• zegnaj B3S.sprawa sie rypła. Autor: ~max [213.158.217.*]
    A mogło juz dawno byc 1 zeta albo nawet 2 ale zachcialo sie grubasowi blokady kursu skupowania od drobnych za darmo.czysty cwaniak to teraz sie moze podetrzec bezwartosciowym papierem.
  • Re: zegnaj B3S.sprawa sie rypła. Autor: ~3bs [83.31.72.*]
    1 zeta zobaczysz szybciej niż Ci się wydaje !

pozdrawiam
  • Re: zegnaj B3S.sprawa sie rypła. Autor: ~max [91.224.185.*]
    chyba 0,10 zeta .skoro właściciel tak wycenia swoją spółkę i puszcza w rynek akcie po 0,1 zeta . to czemu maja kosztować wiecej.poza tym nowe informacje dopomoga w zejsciu kursu do tych poziomów .ja w każdym razie teraz tych akcji niechcial bym mieć w portfelu. jak padnie wsparcie na 0,31 zeta to już pa pa.
  • Re: zegnaj B3S.sprawa sie rypła. Autor: ~MK [80.72.34.*]
    Max przecież Falenta nie ma akcji. On dopiero ma wchodzić pod warunkiem że zadłużenie zostanie zredukowane. A tu jeszcze Stary Prezes dostał nie wiem jakim prawem zaleglą wyłudzoną odprawę za doprowadzenie Spółki do katastrofy.
    Zadłużenie wobec Banków i Kontrahętów bez zmian. Do 16,04,2014 miała byc informacja co do kredytu nigdzie nic nie ma a to najwazniejsze. Generalnie Falenta miał czas do 30,06 co zostało odłożone na ostatnim walnym i pewnie jest prowadzone poszukiwanie Innego Podmiotu. Falenta może się wycofać ponosząc koszt jeden złotych w każdej chwili natomiast B3 Ma płacić jeden milion złotych jeśli by znalazł innego lepszego . Żarty po całości. Chyba każdy wie Kto to trzyma wszytko nie trzeba powtarzać. Pozdrawiam
  • Re: zegnaj B3S.sprawa sie rypła. Autor: ~JK [83.9.66.*]
    Czemu 1 czy dwa złote przecież Oni mają po 0.25-0.30 i po 0.10 Srednia 0.14 mogą sypać ile się da a głupców łapiących noże znajdą spoco
  • Re: zegnaj B3S.sprawa sie rypła. Autor: ~Jl [83.9.178.*]
    Co z matołki z przed dwóch miesięcy gdzie nasze kury domowe ludzie będzie dobrze już tu się o tym mówi od 7 lat spadło 90 procent powinno obić ale ja nie kupie wy walczcie ale lepiej idąc do lekarza na glowe
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.