• coś się dziej Autor: ~beza [78.30.114.*]
    spółka trafiła na 5 miejsce w "rankingu gorących spółek" PB.
    ciekawe co to oznacza?
  • Re: coś się dziej Autor: ~teodor [83.18.141.*]
    Odbicie :)
  • Re: coś się dziej Autor: ~wodorek [46.76.52.*]
    jednym z warunków umowy, i dojście tranzakcji do skutku , ma być , redukcja zadłużenia b3system, No nie wiem z czego oni zredukują to zadłużenie .po walnym cisz i nic nie wiadomo ,
    i jeszcze do 30 czerwca 2014roku udziałowcom przejmowanej spółki , działającym łącznie przysługuje prawo do odstąpienia od umowy,
    a zegar tyka i czasu coraz mniej.
  • Re: coś się dziej Autor: ~ksiegowy [85.178.24.*]
    Nie wiem czy ty wodorek jakiekolwiek komunikaty czytasz, ale zgodnie z uchwałą NR 5/2014 z 30 kwietnia w sprawie: pokrycia straty netto za rok obrotowy 2013 mają tą stratę pokryć z kapitału zapasowego spółki oraz z zysków lat przyszłych. Kapitał zapasowy zgodnie z raportem rocznym za 2013 rok wynosi 10 mln także nadaje się do redukcji zadłużenia.

Oczywiście dalej mogą się wycofać z tej umowy, ale warunki b3system przynajmniej stara się spełnić.

• Re: coś się dziej Autor: ~MK [178.42.196.*]
    Księgowy a co z kredytami nikt nas nie informuje a termin był do 16-04 żenada. Jutro wynik w/g mnie minus 2 miliony i dalej jest ok Składy kupią bo co Im straty i kredyty
  • Re: coś się dziej Autor: ~realista [193.218.176.*]
    tylko warte zastanowienia jest 200 % zysku obejmujących po 0,10.
  • Re: coś się dziej Autor: ~gonzo [91.224.185.*]
    tu nie bedzie sypania papierem co to jest za cena akcji,gdyby chcieli się wysypać to najpier zrobią 1-1,5 zeta na wysokim obrocie i wtedy wywalą.teraz nie ma tego komu sprzedać a zaniżać kursu w tym wypadku nie ma sensu.ale nie po to ktoś bierze akcje zeby sprzedawać,tylko chce mieć silna pozycje w spolce skoro ma istnieć i przynosić dochód.sprzedaż byla by bez jakiegokolwiek sensu.to może być straszak i nic więcej
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.