Fajnie, że mamy w końcu zieleń :) Bardzo cieszy, że pozostali z nami tylko świadomi inwestorzy, jak sądzę :) Mam nadzieję, że forumowe mendy o mentalności przekupek bazarowych odeszły na zawsze z tego forum, siali tylko niepotrzebny ferment i zniechęcali innych inwestorów do pozostania na spółce ...
Dnia 2014-07-21 o godz. 17:07 ~apricot napisał(a): > Fajnie, że mamy w końcu zieleń :) Bardzo cieszy, że pozostali z nami > tylko świadomi inwestorzy, jak sądzę :) > Mam nadzieję, że forumowe mendy o mentalności przekupek bazarowych > odeszły na zawsze z tego forum, siali tylko niepotrzebny ferment i > zniechęcali innych inwestorów do pozostania na spółce ... > > pozdro :)) to cudo kupują zapewne kierowcy lubiący się "bawić"na autostradzie przy "h"powyżej 200 ,w mieście zaś jeżdżący ostrożnie i zgodnie z przepisami :):):):)
Dnia 2014-07-21 o godz. 17:36 ~kierowca_kot napisał(a): > Dnia 2014-07-21 o godz. 17:07 ~apricot napisał(a): > > Fajnie, że mamy w końcu zieleń :) Bardzo cieszy, że pozostali z > nami > > tylko świadomi inwestorzy, jak sądzę :) > > Mam nadzieję, że forumowe mendy o mentalności przekupek bazarowych > > odeszły na zawsze z tego forum, siali tylko niepotrzebny ferment i > > zniechęcali innych inwestorów do pozostania na spółce ... > > > > pozdro :)) > to cudo kupują zapewne kierowcy lubiący się "bawić"na > autostradzie przy "h"powyżej 200 ,w mieście zaś > jeżdżący ostrożnie i zgodnie z przepisami :):):):)
Rozbawiłeś mnie :))) Chyba tak !! Od razu mam lepszy humor :)) Bo coś dzisiaj nie za bardzo było mi do śmiechu, a było przede wszystkim to ostatnie tzn. trzecie ;) Ta walka na noże zupełnie nie jest w moim stylu... Ale fajnie, ze jesteś - czekałam :))
Pada kwaśny deszcz, płynie żółty ściek Jak mam kochać Cię, kiedy brudno jest ? Z hałdy leci pył, glebę niszczy cynk Jak mam kochać Cię, kiedy brudno jest ?
Ref. Miłość nasza, czysta tak, trafia w nienormalny świat
Leży morski ptak, obok tłusta maź Jak mam kochać Cie, kiedy brudno jest ? Rzeką płynie rtęć, ryba mówi ""nie"" ! Jak mam kochać Cię, kiedy brudno jest ?
Ref. Miłość nasza, czysta tak, trafia w nienormalny świat
W lesie leży złom, obumiera dąb Jak mam kochać Cię, kiedy brudno jest ? Płynie żółty ściek, żaba traci dech Jak mam kochać Cię, kiedy brudno jest ?
Ref. Miłość nasza, czysta tak, trafia w nienormalny świat" ????.........;):):):):):):):):):):):)
Kiedy nie było dokąd dalej iść którędy ani po co gdy los me jutro krył przed moim dziś bezgwiezdną gęstą nocą wiedziałam że mi nie wystarczy sił na żadną inną drogę lecz iść do ciebie przez mych szlaków pył ja zawszę zawszę mogę
do ciebie szłam do ciebie mój miły do ciebie szłam cel wracał mi siły do ciebie szłam od kiedy już nie wiem do ciebie szłam przez życie bez ciebie
do ciebie szłam z daleka z daleka do ciebie szłam wierzyłam że czekasz
Dnia 2014-07-21 o godz. 19:28 ~kayah napisał(a): > Kiedy nie było dokąd dalej > iść którędy ani po co > gdy los me jutro krył przed moim > dziś bezgwiezdną gęstą nocą > wiedziałam że mi nie wystarczy sił > na żadną inną drogę > lecz iść do ciebie przez mych > szlaków pył ja zawszę zawszę mogę > > do ciebie szłam do ciebie mój miły > do ciebie szłam cel wracał mi siły > do ciebie szłam od kiedy już nie wiem > do ciebie szłam przez życie bez ciebie > > do ciebie szłam z daleka z daleka > do ciebie szłam wierzyłam że czekasz .....i odtąd żyli długo i szczęśliwie....... .....dzieciom i wnukom zostawili w posagu 33% GPW :):):):)
Dnia 2014-07-21 o godz. 19:47 ~apricot napisał(a): > Ta cisza w eterze bawi mnie :))) > > Wiem, że nie jesteśmy tylko Ja i Ty, tylko mamy jeszcze "Baboki > " :)) > > ( to z Formacji Nieżywych Schabuff >>>) ....mój kultowy tekst z tego filmu ......" ....jeba....waszą faszystowską mać"......odpowiedź robotnika z belgradu kiedy mu się sufit na głowę wali,na bombardowanie niemców. No i muzyka :):):):)
Dnia 2014-07-21 o godz. 19:58 ~apricotFAN napisał(a): > Dnia 2014-07-21 o godz. 19:47 ~apricot napisał(a): > > Ta cisza w eterze bawi mnie :))) > > > > Wiem, że nie jesteśmy tylko Ja i Ty, tylko mamy jeszcze > "Baboki > > " :)) > > > > ( to z Formacji Nieżywych Schabuff >>>) > ....mój kultowy tekst z tego filmu ......" ....jeba....waszą > faszystowską mać"......odpowiedź robotnika z belgradu kiedy mu > się sufit na głowę wali,na bombardowanie niemców. > No i muzyka :):):):)
Totalny surrealizm ... chyba bliższe mi jest stare, dobre -Bijelo Dugme :))
Dnia 2014-07-21 o godz. 20:22 ~czarnykot_białykot napisał(a): > Dnia 2014-07-21 o godz. 19:58 ~apricotFAN napisał(a): > > Dnia 2014-07-21 o godz. 19:47 ~apricot napisał(a): > > > Ta cisza w eterze bawi mnie :))) > > > > > > Wiem, że nie jesteśmy tylko Ja i Ty, tylko mamy jeszcze > > "Baboki > > > " :)) > > > > > > ( to z Formacji Nieżywych Schabuff >>>) > > ....mój kultowy tekst z tego filmu ......" > ....jeba....waszą > > faszystowską mać"......odpowiedź robotnika z belgradu > kiedy mu > > się sufit na głowę wali,na bombardowanie niemców. > > No i muzyka :):):):) > > Totalny surrealizm ... chyba bliższe mi jest stare, dobre -Bijelo Dugme > :)) to z ich twórczości ,czerpali garściami następni :):) a propos-taki wynalazek jak APANET-PDA? ..masz może swoje ,wyrobione zdanie o tej " perełce"... ...z góry dziękuję:):):):)
Dnia 2014-07-21 o godz. 20:28 ~apricotFAN napisał(a):
> > Totalny surrealizm ... chyba bliższe mi jest stare, dobre -Bijelo > Dugme > > :)) > to z ich twórczości ,czerpali garściami następni :):) > a propos-taki wynalazek jak APANET-PDA? > ..masz może swoje ,wyrobione zdanie o tej " perełce"... > ...z góry dziękuję:):):):)
Nie dziękuj, bo zupełnie nie mam zdania..Wiesz, jednak coś z tym naszym pisaniem trzeba będzie zrobić NIE CZUJĘ SIĘ KOMFORTOWO. Pozdro - pomyśl coś o tym :)) Dalej mruczę... gdyby ktoś chiał wiedzieć :))
Dnia 2014-07-21 o godz. 20:51 ~apricot napisał(a): > Dnia 2014-07-21 o godz. 20:28 ~apricotFAN napisał(a): > > > > Totalny surrealizm ... chyba bliższe mi jest stare, dobre > -Bijelo > > Dugme > > > :)) > > to z ich twórczości ,czerpali garściami następni :):) > > a propos-taki wynalazek jak APANET-PDA? > > ..masz może swoje ,wyrobione zdanie o tej " > perełce"... > > ...z góry dziękuję:):):):) > > Nie dziękuj, bo zupełnie nie mam zdania..Wiesz, jednak coś z tym naszym > pisaniem trzeba będzie zrobić NIE CZUJĘ SIĘ KOMFORTOWO. Pozdro - > pomyśl coś o tym :)) > Dalej mruczę... gdyby ktoś chiał wiedzieć :))
....:):)widzisz jak to się zmienia...akurat mnie to teraz nieco bawi, żartuję,zazdrość i "dziadowskość",słoikowatość ,aż tryska... wieś tańczy i śpiewa... ...słoma prędzej,czy później...... itd.,itp., etc.,etc....... zatem zaczynam szukać wyjścia awaryjnego :):):):) gdybym się więcej nie odezwał,znaczy ,że zmarłem na wskutek ....przeciażenia myślowego, no niestety nie jak Nicolas Cage w filmie "Zostawić Las Vegas" :):) taka śmierć ma nawet,podobno "swoją nazwę "
jest 3.30-z różnych przyczyn nie śpię,teraz moglibyśmy porozmawiać,ja jakoś tak z przyzwyczajenia mam otwartą W.P.,są tam czaty -wszędzie są,wiem,tutaj grafika jest czytelna.są towarzyskie i regionalne,umawiamy się na 3..4, i "wchodzimy np.na jakieś miasto";):),tu już piszemy na "żywo",szybciutko możemy zmienić położenie.To lepsze na początek chyba niż skype:):) nikt oprócz nas nie może miedzy sobą rozmawiać :)chyba,że na "ogólnym ",a tak to trzeba , żeby druga strona wyraziła zgodę na rozmowę prywatną.Jest to dość bezpieczne,choć jeśli z kimś dłużej prowadzisz konwersację .....ale to dawnymi czasy było,można się było komuś do" kompa włamać'. Teraz i czaty inaczej urządzone i IP. dynamiczne.To do usłyszenia ;):) Pozdrawiam. uważaj na siebie-znowu gwałtowne burze ,wiatry ,nawałwice . A ja sobie kawunię zrobię i zaraz wschód słońca obejrzę :):):)jakoś daj znać w ciągu dnia ,jeśli oczywiście możesz, że czytałaś.Tak czytam ,com pisał-marny ze mnie nauczyciel
Też nie mogłam spać..tak gdzieś ok.3.30 chciałam wstać, podejść do kompa i go odpalić, ale pomyślałam-po co.... Wiedz, że nie jesteś mi obojętny.Muszę to wszystko przemyśleć. Wczoraj chyba za dużo przeczytałam tych postów, których być może, ty dzisiaj już się wstydzisz. Daj mi chwilę czasu, muszę nabrać trochę dystansu, nie jestem z tych gruboskórnych kobiet co im tylko "deszcz pada"...odezwę się...
P.S. Wszystko co powiesz, może być użyte przeciwko tobie...czy tak postępuje nauczyciel....dlaczego ???
Dzisiaj rano byłam tam na Wa-wie zrobiłam mały rekonesans... oblukać jak to wygląda. Nigdy nie korzystałam z tego typu społecznych dobrodziejstw ;)) musisz mnie jeszcze naprowadzić, chyba trzeba ustalić dokładny timing ?
Miło by było jak i Ty dał byś znak, że czytałeś... U mnie bardzo pada deszcz ...nawałnice wiszą w powietrzu, ale ostrzeżona przez Ciebie jestem bezpieczna i nic mi nie grozi :))
czytałem,czytałem-wczoraj jakiś taki mocno przygnębiony bylem,raz twoimi uwagami odnośnie moich postów,rano "podbilem watek z eko sprzed dwoch lat'tam dwa,trzy Twoje są.Ale nie o tym,więc czułem sie jakiś taki ,hmm,,....nieważne,zależało mi wtedy żeby porozmawiać z mądrą Kobietą za jaką Cię uważam,niekoniecznie o giełdzie.Co do moich 'niektórych"postów masz racje 100%.Stety i niestety ,pisałem wczoraj na wątku F,trzecia moja zasada życiowa "z chamami trzeba po chamsku"-tutaj jest stosowana nieraz przeze mnie do "przesadyzmu"wiem o tym .Jakaś taka "fajna ,ulotna ,aczkolwiek prawdziwa ,taka więź sie zaczęła wytwarzać....",tak myślę...po tym jak mnie "oskarżyłaś,że traktuję Cię......." było mi naprawdę ,żle.To bolało mnie.Choć to nie Twoja wina.Jakoś tak poczułem jak gdybyśmy się zatrzymali ,a może krok cofnęli.....
Wiem coś o tej więzi, tak samo ją odbieram... czuję to, że jesteśmy sobie nawzajem bardzo potrzebni...odbieram to bardzo intensywnie...czuję Cię cały czas, to jest nienormalne, ..ale tak jakoś się stało :) pozdrawiam :))
to moje myśli:):) myślę o Tobie -idzie przekaz :):)energetyczny ;):)tak to działa:) źle dla mnie ,że się przyzwyczaiłem szybko i za dnia nic mnie nie interesowało ,czułem się pogubiony
I dla mnie wszystkie bieżące sprawy dnia codziennego, były jakieś głuche..jakby drugoplanowe...ale co za niewypał.. na takim inwestycyjnym forum, nie powinny funkcjonować takie emocje jak nasze ... tutaj potrzebna jest chłodna kalkulacja.
Dnia 2014-07-23 o godz. 20:54 ~mruczek napisał(a): > I dla mnie wszystkie bieżące sprawy dnia codziennego, były jakieś > głuche..jakby drugoplanowe...ale co za niewypał.. na takim inwestycyjnym > forum, nie powinny funkcjonować takie emocje jak nasze ... tutaj potrzebna > jest chłodna kalkulacja. stąd to "moje wyjście awaryjne",wejdź na moment na czat,miasto bełchatów 1 osoba,mom.możemy porozmawiać,popisać
Dnia 2014-07-23 o godz. 23:04 ~mruczek napisał(a): > ???? a co tam się stało ??? > > Lubię wschody słońca, to może wtedy ???
"wyrzuciło mnie" za moment wszedłem,jeszcze byłaś i wyszłaś,nie widziałaś mnie jest ,5.48 ,ja padłem ,czekałem i tam i tutaj patrzyłem ,nie było Cię-pomyślałem ,że dałem Ci popalić i najzwyczajniej w świecie padłem. zajrze tam pozdrawiam spokojności
Dnia 2014-07-24 o godz. 10:09 ~mruczek napisał(a): > Ja tam zawisłam przez chwilę tak gdzieś ok.4.45 ale później wszystko > powiem :)) > Pozdro.. ok ;):)
Dnia 2014-07-24 o godz. 13:36 ~MuscleMike napisał(a): > A możecie zmienić forum ? Jak nie piszecie na temat to umówcie sie na > jakąś kawę czy spotkanie i tyle... przepraszam najmocniej :): poza tym piszemy szyfrem czy sprzedać? czy kupić?
Raczej jestem cierpliwy ale zaczyna mnie coraz bardziej drażnić ta spółka kiedy w końcu pójdziemy w górę spółka dobra a skorekciła z 75 na 25 póki co 60% w plecy o co tu chodzi - może mi ktoś normalny odpowiedzieć???
Myślę że sprężyna mocno napięta, kwestia kiedy ją puszczą. Prezes ostatnio brał po 25. Akcji w obrocie raptem 180 tys., z czego sporo pozbierane, także myślę, że warto poczekać. Zresztą tu wystarczy wziąć 300 akcji i jesteśmy na 40 zł. Ktoś próbuje pozbierać jak najniżej. Dajmy mu czas.