• Chciałbym zrealizować stratę.. podatek 2014 Autor: ~MM [78.8.113.*]
    kiedy będę mógł to zrobić?
    strata jest ewidentna a nie mogę jej rozliczyć..
  • To sprzedaj komuś akcje, np. za 1 grosz wyszystkie jakie masz... Autor: ~Realista [37.30.78.*]
    Jeśłi masz odcinek akcji w posiadaniu, to sprzedaj go komuś w oparciu o właściwą umowę. Nie ma problemu. Wówczas rozliczysz stratę.

Możliwe jednak, że te akcje będą jeszcze miały jakąś, choćby jednogroszową wartość.
  • Re: Chciałbym zrealizować stratę.. podatek 2014 Autor: ~Matoł [89.72.10.*]
    Po co mam sprzedawac po tak opłakanej cenie jak mogę dostac 7zł za sztuke a złodzieje mogą skończyc w pierdlu rozwalili wszystkie znaczące firmu myślą że im przejdzie wszystko płazem napewno przyjdzie taki co ich rozliczy co do grosza a także tych co likwidują całymi latami aż pieniądze wleją wszystkie do swojej kieszeni kiedyś dobra passa się skończy i miejsc w pierdlu nie braknie a pieniędzy na ujka nie da się przetransferowac żeby śladu nie było - narobiło się prezesów o spraw zbytecznych chcą zarabiac za nic w milionach cudze pieniądze przypomina mi to czyny społeczne na których wszyscy pracowali a sekretarz na siebie to wzoł i powiedział ja to zrobiłem tylko teraz to oni tych sekretarzy to przerastają choooooooo... chooooooo... także dyscyplina może byc - pierdel , robota jak na budowie w pierdlu 12 godzin , chleb suchy 2- dniowy żeby na koszty duże nie naprowadził , woda , w niedziele 1- godzina wiadomości telewizyjnych i to wszystko wtedy może by zrozumiał że kraśc nie wolno akcjonariuszy............
  • Re: Chciałbym zrealizować stratę.. podatek 2014 Autor: ~sknerus [213.185.98.*]
    Matolku to podpowiedz jak to nalezy zrobic cos czuje ze oni sami ni ezrozumeja tak latwo ze tak nie mozna i tarzeba sie jakos zaczac naprzykrzac...
  • Re: Chciałbym zrealizować stratę.. podatek 2014 Autor: ~warszawiak [195.117.255.*]
    ja to widzę tak - jeśli HBP nie będzie wykorzystana w gierkach z wierzycielami o PBG (wtedy jest szansa na reaktywację) to może z wygranych procesów sie uzbiera po 0.5 zł na akcje - ale to suma wzięta z sufitu - może ktoś by się pokusił o wyliczenie o jaką kwotę HBP walczy w sądach. ale w sumie wygrane byłyby najważniejsze bo wtedy akcjonariusze mogliby pozew zbiorowy przeciwko Skarbowi Państwa złożyć. w przypadku mbankowych frankowców opłaty były pomiędzy 1000 a 2000 zł o ile się nie mylę...
  • Re: Chciałbym zrealizować stratę.. podatek 2014 Autor: ~Matoł [89.72.10.*]
    A z moich wyliczeń wynika 7zł na sztuke jak drut a dla winnch pierdel za zaiechanie habety i wysłanie ludzi na bezrobocie tyle w temacie ( mają szczęście bo jak by tak zrobili 50 lat wcześniej to by mogli dostac dożywocie albo jeszcze gorzej )....
  • Re: Chciałbym zrealizować stratę.. podatek 2014 Autor: ~koko [83.31.212.*]
    wtedy to by czapę dostali - za działanie na szkoę państwa
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.