Dnia 2014-07-08 o godz. 16:55 ~romeo1966 napisał(a):
> Wystarczy też napisać do. nich wiadomość mnie odpowiedzieli tak jak
> poprzednik cytowal nie sądzę żeby mieli interes kłamać, poczekajmy nic
> innego nie mamy do roboty jeśli faktycznie gra będzie taką jak piszą
> będzie ok proponuje niech ktoś inny tez do.nich napisze
Gra będzie, rozumiem że mają problemy techniczne ale ja zwracam na całokształt wydarzeń w ostatnim czasie z punktu widzenia akcjonariusza nie gracza.
Jak pisałem jodzie, powinni podczas tworzenia harmonogramu założyć że mogą nastąpić osunięcia i nie podawać tak nagiętych terminów.
Wszyscy zainteresowali się grą a jeszcze jest xbox w którego temacie milczą a powinni podać do wiadomości dlaczego nie dotrzymali czerwcowego terminu i co w związku tym (mam tu na myśli rzeczowy komunikat a nie kolejne zbywające info).
Powinni tez wyjaśnić sprawę zbycia akcji przez frenkiela i brak infa w związku z tym, w końcu ich też obowiązują obowiązki informacyjne jak pozostałe spółki.
Brak w tej sprawie informacji nie wpływa dobrze na wizerunek spółki.
Spróbujcie pytając o grę lub xboxa dołączyć pytanie o brak komunikatu ze zbyciem akcji przez członka rady. Ja próbowałem bez odzewu.
Jak by to wyjaśnili nie było by nieścisłości, są dwie możliwości:
Jeśli faktycznie sprzedał 10mln to powinien być komunikat zgodnie z regulaminem.
Jeśli nie sprzedawał a w raporcie za Ikw jest błędnie podali stan posiadania to powinna być dawno korekta.
Dlaczego też milczą w tej sprawi, nie jest to w porządku i powiano to zostać wyjaśnione.
Potem się sumują te nieścisłości i wychodzi obraz spółki.
A przypomnę że miał to być rok naprawczy.