyba mamy na kursie "odbicie zdechłego kota - ujęcie drugie" :)
  • Re: Kiosku, wybacz! Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    dwie lekomanki w akcjonariacie ???
  • Re: Kiosku, wybacz! Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    wystawiłem ci na S po 5,40 zł moje akcje
    możesz kupić, bierz proszę
[x]
EKIOSK -0,56% 0,90 2025-10-30 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.