Dnia 2014-05-06 o godz. 17:07 ~Gordon_Gekko napisał(a):
> czy widzisz tez na dlugoterminowym mozliwa formacje z
> zasiegiem do ok 3,5 w ciagu 6-7 miesiecy ?
ja tu widzę min. 6zł w ciągu 6-7 miesięcy !
Dnia 2014-05-06 o godz. 17:07 ~Gordon_Gekko napisał(a):
> czy widzisz tez na dlugoterminowym mozliwa formacje z
> zasiegiem do ok 3,5 w ciagu 6-7 miesiecy ?
Niestety ale tak daleko mój wzrok nie sięga :) ale............
http://www.finweb.pl/gielda/analityk-radzi/13655-mni-zyski-caly-czas
Dnia 2014-05-07 o godz. 12:04 ~as napisał(a):
> Dnia 2014-05-07 o godz. 10:42 ~aga napisał(a):
> czy
> Wam też nie działa forum mni ?
http://forum.mitsa.pl/
nie
> działa bo na opłaty im zabrakło
widać sypią się, że hoho a jednak na sukienkach prezes nie oszczędza ?
Dnia 2014-05-07 o godz. 15:18 ~NN napisał(a):
> DLACZEGO WIEC NIE BIEGASZ PO FORACH NAJLEPSZYCH SPÓŁEK NA
> GIEŁDZIE?
nie ma taki akcji a ferment sieje , istny troll
spylaj z tego forum, to forum dla gówniarzy. Pytacz się znalazł. To rządzi Lancet i nie wolno mu się sprzeciwiać. Rano gra na giełdzie a w nocy zbiera puszki i szmaty i jest bardzo bogaty. Hameryka !!! Paniał ??
Proszę nie obrażać Pana Lanceta , możecie się z Nim nie zgadzać ale na obrażanie nie ma przyzwolenia !!! Swoją drogą dziwne , że z wypiekami czytacie jego wpisy ? Ciekawe czy macie akcje MNI czy tylko tak sobie z nudów pitolicie ?
zamiast obrażać zastanów się po co tracisz czas na tym forum , akcji przecież nie posiadasz ? nuda i brak pomysłu na życie czy jakaś ciężka choroba każe ci się udzielać ?
Dnia 2014-05-08 o godz. 14:26 ~gut napisał(a):
> zamiast obrażać zastanów się po co tracisz czas na tym
> forum , akcji przecież nie posiadasz ? nuda i brak pomysłu
> na życie czy jakaś ciężka choroba każe ci się udzielać ?
jaki czas? jakie forum? ty chorasie, to ty uważasz, ze to jest forum. Chyba zchorasiałeś udzielasie forumasie. Ej!! przygłupki, hyc do kupki.
gut, jak nie widziałeś popierdoleńca do spójrz w lustro. Idż już po te puszki i nie pierdziel na tym forum, już dziś nie zarobisz na mamrota bo ruchu nie ma. Na puszkach lepiej wyjdziesz, do roboty harcerzyku.
Dnia 2014-05-08 o godz. 16:51 ~gut napisał(a):
> żadna praca nie hańbi a jak powiedział kol. Lancet praca ta
> jest na świeżym powietrzu a i ciekawych ludzi można spotkać
> !
mądry ten Lancet tylko kumpli ma chorasów. Słuchaj go i nie pierdziel na ty forum tylko idż tego powietrza swieżego się nałykaj.
witam porypańców z tego forum, wiem że zaraz zacznie wpisywać się was cała plejada, powolutku, każdy zdąży tego swojego umysłowego pierda na tym forum puścić. Zamiast w gacie, walcie w klawisze i wartka treść niech w sieć płynie ku radości mojej i potomnych, samo się nie napisze.
produkujesz już swoje bzdety, rozrywka po szukaniu puszek. Intelekt i erudycja cię rozpiera. Jak można być takim durnym ciulem.?? Ogródek byś skopał, cebulkę zasadził.a nie pierdy puszczał na tym forum - bżdzielcu. Może książkę jakąś- brr....albo choć komiks. no gazetę albo świerszczyk.