Chyba sam kolego zostałeś:) Uważam, że to wysoka cena. Przypuszczałem że będzie ok 0,50 gr. Mam nadzieję, że Magma pójdzie po rozum do głowy, bo inaczej odpowiedz będzie sroga i zostaną ze śmieciowymi akcjami sami... Wtedy lawina.
cena lekko przeszacowana, To pokazuje zdecydowaną determinację Hawe do realizacji nakreślonej strategii. Pieniądze na FTTH czekają i szkoda byłoby z nich zrezygnować.
cena lekko przeszacowana, Ale to pokazuje zdecydowaną determinację Hawe do realizacji nakreślonej strategii. Pieniądze na FTTH czekają i szkoda byłoby z nich zrezygnować.
Wydaje się, że HAWE bardzo zależy na MEDIATEL. Niedawno było wezwanie po 0,80 gr myślę, że akcjonariusze nie zaakceptują 0,87 gr spółka jest warta więcej. Ja osoboście uważam, że stopa zwrotu może sięgnąć ok 200-300% w ciągu kilku miesięcy. Takie jest moje zdanie.
Co Mediatel jest wart więcej? Przecież Mediatela to spólłka na krawędzi upadlości... to znaczy była, gdyby nie Hawe. Nie byli w stanie spłacać na biezącozobowiązać a przychody się kurczyły drastycznie. Magna powinna taką cenę brać z pocałowaniem ręki. Tym bardziej, że po transakcji wartość Mediatela mocno wzrośnie, zyska nowe rynki, nowych klientów i nowe możliwości rozwoju. Bez tego Magna może sobie wytapetować biuro swoimi akcjami Mediatela.