• PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~FQ [83.0.244.*]
    NP. "PROGRAM WAŁEK" BO PASUJE IDEALNIE
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~~XXX~ [176.111.120.*]
    To z Zawiszą też związany jest Prezes Brodowski ? ??? Tylko dziwne to bo w krs jest Prezes Adaś B a na stronie internetowej ZAWISZY podpisuje się jakiś inny prezesunio .

To może nosić znamiona kolejnego wałka na miarę ADVADISA, trzeba cholernie uważać bo w `polsce jest bezprawie .

Adaś w Zawiszy ... coś niesamowite rzeczy się wyprawiają tutaj ...
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~ay [188.47.0.*]
    Ciekawe jak długo to jeszcze będzie trwać?
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~Stary Wilk [176.111.120.*]
    Adaś B ma Was centralnie w d... Tak długo to bedzie jak nieskończona ilośc idiotów którzy znowu mu uwierzą i dadzą nabić sie w butelkę .... a potem bedą wyć z rozpaczy a Adaś znowu bedzie kombinował. Teraz program "partnerski " ( ha ha ha ) Zawisza SA , a potem bedzie program Kmicic :) . Tak czy owak nabije sobie kabze waszymi pieniędzmi ale tym razem zrobi to mądrzej . W przypadku Advadisa wy.... Was z wazelinką , delikatnie używając przy tym pięknych uroczych słówek . A przy Zawiszy zrobi to bez mydła . I zrobi , bo naiwnych nie brakuje
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~komisarz [89.79.152.*]
    nie sadze ze znajdzie sie ktos kto sie na to nabierze
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~Santos Patataj [31.1.201.*]
    Komisarz , Adaś B nabierze ludzi tak czy owak . On jest spalony wiec bedzie kierował biznesem z tylnego fotela podstawionymi ludźmi tzw słupami . Dopóki go nie wsadza to bedzie to never ending story patataj patataj patataj :)
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~komisarz [89.79.152.*]
    doszly mnie sluchy ze jest osaczany z wszystkich stron!!! nie wymknie sie wg mnie tylko dostanie to na co pracowal wiele lat...
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~Santos patataj [31.1.201.*]
    W tym kraju tacy ludzie chodzą bezkarnie . Prezes to nomenklatura . Chyba ze nadepnął na odcisk jakiemuś prokuratorowi czy sędziemu . Niby wniosek w prokuraturze jest . Niby komisja KNF ukarała go za podawanie nieprawdziwych danych o spółce . Ale okradanie ludzi - czyli szybkie i łatwe pieniądze to jak narkotyk . Z tego nigdy sie nie wychodzi . Kolega z zabierzowa mi mówił ze ze strachu zdjął reklamę OJK Santos przed kościołem. Moze by przypatrzec sie temu ośrodkowi i złożyć wniosek do prokuratury o zabezpieczenie mienia ? Pewnością taki cwaniak przepisał to na kogoś ale można uderzyć ze skargi paulianskiej . Do 5 lat wstecz można cofnąć wszystko . Ale osobiście sadze ze bedzie nadal nabijal ludzi w butelkę i jeździł na konikach w santos w zabierzowie . Przecież wiadomo jest ze można zawsze podstawic słupy . Adaś mimo ze złodziej to jest inteligentny złodziej . Mam tez drugiego kumpla TVN ktory bedzie próbował nagłośnic sprawę w mediach . I mysle ze jak pójdzie program to to bedzie prawdziwym straszakiem dla inwestorów . Materiał z tego co wiem powoli zaczyna nabierać kształtów . I dajze panie Boże bo przecież ile razy można naciągac ludzi bezkarnie wprowadzając na giełdę spółki widmo . Sadze ze ma takie plany z Zawisza wiec trzeba to nagłośnic by ludzie uważali bo to wydaje sie być kolejnym jego wałkiem . Jemu potrzebna jest kasa bo chce na części ośrodka jazdy konnej santos w zabierzowie wybudować bloki mieszkalne . A na to trzeba sporo kasy . Skąd ja weźmie ? Nabije kolejnych frajerów w butelkę na giełdzie . I o tym ma być ten program w TVN . I oby ...
    http://www.ojk-santos.pl/?groupid=6

patataj patataj patataj...
    Bierzcie sie za niego ze wszystkich mozliwych stron, niech robi wypad z kraju!
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~Santos patataj [31.1.201.*]
    Z tego co słyszałem ( ale na 100% nie można stwierdzić ) podobno próbował uwieść żonę jakiegoś mocno postawionego gościa i ten tak sie wkur... ze w sprawę zaangażował znanego dziennikarza śledczego Bertolda K .. Wiec sprawa moze być gruba . Ja tam nikomu zle nie zycze ale są dwie zasady : nie okrada sie ludzi i nie uwodzi cudzych zon .. Ale oczywiscie to mogą być plotki . Z tego co ten z TVN mówił to zródło pochodziło tez min od byłej kierowniczki OJK Santos z Zabierzowa która zbyt wiele wiedziała i sie jej jakis czas temu pozbył jak psa . Ale to tez mogą być tylko plotki . Tej babie tez chodziło ponoć o to ze jako wieloletni pracownik nie chciała by OJK santos zamienił sie w blokowisko . Tam podobno jakieś hucuły hodują . No i ten dziennikarz podobno zaczyna węszyć tez nad legalnością zakupu OJK santos i budowy jakis blokowisk tam właśnie . To wszystko wydaje sie śmierdzieć bardzo bo to są grube sprawy grubymi nićmi szyte . I podobno nie działa sam . ze niby tez jakaś spółkę budowlana położyli z jakim jeszcze bardziej cwanszym kolezka .. Osobiscie sadze ze moze to wszystko nosić znamiona jakiej organizacji nie do końca zgodnej z prawem . Ale w sumie to sporo baniek ukradli z giełdy wiec jest kasa na koniki patataj patataj patataj .
  • Re: PROPONUJE ZAMIAST PROGRAMU ZAWISZA INNA NAZWE... Autor: ~domel [95.160.239.*]
    pokarzcie ta stronę....zawiszy
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.