Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: gdzi info z datą premiery w lipcu?

jodaw po co się czepiasz, ja odnoszę się do tego co podają, ślepy jesteś, do ciebie nie dociera nic, w każdym widzisz naganiacza, nawet do akcjonariuszy już sapiesz bo zwracają uwagę na fakty a nie łykają kolejne bajki.
Cieszy cię to że rok temu płaciłeś drogo za akcje a dziś po 1gr ledwo co chodzą a z harmonogramu wyszło wielkie nic. Ja kupowałem taniej ale mnie nie cieszy obecny fakt i nie mam zamiaru kolorować.

To ty tutaj miesiąc w miesiąc też lejesz wodę że super, będzie dobrze, prognozujesz z rok i co za każdym razem pudło a kurs non stop w duł aż do zera.

Proszę jodaw twoja prognoza z listopada: reszty nie cytuje bo tu nie o to chodzi żeby sobie dowalać wzajemnie.

- do końca 1 kw. 2014 premiera Reconquest epizod 1 na Steam, - jest lipiec brak gry.
- w tym czasie pojawienie się epizodu 2 i 3 i również sprzedaż minimum 300 k każdego tytułu, - nie realne w tym roku do zrealizowania
- do końca 1 kw. 2014 premiera AFI na XBoxa i sprzedaż do końca roku 100 k pudełek
- w 1 kw. 2014 kurs sięgnie okolic 0,10 zł --kurs nawet nie grosz, xboxa niema anie infa też niema.

Nic z tej prognozy nie masz zrealizowane i ty dalej klepiesz ich po plecach a do mnie jakieś "ale" bo komentuje to co się dzieje, nie rozumiem cię.

jodaw a to ja podałem 30 czerwca nic nie znaczące info, gdzie data na dniach?
To ja podałem komunikat że xbox w czerwcu a potem ani słowa w tym temacie w EBI.
Sam pisałeś że uig negocjuje z ms koszty i co tak będą negocjować kolejne miesiące.

Powiedz mi gdzie jest info o zbyciu akcji przez frenkiela, czy to w porządku?

To że chcą wydać dobrą grę to rozumiem ale powiedz, siedzą w branży długo i pisząc ten harmonogram nie wzięli pod uwagę że mogą nastąpić problemy podczas tworzenia.
Oni już w maju chcieli detal sprzedawać to musieli by tą gr zrobić bezbłędnie za pierwszym podejściem, nie brali marginesu żadnego błędu.

Powiedz mi dlaczego prezes sprzedał po 1gr akcje zamiast uzyskać pożyczkę, na odsetkach by go to taniej dużo wyszło niż zaliczyć taką stratę na akcjach.
W takiej sytuacji walnąć w rynek akcjami po najniższej możliwej cenie, zobacz do czego to doprowadziło.

I przestań mi docinać bo siedzimy na tej samej łajbie a ty każdego co odnosi się do tego co się dzieje próbujesz z niej wywalić.

Jak chcesz odpisać to odnieś się to tych pytań co podałem zamiast prawić morały, miłego dnia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.