Nie wiem o czym piszesz bo nie jestem tym za kogo mnie uważasz ale nikt tak bardzo nie dał jak ty z tym kredytem. Śmieją się z was na całej giełdzie :))))
Kukolewski i Kluba ośmieszają się najbardziej, ten pierwszy dla niektórych jest nawet poręczeniem, by posiadać ten cenny papier( np. znachora):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jest to szokujące, że giełdowa spółka może tak sobie pisać co jej się podoba i wprowadzać w błąd akcjonariat od dwóch lat, obiecując produkt finansowy który absolutnie nie jest weryfikowalny dla nikogo. KNF też nie sprawdza tych rewelacji tylko spokojnie przyjmuje je do wiadomości jawnie pokazując, że dobro akcjonariatu to ostatnia rzecz jaka KNF interesuje.
Mam nadzieję, że tym razem nabici w butelkę akcjonariusze nie odpuszcza tym którzy ich oszukali.
hahaha....Henio...kim jestes? hahha....jak czytam was oszołomów typy łajza i 4,5 to mi sie tak smiac chce ze nawet nie macie pojecia:):):):):):):):) czekam na moment infa o kredycie i jestem pewny ze zaczniecie pisac pod innymi nickami chwalac spolke itp:):):)::)::):):):) I wami sie powienien zajac KNF haaha:)
A jak czytam was wierzących i czekających już dwa lata na to, że lada moment wyrosną gruszki na wierzbie to w ogóle nie chce mi się śmiać. Mi jest po prostu was bardzo żal. Osiągnęliście Himalaje naiwności. Nakupiliście tego papieru pod kredyt i już nie macie nic do powiedzenia innego jak tylko modlić się i ironizować.