• mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~kaktus [83.28.205.*]
    bo tego nigdzie nie podają....
    z tego co pamiętam to KKSM miał chyba ogólnie ok 200-250 mln długu w łącznej grupie DSS....
    ..

czyli tyle samo odejdzie ze zobowiązań DSS

niestety raport nie były na tyle szczegółowe,żeby opisywały zadłużenie poszczególnych spółek z grupy DSS.

najgorszy jest brak informacji....a to generuje niepewność i panikę co ktoś wykorzystuje
    :)

zwracam uwagę że ciągle toczy się proces w sprawie DSS, a ztego co można wyczytać to 18 czerwca odbyło się kolejne spotkanie w sprawie listy wierzytelności, i jak piszą pozostały tylko 2 sprzeciwy.....
    zobaczymy co z tego wyniknie i kiedy będzie jakieś info...
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~dss [109.241.90.*]
    juz masz inf. ze beda robic cala batalie o KKSM
    poza tym pewnie na boku beda sie dogadywac z bankiem i negocjowac warunki lepsze dla banku

• Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~kaktus [83.142.199.*]
    może masz rację.... czekać tylko jak bank dogada się z DSS i dojdzie do układu ...kto wie może ta cała szopka była celowa.....

a z drugiej strony patrzcie jak wyruchali bez mydła drobny akcjonariat...bo to oni sprzedawali w panice akcje....a bank czy dss skupywali!!! a jak dojdą do porozumienia to w ciągu jednej sesji wróci ponad 1 zł. albo poleci wyżej

jakbym sprzedał akcje to bym się nieźle wkurwił!!!!
    pojechali po całości!!!!
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~dss [109.241.90.*]
    nie pierwszy i nie ostatni raz
    jak zwykle
  • bardziej sie im oplaca Autor: ~as [82.115.65.*]
    KKSM sprzedac - zlikwidowac i sprzedac jakies firmie odzyskac kase nz sie sadzic i czekac na ta kase :)

a reszta wierzycieli nech sie martwipoznej sama z DSS proste ne ma litosci w biznesie
  • Re: bardziej sie im oplaca Autor: ~aaa [83.20.63.*]
    Wszystko wiedzieli duzo wczesniej ze kksw padnie i o to chodzi, sprzedac , mysle ze uklad dss się przeciagnie , sprzedaz wyjdzie na korzysc
    ps Karolina dostalas kiedys gola upą w pyskkk
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~Matoł [46.169.95.*]
    Kiedy obrzympołki pójdą siedzieć ???
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~Ania [95.49.227.*]
    nie ma zadnego dlugu i nie bylo

to wszystko sztuczne dlugi na papierze nie wiadomo skad i nie wiadomo po co

gdzie niby dss wydal tyle pieniedzy i jak ???

to wszystko sztuczki tych ludzi z zarzadu i ich totalna nieudolnosc....

widac po tej ciszy informacyjnej...
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~return [79.191.75.*]
    na idm też takie cuda były , raporty za 2013 dobre zysk co kwartał a potem roczny sru 80 mln strat jak pamiętam - cuda wianki , utd to samo 2 zeta a teraz 8 gr nie wiadomo co i jak .Taka ich mać banda . Pocieszające że prezie za 50 mln nakupiły w 2012 akcji idm i wszystko psu w dooope poszło
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~prrr [79.184.236.*]
    starty wynikają nie z działalności kopalń ale z budowy autostrad, kopalnie są rentowne a ich zyski i marże będą rosły w raz z pieniędzmi na kolej, tłuczeń produkowany przez dss będdzie na wage złota no chyba że bardziej oplacało będzie się sprowadzać go z zagranicy
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~Matoł [46.76.1.*]
    Oblizywacz sprubuje sciągnąć kamień żeby się nie opłacało bo jak w coś wchodzi to wszystko upada taką żadną łape ma heeee... heeee... lepiej niech wejdzie w to smierdzące to może zostać sołtysem a my się problemu pozbędziemy a on rolników doprowadzi heeee.. heeee..
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~rudy_kondonspierdli [89.77.86.*]
    Panie Matoł bardzo przykra sprawa ,ile musiał Pan stracić za rządów Po to się w głowie nie mieści.Czytam juz Pana od dłuższego to już na kilku forach wtopy musiały być naprawdę dla Pana bardzo bolesne jak też nie jestem święty bo mnie też załatwili miedzy innymi za prostytutkę narodową tam straciłem najwięcej kaski :(
  • Re: mnie intersuje ile długu zostało w DSS po odejściu KKSM? Autor: ~Matoł [95.41.108.*]
    Dnia 2014-09-04 o godz. 14:49 ~rudy_kondonspierdli napisał(a):
    > Panie Matoł bardzo przykra sprawa ,ile musiał Pan stracić za rządów
    > Po to się w głowie nie mieści.Czytam juz Pana od dłuższego to już na
    > kilku forach wtopy musiały być naprawdę dla Pana bardzo bolesne jak
    > też nie jestem święty bo mnie też załatwili miedzy innymi za
    > prostytutkę narodową tam straciłem najwięcej kaski :(
    WSPÓŁCZUJE CI ŻE TAK CIEBIE WYGOLILI - POWIEDZ KOGO NIE WYGOLILI A TYM TO DLA ZASADY TRZEBA PLUĆ W PYSK BO TO SĄ SZCZEGÓLNIE NIEBEZPIECZNI I BEZWZGLĘDNI Z OBLIZYWACZEM NACZELE heeee... heee... tyle ludzi przewieżli krakersi i spółka i są jak dotąd bezkarni , ten co choć złotka dmuchnoł uczciwie w ich mniemaniu to musisz mu też uczciwie po naszemu czyli dołożyć według lat bo pieniędzy tu chyba już nie odbijesz może jak odasz im te makulature po 0,01 to wtedy będzie winda heeee.. heeee..
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.