Wprowadzenie Afterfall Reconquest na Steam Early Access W związku z licznymi zapytaniami akcjonariuszy zarzad Nicolas Games S.A. informuje, że wprowadzenie Afterfall Reconquest na platformę Steam Early Access zostanie niezncznie opóźniona. Zespół pracuje obecnie nad poprawkami oraz balansem rozgrywki. Informacja o dacie lipcowej premiery...
...zostanie podana w najbliższych dniach.
W związku z licznymi przesunięciami terminów informuję:
mija tydzień a info miało być w najbliższych dniach a nie najbliższym tygodniu , gdzie jest, będzie "nieznacznie opóźnione"?
A UiG z MS negocjuje tyle czasu koszty wydobycia ropy czy koszty wydania gry?
Infa niema a ty jeszcze ich poklepujesz po plecach, to ja cię mamię pustymi infami że do mnie sapiesz?
A kto opublikował takie info:
"Informacja o dacie lipcowej premiery...
...zostanie podana w najbliższych dniach.""
I co ty na to, cieszysz się że nie wywiązują się z deklaracji, mija 8 dni, miały być najbliższe dni a robią się tygodnie. Do tego walą jak z procy papierem, cieszy cię to bo cię nie rozumiem.
opanuj się, przestań liczyć dni, godziny, minuty....... jak robią grę i chcą zrobić dobrze, to chyba lepiej aby zrobili dobrze i potem dobrze sprzedawali, niż w pośpiechu kończyli i na początek spotkali się z krytyką słabej jakości................. odsapnij, pojedź na wybrzeże i wskocz do morza, ochłodź głowę.......... no chyba, że piszesz tu za kasę, to nie będziesz miał urlopu
Wystarczy też napisać do. nich wiadomość mnie odpowiedzieli tak jak poprzednik cytowal nie sądzę żeby mieli interes kłamać, poczekajmy nic innego nie mamy do roboty jeśli faktycznie gra będzie taką jak piszą będzie ok proponuje niech ktoś inny tez do.nich napisze
Dnia 2014-07-08 o godz. 16:55 ~romeo1966 napisał(a): > Wystarczy też napisać do. nich wiadomość mnie odpowiedzieli tak jak > poprzednik cytowal nie sądzę żeby mieli interes kłamać, poczekajmy nic > innego nie mamy do roboty jeśli faktycznie gra będzie taką jak piszą > będzie ok proponuje niech ktoś inny tez do.nich napisze
Gra będzie, rozumiem że mają problemy techniczne ale ja zwracam na całokształt wydarzeń w ostatnim czasie z punktu widzenia akcjonariusza nie gracza. Jak pisałem jodzie, powinni podczas tworzenia harmonogramu założyć że mogą nastąpić osunięcia i nie podawać tak nagiętych terminów.
Wszyscy zainteresowali się grą a jeszcze jest xbox w którego temacie milczą a powinni podać do wiadomości dlaczego nie dotrzymali czerwcowego terminu i co w związku tym (mam tu na myśli rzeczowy komunikat a nie kolejne zbywające info).
Powinni tez wyjaśnić sprawę zbycia akcji przez frenkiela i brak infa w związku z tym, w końcu ich też obowiązują obowiązki informacyjne jak pozostałe spółki. Brak w tej sprawie informacji nie wpływa dobrze na wizerunek spółki.
Spróbujcie pytając o grę lub xboxa dołączyć pytanie o brak komunikatu ze zbyciem akcji przez członka rady. Ja próbowałem bez odzewu. Jak by to wyjaśnili nie było by nieścisłości, są dwie możliwości: Jeśli faktycznie sprzedał 10mln to powinien być komunikat zgodnie z regulaminem. Jeśli nie sprzedawał a w raporcie za Ikw jest błędnie podali stan posiadania to powinna być dawno korekta. Dlaczego też milczą w tej sprawi, nie jest to w porządku i powiano to zostać wyjaśnione. Potem się sumują te nieścisłości i wychodzi obraz spółki. A przypomnę że miał to być rok naprawczy.
Jeśli to prawda co ten pan pisze na FB to znaczy że lecą kulki, każdemu co inne.
"faktycznie fanpage działa i odpowiadają to co wszyscy jeszcze kilka kilkanaście dni..."
Prezes określ się w końcu kiedy ta gra i dlaczego podajesz komunikaty z których się potem nie wywiązujesz i milczysz. Jak ty chcesz odbudować wizerunek!
Akcjonariuszom podajesz nic nie znaczące komunikaty że w najbliższych dniach,mija 8dni i nic, na fanpage podajesz że za kilka, kilkanaście dni...
Jeszcze wcześniej było że czekają aż steam przygotuje stronę i inne
Zaraz ktoś napisze że się czepiam więc napiszę...nie czepiam się tylko zwracam uwagę że leją wodę na prawo i lewo a gry niema jak niema a kurs w czarnej d.... Jak ktoś uważa że to jest w porządku i woli jak mu ktoś pisze o odpałach to niech zdejmie klapki z oczu.
nie czepisasz się wcale, chcesz wiedzieć kiedy Spółka zacznie sprzedawać swój nowy produkt - a w zasadzie jego wersję rozwojowa - i słusznie - ale może informacja jest związana z materiałami marketingowymi, screenami filmikami, które muszą być też zaprezentowane zatem sucha data nie koniecznie jest właściwym rozwiązaniem.
Dnia 2014-07-08 o godz. 17:33 ~tmng napisał(a): > nie czepisasz się wcale, chcesz wiedzieć kiedy Spółka zacznie > sprzedawać swój nowy produkt - a w zasadzie jego wersję rozwojowa - i > słusznie - ale może informacja jest związana z materiałami > marketingowymi, screenami filmikami, które muszą być też zaprezentowane > zatem sucha data nie koniecznie jest właściwym rozwiązaniem.
Oczywiście rozumiem, dlatego też powinni dostosować do tego sensowne komunikaty. O temacie xobxa nie wspomnę, zaginął. Dodam że jako akcjonariusza ciągle mnie interesuje czy spółka w raporcie za 1Q podała błędnie ilość akcji pana Frenkiela, jeśli tak to należy się korekta raportu. Natomiast jeśli faktycznie zbył około 10mln to powinno być info już dawno.
Było: 23 806 739 (8,85%)
W raporcie za I kw. 2014 - błąd czy brak infa o zejściu poniżej progu? Frenkiel - 12 018 934 (4,47%).
jodaw po co się czepiasz, ja odnoszę się do tego co podają, ślepy jesteś, do ciebie nie dociera nic, w każdym widzisz naganiacza, nawet do akcjonariuszy już sapiesz bo zwracają uwagę na fakty a nie łykają kolejne bajki. Cieszy cię to że rok temu płaciłeś drogo za akcje a dziś po 1gr ledwo co chodzą a z harmonogramu wyszło wielkie nic. Ja kupowałem taniej ale mnie nie cieszy obecny fakt i nie mam zamiaru kolorować.
To ty tutaj miesiąc w miesiąc też lejesz wodę że super, będzie dobrze, prognozujesz z rok i co za każdym razem pudło a kurs non stop w duł aż do zera.
Proszę jodaw twoja prognoza z listopada: reszty nie cytuje bo tu nie o to chodzi żeby sobie dowalać wzajemnie.
- do końca 1 kw. 2014 premiera Reconquest epizod 1 na Steam, - jest lipiec brak gry. - w tym czasie pojawienie się epizodu 2 i 3 i również sprzedaż minimum 300 k każdego tytułu, - nie realne w tym roku do zrealizowania - do końca 1 kw. 2014 premiera AFI na XBoxa i sprzedaż do końca roku 100 k pudełek - w 1 kw. 2014 kurs sięgnie okolic 0,10 zł --kurs nawet nie grosz, xboxa niema anie infa też niema.
Nic z tej prognozy nie masz zrealizowane i ty dalej klepiesz ich po plecach a do mnie jakieś "ale" bo komentuje to co się dzieje, nie rozumiem cię.
jodaw a to ja podałem 30 czerwca nic nie znaczące info, gdzie data na dniach? To ja podałem komunikat że xbox w czerwcu a potem ani słowa w tym temacie w EBI. Sam pisałeś że uig negocjuje z ms koszty i co tak będą negocjować kolejne miesiące.
Powiedz mi gdzie jest info o zbyciu akcji przez frenkiela, czy to w porządku?
To że chcą wydać dobrą grę to rozumiem ale powiedz, siedzą w branży długo i pisząc ten harmonogram nie wzięli pod uwagę że mogą nastąpić problemy podczas tworzenia. Oni już w maju chcieli detal sprzedawać to musieli by tą gr zrobić bezbłędnie za pierwszym podejściem, nie brali marginesu żadnego błędu.
Powiedz mi dlaczego prezes sprzedał po 1gr akcje zamiast uzyskać pożyczkę, na odsetkach by go to taniej dużo wyszło niż zaliczyć taką stratę na akcjach. W takiej sytuacji walnąć w rynek akcjami po najniższej możliwej cenie, zobacz do czego to doprowadziło.
I przestań mi docinać bo siedzimy na tej samej łajbie a ty każdego co odnosi się do tego co się dzieje próbujesz z niej wywalić.
Jak chcesz odpisać to odnieś się to tych pytań co podałem zamiast prawić morały, miłego dnia.
Przeciez golym okiem widać ze to platny naganiacz w kincu Prezio komus musi sypnąć od czasu do czasu.Jesli uważasz ze klamia zglos to do odpowiednich sluzb niech im wlepia kilkaset tys karyza niezetelnosc
Zaiks - jestem dokładnie takiego samego zdania i próbowałem to juz wielokrotnie napisać to próbują z człowieka zrobić jakiegoś naganiacza a nie widzą prawdziwych problemów firmy. Każdy udaje ze nic sie nie dzieje jak w jakiejś sekcie gdzie fanatycznie wierzy sie w swojego guru, który podaje się za mesjasza.
jodaw - już nie jeden tu był taki który próbował sie układać z tmng ale koniec był jeden żaden z tych Panów już tutaj na forum nie zagląda. Jak masz dobry kontakt z prezesem to zadaj mu pytania, które przedstawił zaiks i poinformuj akcjonariuszy jak sprawa wygląda bo ze strony firmy takich komunikatów nie dostajemy
Na gry-online nie sugerował bym się jak b nawet napisali lipiec 2014, nie raz podawali rożne daty i się ie zgadzały. A czy gra będzie w lipcu, wrześniu, grudniu to nie wiem.
przecież to oczywiste, że wszystkie zarzuty poruszone w tym wątku są jak najbardziej słuszne........... jedyne co może poprawić sytuację, to przyzwoita gra, która będzie się sprzedawała i to jest teraz najważniejsze.......... więc się nie gorączkuję jak Wy, dzień, czy tydzień niczego już nie zmieni, podobnie jak odpowiedzi na Wasze pytania i wątpliwości............. wiadomo co jest najważniejsze, więc czekam i jedynie życzę sobie i Wam oczywiście, aby ten czas wykorzystali właściwie