to oddali hutkowi 13,5 mln a mają jeszcze zysk i zamierzają go podzielić, a nie powinni tego zysku wcześniej zwrócić z tymi 13,5 mln na spłatę pożyczek .17 zamierzają dzielić tort
Czyżby syndyk HMN Szopienice chce okraść Hutmena z pożyczonych pieniędzy?
Syndyk miał oddać 100 mln zł pożyczek i nie chce jak złodziej ich oddać.
Co się dzieje?
mnie interesuje jedno skoro wyniki nie najgorsze,to dlaczego to ścierwo ciągle spada, oddać to oni powinni kasę akcjonariuszom,złodziejskie plewy na bananowej giełdzie, wystarczy spojrzec na wykresy od 6 lat ciągle w doł,gdzie sa granice,po co i komu służy giełda,jak drobni ciułacze nie chcą dac kasy to nie ma kogo oskubać i dlatego taka miernota na giełdzie,powinni rozwalic to w diabły.
Tak piszecie trzy po trzy, mieszając i manipulując, jakby Hutmen nie miał właściciela, który zapewne wie co robić, by nie stracić na żadnej transakcji!!
A przyjrzałeś się przy jakich obrotach spada? Czy patrząc na obroty można domniemywać, że dzisiejszy spadek jest zasługą większościowego inwestora? Ja dzisiaj odkupiłem częściowo to, co w minionym tygodniu sprzedałem po 4,55, tj. z trzydziestogroszowym zyskiem na akcji. Mnie się tak podoba!!
Nie każdy inwestuje krótkoterminowo i interesuje się dziennym kursem i obrotami.
Wolę aby spółka nie była oszukiwana i okradana przez oszustów.
Powodzenia w inwestycjach
Trzeba będzie napisać do Wydziału Gospodarczego Sądu w Katowicach o zablokowanie decyzji WZA HMN Szopienice do czasu wyjaśnienia czy nie doszło "przypadkiem" do niekorzystnego rozporządzania mienia przez Zarząd na szkodę akcjonariuszy HUTMENA lub przez błąd likwidatora.