pewnie moje 5000 kupił, bo o tyle zmniejszyłem zatowarowanie jeszcze mu mogę z 10000 oddać. Ale w sumie kiedyś się ruszy więc sie wstrzymam z dalszym skracaniem pozycji
taki to nasz ogrodek generalnie chyba nie ma sie z czego cieszyc to co mowil prezes ze cena akcji wroci do poziomu sprzed splitu to mozna chyba pomarzyc ...
Wyglada na to ze kurs nie ma sily pchac sie wyzej. Idealne warunki zeby dobra, silna spolke kupic za bezcen. Wydaje mi sie ze my juz na tym biznesie nie zarobimy.
mam podobne myśli, już wcześniej pisałem, że lerg prędzej czy później wróci do tematu. W plastku nic się nie zmieniło, a Ukraina już nie jest takim straszakiem. Natomiast cena naszej niepopularnej perełki promocyjna. Nic trzeba czekać i obserwować rozwój wypadków i się dostosować. te 5000szt, które ostatnio sprzedałem już zarobiły na siebie 10%, a tutaj nic. Ale tak sobie myślę, że może plastek dołączyć do wzrostów z opóźnieniem. Oby się otoczenie nie pogarszało, to dadzą radę. A hossa na szerokim rynku wymusi kurs up. Nie ma wyjątków dla nikogo ;)
Ja wysiadam, przy pierwszej nadażającej się okazji, znalazłem coś z obrotem i z przyszłością, z daleka od Ukrainy. Pozdrawiam wszystkich których tutaj spotkałem, życzę sukcesów i do zobaczenia na innych wątkach....
no popyt jest, aktualnie na blisko 80K akcji, ala na niesatysfakcjonującym poziomie. Wydaje mi się jednak, że ktoś lepiej zorientowany uważa, że nadszedł czas zwiększać pozycje. Albo jakieś info, albo generalnie spodziewa się ruchu up. bo warunki sprzyjają coraz bardziej