A tacy naganiacze jak DonKichot b-b mars zaklinali rzeczywistość i wciskali wam kit. Oj matołki matołki......mówiłem że będziecie sprzedawać na wyścigi
Nikogo nie naganiam i nikogo nie zachęcam. Analizuje tylko sytuację spółki moim zdanie niesłusznie aż tak przecenionej. To że ja siedzę na tym forum to zrozumiałe ale dlaczego ty siedzisz na tym forum? A niech pomyślę, czyżbyś roztwonił gotóweczkę na tej spółce? No to niech się wszyscy zastanowią kogo wpisy są warte uwagi, kogoś kto nie umie grać na giełdzie czy ludzi którzy jakąś gotówkę generują. Moim zdaniem akcje są teraz już poniżej ceny bankruta. Więc jakby się tak nawet stało to odzyskam swoją kasę ale myslę że 3zł jest w zasięgu tej spółki do końca sierpia.
A po drugie nie nazywaj nikogo głupcem. My Ciebie nie obrażamy więc też mógłbyś się powstrzymać. W sumie dobrze że taki akcjonariat wychodzi ze spółki. Spółka to nie żaden bankrut. Takie straty w jednym kwartale dla spółki budowlanej to zwyczajna sprawa. Jak myślisz gdzie te pieniądze się rozeszły? Są inwestycje to są straty. Żeby wyciągnąć trzeba włożyć. Wystarczy popatrzeć na ile milionów ma spółka podpisane umowy i do którego roku. Wcale bym się nie zdziwił jakby się za chwilę sami skupili za tą cenę. Pomyśl wchodzili na giełdę za 15zł a mogą wyjść za 1,33.
Straty nie dotycza 1 kwartalu więc lepiej ciszej nad ta trumna
Jakie 1,33? Uratowane 1 akcja hahahahah
Tego już nawet po 1,2 wiecej niz 10k nie sprzedasz
Ja tutaj przychodzę z JHM ,tam naganiam na spadki a kolega~~ccc to naganiacz na wzrosty na JHM i MIRBUDZIE dlatego wam go demaskuje i wydaje na ubiczowanie a akcji interbudu rzeczywiście nie posiada ale jest Katem przeciwników JHM I MIRBUDU.
Uwaga komunikat; internauta ~~kosmo, ~~ccc, ~~Wór,~~xc to ludzie opłacani przez JHM I Mirbud i zostali przysłani na to forum ,żeby dokonać spadku kursu naszej spółki i ją tanio przejąć .Należy ignorować ich arogancje i bezczelność.