• hahaha ale padaka i panika Autor: ~kuwejt [79.191.37.*]
    :) no nieciekawie się zrobiło na waszej spółeczce ...ale do innych to moment na zakupy...poczekam jeszcze chwile...moze coś kupię...bo zanosi się na ciekawą rozgrywkę :)
  • ta rozgrywka to LIKWIDACJA BANKRUTA :-) Autor: ~666 [83.5.123.*]
    j.w.
  • Re: hahaha ale padaka i panika Autor: ~Matoł [87.206.84.*]
    TYLE SĄ WARTE TE NASZE GIEŁDOWE BANKRUTY DWIE TRZECIE BANKRUTY GOŁE POLE WIĘCEJ KILKAŚCIE RAZY WARTE !!! ZROBIŁY SOBIE JAK KRAŚC UCZCIWIE - LEPIEJ NIECH ZAMKNĄ TO ZAFAJDANĄ GIEŁDE A NIEROBY WTEDY WEZMĄ SIĘ DO ROBOTY BO NIE BEDZIE SKĄD PODBIERAC KASY NIE ROBIĄC NIC
  • Re: hahaha ale padaka i panika Autor: ~Ograbiony_na_GPW [93.154.165.*]
    Bardzo mądre słowa Panie Matoł.Pan chyba został załatwiony bez mydła na hbpolska tak samo jak ja :( czy dobrze kojarze fakty.Ja tyCH wszyskich preziów i funfli ,czyli słupów już bym im wymierzył odpowiednią karę chłostał bym dupsko i posypywał solą i pytał czy dobrze jest robić ludzi w bambuko :).
  • Re: hahaha ale padaka i panika Autor: ~Matoł [87.206.84.*]
    Mogli by mi dac to stanowisko inżyniera - od tych złodzieji a ja bym im zorganizował dzień że by na moment nie myśleli o złodziejstwie nawet do głowy by im nie przyszło żeby coś sobie przywłaszczyc a i wszyscy by z nich chcieli pracowac hartatywnie na biedne dzieci i potrzebujące wszelakiej pomocy nawet ten by pomagał co wejdzie w coś to upada heee... heee... wierzcie mi mam dobry dar przekonywania na tym stanowisku może by inni wzieli przykład ze mnie to by wprowadził taki porządek na całym obszarze wtedy wszyscy bylby do siebie nastawieni przyjażnie i chleba by nie brakło heee... heee...
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.