• Prawie 8mln zysku Autor: ~nn [95.48.83.*]
    Kura znosząca złote jaja !!!

2013 był bardzo dobry ( pomijając odpis) i 2014 może być super
    Spółka ma się dobrze i przynosi zyski

• Re: Prawie 8mln zysku Autor: ~krisb [194.242.62.*]
    reakcja banana na wyniki typowa-zero reakcjii.dobre i to grunt ze jest zysk w normalnym kraju cena akcjii juz dawno bylaby pow.10 zl
  • Re: Prawie 8mln zysku Autor: ~abc [79.190.210.*]
    na kraj nie ma co narzekać , raczej inwestorzy nie są przekonani , na razie ...
  • Re: Prawie 8mln zysku Autor: ~kot [109.243.218.*]
    Wiele społek z gpw było zajebistych,ale lata świetlne temu i dawal niezle zarobic. Dzis takie perły mozna spotkac wyłącznie na nc. Patrz ekoeksport, mabion,mwtrade,i inne. Teraz igoria, zapamiętajcie moje słowa dzis kupiłem bedzie gruba kasa!!!! Zapamietajcie date 11,08,2014 i kurs 1,47.Bedziecie okazje mieli podziękowac,na przeprosiny nie licze, bo i tak nie przyznacie sie do błedu, gdy nie kupicie a bedziecie teraz po mnie jechac, czy w najblizszych dniach.Ale jako Polak i katolik chce waszego dobra, dziele sie swoimi proroczymi wizjami i wybaczam wam te mase jadu skierowana w moja strone, wynikajacą z niskich pobudek, czysto ludzkich, ale zakorzenionych w pochodzeniu od zwierzecym czlowieka. Bóg zapłac za dostrzeżenie igorii!!!!
  • Re: Prawie 8mln zysku Autor: ~qtosiek [78.30.83.*]
    jak widac wyniki nie robia wrazenia na inwestorach...dla mnie moga byc na stratach i nic nie robic - jak skotan w 2005 r ale rosnac w niebiosa...
  • Re: Prawie 8mln zysku Autor: ~nn [95.48.83.*]
    Wszystko super lecz szkoda, że już tyle lat Karkosikowie robią padalca giełdowego z Hutmena. Dzisiaj nawet na dobry wynik nie ma radości w wycenie akcji.
  • Re: Prawie 8mln zysku Autor: ~krisb [193.239.124.*]
    finweb.pl chwali po wynikach hutmena.SYTUACJA GRUPY JEST DOBRA.za to akcje tej spolki tkwia w wielomiesiecznym marzazmie z wyskokiem na b.stary opor przy 7 zl
  • Re: Prawie 8mln zysku Autor: ~lol [31.61.131.*]
    Wyniki dobre, natomiast uważam, że teraz czas na BORKA - jest bardzo sponsorowany, do tego trzeba dodać dla Boryszewa udanie przeprowadzone restrukturyzacje, trafiony biznes w segment motoryzacyjny, uważam, że na HUTMENA też przyjdzie czas i będą wzrosty - w przyszłości zyska dzięki renomie BORKA ale myślę, że trzeba będzie trochę poczekać....

Gratuluję wyników, pozdrawiam inwestorów długoterminowych....
  • Re: Prawie 8mln zysku Autor: ~qtosiek [84.39.168.*]
    spolkom karkosikowym czesto nie przeszkadza nie miec zyskow a nawet miec tylko plany by solidnie rosnac...niestety zanosi sie na dalsz kiszone...o dzialce cisza
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 11:01:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.