Dnia 2014-06-25 o godz. 23:12 ~fan_neg napisał(a): > Dnia 2014-06-25 o godz. 22:10 ~TomekMajka napisał(a): > > Potrzebuje jakieś 50 K podstawicie się z koszykami? > > Panie Tomku, ale na Boxa już były dwie emisje. Czy 800 000 > użytkowników AI nie zapewniło sfinansowania 1,5-2 godzinnego epizodu?
I xbox jest nawet zagrać się da tylko zapomnieliśmy o wymogach Microsoftu i nie możemy przejść certyfikacji. Niestety te kilka baniek ściągnięte ze Steama nie starczyły na I epizod dlatego też musiałem dziś ubić kurs za te skromne 48K leszczowej kaski.
jestem tu dwa lata Mam duży pakiet akcji tego gówna pogodziłem się ze stratą możecie być pewni że nie popuszczę i pociągnę do odpowiedzialności osoby odpowiedzialne za ten bałagan. Nie pozwolę żeby kto kolwiek jeszcze kiedyś został naciągnięty na akcje tej spółki przez osoby nie kompetentne które nią zarządzają Jeżeli ktoś jest zdecydowany na wsparcie bardzo chętnie połączę siły. Koniec oszustw
Re: Raport II kwartał 2012 Autor: leszek_ng [195.150.11.*] 2012-08-15 13:44
W takim razie, szanowny Bu, proszę Cię żebyś zaproponował plan działania dla Spółki, który będzie realny do przeprowadzenia, skoro z góry wykluczasz jakiekolwiek rozmowy z aktualnym Zarządem. Podpowiem Ci jako prawnik - zacznij od due dilligence.
Re: Raport II kwartał 2012 Autor: leszek_ng [195.150.11.*] 2012-08-15 15:48
Mogę zacząć od stwierdzenia "Nie ucz ojca dzieci robić" Piszesz - "trzeba walczyć". Tylko, że wy reprezentujecie, w mojej ocenie, stanowisko następujące (bez obrazy) - najpierw nic nie robicie w ramach porządku obowiązującego na rynku publicznym i w ramach ksh, nie korzystacie z przysługujących uprawnień, wznosicie alarmujące hasła na forum, a potem jak demiurdzy - to już koniec, trzeba prokuratora i taczki. Ja jestem prawnikiem - działam metodycznie, zgodnie z procedurą i doświadczeniem. Dla spółek publicznych najlepsze jest załatwianie kryzysów w ramach akcjonariatów, a na postępowania karne przyjdzie czas, jak będę miał na to wystarczającą ilość dowodów. Macie jakieś - zapraszam z nimi do SII i prokuratury, podzielcie się nimi ze mną. Póki co są tylko wątpliwości, spekulacje i pobożne życzenia. A sformułowania na forum w rodzaju: "weźcie nie rozśmieszajcie mnie swoimi 20 milionami akcji" uważam za głęboko szkodliwe, bo każde zniechęcanie akcjonariuszy do korzystania z przysługujących im praw, uważam za działanie na rzecz tych rozgrywających małą giełdą, którzy ją dzięki bierności "drobnych" inwestorów zagnoili. Pozdrawiam Leszek"
Ehh... Leszek to był gość... szkoda, że go nie ma, to forum już nie będzie takie same... Z drugiej strony, nie dziwota, taki ambitny chłopak... ta klęska go przygniotla...
Jeden ze znajomych opowiadał mi, że widział kogoś bardzo podobnego nieopodal baru z kebabami, jak wpatrywal się przez wiele godzin w gwiazdy, nie reagując na bodźce zewnętrzne, słowne zaczepki, szturchniecia, kopniaki... aż trudno uwierzyć...
Natomiast to, że wszedłem do Rady, tak jak i pozostali jej członkowie - akcjonariusze, gwarantuje, że wykonamy sumiennie pracę jaka kodeksowo ciąży na tym organie, ponieważ, podobnie jak i Wy, chcemy wiedzieć czy nasze pieniądze były i są właściwie wykorzystywane przez Spółkę. Spółka będzie więc informować o istotnych dla jej funkcjonowania sprawach, zgodnie z określonymi w przepisach prawa wymogami. Proszę pamiętać, że zarządzaniem w Spółce zajmuje się Zarząd, a Rada Nadzorcza kontroluje, nie mogąc jednak wydawać Zarządowi wiążących poleceń, co najwyżej go odwołać lub powołać. Jeżeli macie mądre propozycje w tym zakresie, proszę o ich uzewnętrznienie. Za głupie i bezwartościowe serdecznie dziękuję. Na koniec dziękuję wszystkim, którzy wykazują ciągle cierpliwość i przede wszystkim są merytoryczni, nawet jeżeli krytycznie. Tą drogą zachęcam również do wspierania projektu AI na GreenLight (Steam) - dzięki Kenzo (i inni) oraz do czynnego udziału w życiu spółki (udział w walnych, sugestie kierunków rozwoju) Pozdrawiam Leszek Bartmański