• szopienice Autor: ~htm146 [37.209.148.*]
    http://www.imsig.pl/pozycja/2014/75/4652,HUTA_METALI_NIE%C5%BBELAZNYCH_%22SZOPIENICE%22_SP%C3%93%C5%81KA_AKCYJNA_W_LIKWIDACJI

to oddali hutkowi 13,5 mln a mają jeszcze zysk i zamierzają go podzielić, a nie powinni tego zysku wcześniej zwrócić z tymi 13,5 mln na spłatę pożyczek .17 zamierzają dzielić tort
  • Re: szopienice Autor: ~as [83.31.167.*]
    To przecież złodziejstwo.
    Dlaczego nie oddają pożyczonych pieniędzy od Hutmen?
  • Re: szopienice Autor: ~as [83.31.167.*]
    Czyżby syndyk HMN Szopienice chce okraść Hutmena z pożyczonych pieniędzy?
    Syndyk miał oddać 100 mln zł pożyczek i nie chce jak złodziej ich oddać.
    Co się dzieje?
  • Re: szopienice Autor: ~tomasz [83.19.201.*]
    A skąd wiecie ,że nie odda? Gdzie macie napisane w jaki sposób chce podzielić zysk?
  • Re: szopienice Autor: ~as [91.212.223.*]
    Jak by miał syndyk oddać pieniądze Hutmenowi to juz by dawno oddał.
    Chce syndyk okraść Hutmena i nie oddać pożyczek.
  • Re: szopienice Autor: ~dino [89.65.204.*]
    mnie interesuje jedno skoro wyniki nie najgorsze,to dlaczego to ścierwo ciągle spada, oddać to oni powinni kasę akcjonariuszom,złodziejskie plewy na bananowej giełdzie, wystarczy spojrzec na wykresy od 6 lat ciągle w doł,gdzie sa granice,po co i komu służy giełda,jak drobni ciułacze nie chcą dac kasy to nie ma kogo oskubać i dlatego taka miernota na giełdzie,powinni rozwalic to w diabły.
  • Re: szopienice Autor: ~htm146 [37.209.136.*]
    Chyba udam się do KRS poczytać akta szopienic
    To już lepiej iść do sądu nadzorującego upadłość i zapytać dlaczego ten syndyk wyprowadza pieniądze z HMN a nie oddaje wierzycielom.
  • Re: szopienice Autor: ~Adwersarz [31.61.136.*]
    Tak piszecie trzy po trzy, mieszając i manipulując, jakby Hutmen nie miał właściciela, który zapewne wie co robić, by nie stracić na żadnej transakcji!!
  • Re: szopienice Autor: ~abc [79.190.210.*]
    wierzymy Panu Karkosikowi , że zrobi dla siebie i mniejszościowych akcjonariuszy jak najlepiej !
  • Re: szopienice Autor: ~qtosiek [83.24.181.*]
    wierzyc mozna...ale na skotanie roman mowil przy 5 zl ze jest niedowartosciowany - tez wierzyli
    Kolego Adwersarz

Też piszesz trzy po trzy.
    Błędnie uważasz że spółka ma jednego właściciela.
    Każdy kto ma chociaż jedną akcję spółki jest jej współwłaścicielem.

Gdybyś założył spółkę z kimś kto próbuje wyprowadzić majątek spółki na Twoją szkodę to co byś zrobił?
  • Re: szopienice Autor: ~Adwersarz [31.61.136.*]
    A przyjrzałeś się przy jakich obrotach spada? Czy patrząc na obroty można domniemywać, że dzisiejszy spadek jest zasługą większościowego inwestora? Ja dzisiaj odkupiłem częściowo to, co w minionym tygodniu sprzedałem po 4,55, tj. z trzydziestogroszowym zyskiem na akcji. Mnie się tak podoba!!

Nie każdy inwestuje krótkoterminowo i interesuje się dziennym kursem i obrotami.
    Wolę aby spółka nie była oszukiwana i okradana przez oszustów.
    Powodzenia w inwestycjach

Trzeba będzie napisać do Wydziału Gospodarczego Sądu w Katowicach o zablokowanie decyzji WZA HMN Szopienice do czasu wyjaśnienia czy nie doszło "przypadkiem" do niekorzystnego rozporządzania mienia przez Zarząd na szkodę akcjonariuszy HUTMENA lub przez błąd likwidatora.

To już dzisiaj to Walne?
  • Re: szopienice Autor: ~abc [79.190.210.*]
    może za miesiąc się czegoś dowiemy ...
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.