j.w.
Informacje takie piekne, a tu zawsze znajdzie sie jakis matol i wyrzuci po PKC.
Najpewniej ze strata. A teraz bedzie plakal, jaka to beznadziejna spolka i tyle na niej stracil.
Pozdrawiam wytrwalych
ja jestem zapakowany pod korek ale rozumiem osoby, które mają obawy i godzą się na stratę sprzedając akcję. Składy Węgla teoretycznie i praktycznie mogą się jeszcze wycofać.
Czas ucieka, wątpliwości i pytań jest wiele i jak zazwyczaj bywa odpowiedzi brakuje.
Jak wspomniałem jestem ubrany w B3 i nie zamierzam się stąd ruszać ale liczę się również z czarnym scenariuszem.
Tracimy tylko wtedy gdy sprzedamy nizej niz kupilismy. Jesli ktos nie zastosowal w pore SL to niech bedzie teraz cierpliwy a nie sprzedaje z duza strata. To nie ma sensu.
Jaja se robicie Autor czytałem Twoje wątki kiedy Kupujesz kiedy sprzedajesz i po przejrzeniu arkusza zleceń co się wydarzyło bylo np Słuchajcie Gość brał tak Pisał ja patrzę a w tym czasie zmieniło właściciela do 3000 akcji Daj se siana. Co do wyniku to jaki może być minus 2 na pewno a może więcej miliony. Co do Składów to właśnie niewiadoma i tyle w temacie. Jak się gra kasą 1000,- to mozna mieć 10 spolek i pakować i pisać do woli amen
Hahaha, powiedzial co wiedzial. Napisz mi w takim razie kiedy bralem, bo juz sam nie wiem, no i sprawdz jakie byly zlecenia. A tak poza tym to Ty tu zawsze tylko szczekasz i placzesz jaka to zla spolka, wiec mam nadzieje ze w nia nie wszedles. Pozdrowienia dla kolejnego placzka.
prawdopodobnie sprzeda po 0,20-24,tylko kiedy?
większość sobie nie zdaje w jaka kup... wdepnela na dluugie miesiące.
przy podbiciu jeżeli będzie?osobiscie wywalam reszte,co kontrolnie trzymałem.naszczescie tylko 5k
nie wiem czy Cie tu zastalam, ale jeśli tak czy łbyś napisać co teraz myślisz o Tesgas, w najbliższych dniach ma być wyplacana dywidenda ale jak widzisz dalej ta spółkę a323