• niestety Autor: ~mars [87.99.28.*]
    przyznam sie ze mam rowne 10000 akcji interbudu dzisaij dobralem po 1,25 te 200 akcji zeby miec rowne i zeby m isie chyba latwie jstrate liczylo :) srednia mam 2,22 wiec troszke jestem podlamany co tu duzo mowic.
    najbardziej martwi mnie fakt, ze to nie jest normalny handel tylko jest z nami ktos bardzo duzy ktory na potege wywala akcje z ukrytego i nie ma dla niego poziomu ktory nie bylby atrakcyjny do wywalenia akcji co widac bylo teraz na 1,25 ja dalem 200 odrazu ktos mi to sprzedal po czym ktos chcial zebrac reszte i oczywiscie stoi na ukrytym gruby.
    ciezko powiedziec co bedzie sie dzialo dalej ale wskaznik inie wygladaja za wesolo a podobno one wyprzedzaja fundamenty. jesli wykaza jajkies zyski to spolka wystrzeli w kilka sesji po 30/40% i raz dwa zaneguje te wszystkie spadkowe swiece w trzy sesje ale jesli wyniki sie nie poprawia lecimy ponizej 1zl
    coz kupielm spolke bo ktos mi podpowiedzial... jak zwykle na tym wyszeldem i od dzis juz nigdy nie ulegam opiniom innym. na szczewscie 01cybaton mam od 1,3 i w trzy ostatnie sesje zarobilem 3x tego co tutaj stracielm takie male pocieszenie
  • Re: niestety Autor: ~A1 [83.22.180.*]
    Nie martw się , już zakończyłem korektę. Pozdrawiam
  • Re: niestety Autor: ~kris [194.28.248.*]
    nie martw się ja już prawie wszystko sprzedałem co miałem także powinno zaraz odbić.
  • Re: niestety Autor: ~mars [87.99.28.*]
    hehe no oby panowie. czemu sprzedawaliscie ? przestaliscie wierzyc w fundamenty i przyszle zyski ? teraz tak serio pytam. duzo tego mieliscie >?
    panowie jestescie ? bo z waszej stron yz tego co pamietam moznqa byl ouslyszec cos merytorycznie o spolce a teraz zostali prawie sami...
  • Re: niestety Autor: ~ss [37.128.21.*]
    Jak chcesz merytorycznie to powiem tak. Straty w pierwszym kwartale naprawdę spore ale ostatnie lata kończyły się wynikami rocznymi na plus oprócz roku 2012r. co może sprawdzić w raporcie rocznym. Przed wejściem na giełde spółka również miała spore zyski(13mln w latach 2007-2010) Każdemu może się noga podwinąć. Śledząc sprzedaż mieszkań na stronie internetowej spółki można było zauważyć że w pierwszym kwartale sprzedlai 24 mieszkania (osiedle nowy felin). Na obecną chwile sprzedali 25 mieszkań w drugim kwartale a do jego końca jeszcze prawie miesiąc. W sprzedaży pojawiły się nowe inwestycje (borzozy III i jeszcze jeden budynek na felinie, można zobaczyć na stronie) do tego mają udział w osiedlu chabry. Pierwszy kwartał to strata spowodowana kiepskim kontraktem w białej miejmy nadzieje że to koniec tej lipnej inwestycji. Z początku 2 kwartału ruszyły prace dla UMCS i pełną parą idą prace w bydgoszczy i na poszczególnych osiedlach w tym chabry za 20mln. Niedługo będzie wydane pozwolenie na zagospodarowanie terenu na węglinie i ruszy budowa centrum handlowego dla blue estate. Teran ten zostanie im sprzedany a my mamy wybudować tą inwestycje co da nam dodatkowo zarobić. Nie warto więc panikować będzie dobrze.
    P.S otwierają się na nowe rynki, może dostaną zlencenie na dobrym rynku warszawskim i w bydgoszczu.
    no i dziekuje ci bardzo , nie mozesz tak zawsze ? szczerze dziekuje i pozdrawiam. mysle podobnie i trzymam to co mam ale nie dobieram bo to bylby blad. niestety technicznie fibo nam wypada na 0,8 groszy ale nie wierze ze tam zjada. zoabczym yco pani gielda nam zaserwuje
  • Re: niestety Autor: ~ccc [93.186.31.*]
    Po kolejnym raporciku ze stratami spokojnie przebije 0,8
    a ty skąd wiesz że w kolejny raporcie będą straty?
  • Re: niestety Autor: ~XC [217.67.194.*]
    buhahahha to pewne
    spółki nie znasz? 2,5-3,5 mln w plery obstawiam spokojnie
    przy tych przychodach nawet na siebie nie zarabiają
    Widać i słychać że jesteś głupol i nic więcej! Jakoś do tej pory zarabiali na siebie i bylo ok a teraz mają przynosić tylko straty? W przeciągu ostaniach 8 lat tylko w 2012r straty. A ty jesteś zwykły głupol i prymityw jakich pełno na forum! Zapewnie nie masz akcji bo sprzedałeś z ogromną stratą i teraz stękasz.
  • Re: niestety Autor: ~xc [217.67.194.*]
    nie mam akcji bo nie jestesm pracownikiem zakładów oczyszczania miasta i śmieci nie zbieram
    dołóż do roku 2012 tez 2013 i 2014
    juz tylko gorzej
  • Re: niestety Autor: ~Krezus [31.61.52.*]
    No i co chłopcy? Więcej już nie macie akcyjek do sprzedania? Zostaliście załatwieni bez mydła. Myśleliście, że jak rzucicie trochę akcyjek i weźmiecie naganiaczy na spadki to będzie panika. Tutaj już dawno nie ma leszczy.
  • Re: niestety Autor: szpaq [46.204.92.*]
    cierpliwości... może kokosów na poziomie 17zł w tym roku nie będzie, ale 3zł jest realne, w zależności od 2 i 3 kwartału.... hossa i bessa....
  • Papier został oczyszczony z separatystów - naganiaczy na spadki Autor: ~Krezus [31.61.131.*]
    jw
  • Re: Papier został oczyszczony z separatystów - naganiaczy na spadk Autor: ~pompa na grosze [79.191.88.*]
    Jakie naganianie? Denerwujesz sie ze inni zauwazyli ze to bankrut?
[x]
INTERBUD -0,88% 2,25 2025-10-16 13:29:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.