Krotki wywiad z Boleslawem Kukolewskim ( od 3 minuty ) i mozna samemu wysnuc wnioski z jakim poziomem biznesmena ma sie do czynienia. Szczegolnie przydatne jest to dla dywidendziarzy od Krawcowych spolek, ktorych nick-ow dla spokoju nie chce wymieniac. Spijcie spokojnie BK juz sama fizjonomia bije rudych cwaniakow z Ciechanowa na glowe, chociaz akurat to nie jest trudne bo obaj moga startowac bez charakteryzacji w konkursie na Quasimodo. Wracajac do naszych spraw pisalem juz wielokrotnie, ze glowny akcjonariusz Dependa jest wartoscia dodana tej spolki i najwiekszym gwarantem megabiznesu jaki szykuje. Info o otwarciu linii kredytowej zwali wszystkich z nog.
Dokładnie tak Znachor, choć sam jestem nabity w butelkę przez Krawczyków z ich zasraną dywidendą to wiem że tutaj będzie zupełnie inaczej i to właśnie przez osobę o której wspomniałeś i to myślę już niedługo. Widać już też że coraz mniej chętnych na wywalanie chociaż wszyscy mamy już serdecznie dosyć tego czekania :)
Pytanie czy ktoś B.K nie nakręcił na niewypał jakim jest ta ńowela z kredytem. Jemu prezes tez moze obiecywał bo nie zapominaj drogi znachorze ze on tam jest tylko akcjonariuszem.
Nie każdy biznes sie powodzi. Oczywiście życzę wam jak najlepiej bo nie czuje satysfakcji jak ktoś traci kasę bo sam jej sporo straciłem.
Pisałeś o moim wiszeniu na PMI wiec juz nie będziesz miał co pisać bo w poniedziałek notowania ruszają.
Jeśli chcesz pisać o moich kolejnych wtopach bo tylko takie masz argumenty to muszę Ci sie pochwalić ze moze karma sie odwraca dzięki inwestycji w United po 17 gr i mam nadzieje że dzięki ekipie z globalną PMI tez w odpowiednim momencie da zarobić.
Pozdrowienia dla Darka bo Ciebie kolego szanuje i mam nadzieje że w końcu zarobisz na Dep.
Dzięki Nwa też Ci życzę samych sukcesów :) Jak wiesz mam teraz prawie całą kasę w Depku i Fluidzie i może nie ze 100% pewnością bo to na giełdzie jest niemożliwe ale z 95% wiem że to będą spółki na 2014 a Fluid to na pewno na kilka lat , nie wiem jak będzie tutaj jak kupią coś porządnego a myślę że tak będzie ( ze wzgledu na to że zakupy będą musiały być konsultowane) to Depek też może być taką fajną długoterminową inwestycją - ja mam teraz bardzo mało czasu więc inwestuje w spółki na które nie muszę zerkać przez 24h, myślę że i na Depka wskoczysz jak to wszystko ruszy bo nie na darmo tak tu do nas zaglądasz ;) Jak się boisz Depka to wal też na Fluid bo tam za chwilę skończy się ta wyniszczająca konsola i w tym roku spokojnie będzie można wyciągnąć z 300-400% i to będzie dopiero początek ich drogi zobaczysz niedługo co się będzie działo :)
Dzięki Dark.
Poprzygladam sie fluidowi bo kiedyś coś tam o nim czytałem i faktycznie moze być ciekawie.
Jeśli chodzi o DEP to mam mieszane uczucia, ale spędziłem na tej spolce niecały rok wiec mam sentyment do niej wiec nadal czasem poczytam co sie dzieje.
Ja po walnym GLE wszedłem za wszystko w United i widzę ze to był dobry ruch choć trzymać cała kasę w jednej spolce to głupota ale jak to mówią jest ryzyko jest zabawa:)
Powodzenia!
Dnia 2014-04-25 o godz. 21:14 ~Nwa napisał(a):
> Pytanie czy ktoś B.K nie nakręcił na niewypał jakim jest ta
> ńowela z kredytem. Jemu prezes tez moze obiecywał bo nie
> zapominaj drogi znachorze ze on tam jest tylko
> akcjonariuszem.
Nie każdy biznes sie powodzi. Oczywiście
> życzę wam jak najlepiej bo nie czuje satysfakcji jak ktoś
> traci kasę bo sam jej sporo straciłem.
Pisałeś o moim
> wiszeniu na PMI wiec juz nie będziesz miał co pisać bo w
> poniedziałek notowania ruszają.
Jeśli chcesz pisać o moich
> kolejnych wtopach bo tylko takie masz argumenty to muszę Ci
> sie pochwalić ze moze karma sie odwraca dzięki inwestycji w
> United po 17 gr i mam nadzieje że dzięki ekipie z globalną
> PMI tez w odpowiednim momencie da zarobić.
Pozdrowienia
> dla Darka bo Ciebie kolego szanuje i mam nadzieje że w
> końcu zarobisz na Dep.
Uderz w stol a juz wiadomo kto sie odezwie. Niczym z podziemi, zakurzony i zapomniany nieco przez Boga wyskoczyl nam doradca ubezpieczeniowo - finansowy, troskliwy opiekun naszych portfeli, woluntariusz gieldowy pelen dla nas wspolczucia i milosierdzia - nieoceniony nwa. Do rzeczy jednak po krotkim dossier szanownego kolegi.
PMI to bedzie taka sama porazka jak PSW i dokladnie taki sam scenariusz. Zapamietaj moje prorocze slowa. United niczym Manchester na samym dnie i po wejsciu przy 17 groszach takiego inwestora jak nwa,.. no, po prostu nie wypadalo aby sie kurs nie zaczal podnosic. Az mi komputer drgnal jak zakupiles ich pakiet, slonce wyszlo zza chmur a okoliczne, wyciszone dotad ptactwo przyjelo ta informacje radosnym swiergotem.
O Depka i BK sie nie obawiaj. Insynuacje jakoby to Kluba namowil BK na ten biznes to jakas niedorzecznosc i kolejna fabulka science fiction. To Kukolewski o wszystkim decyduje, nawet jesli jest ,,tylko" zwyklym akcjonariuszem. Te jego SPA, sanatoria, szpitale, placowki zdrowia, rozne osrodki medyczne to wlasnie m.in. z kredytow branych za Atlantykiem. Na razie kup sobie na poniedzialek pampersa i wzmocnij sie przed 9 rano weglem, Tym z apteki.
Nie zaskoczyles mnie. Twój poziom kultury i inteligencji mnie wiecej na poziomie gąbki.
No cóż tacy tez musza chodzić po tej ziemi.
Nie przypominam sobie żebym komuś pisał aby sprzedawał akcje bo to śmieć czy coś w tym stylu.
Ja rzucam jakiś temat i każdy sobie sam decyduje czy sprawdzić coś czy nie.
Jeśli tak sie boisz jak coś napisze co według Ciebie jest naganianiem na spadki i zaraz sie pojawiasz pisząc coś moich inwestycjach w sposób dla mnie dziwny, ale po prostu jestes dziwny, pokazujesz ze faktycznie sie boisz tej inwestycji.
Dark śmiało pisze ze wierzy ze tu bedzie kosmos i to szanuje bo w ani jednym poście mnie nie obraza.
Gdybym jak ty tak sie trzasl na każdy wpis ktory nie jest po twojej myśli nie grał bym na giełdzie. Dla mnie to zabawa bo kasę zarabiam gdzie indziej i jeśli chodzi o PMI to juz dawno spisalem ja na straty a jednak niepotrzebnie. Pogadamy o wycenie za pare mcy. Prorokiem nie zostałeś przewidując rzeź.
Widzisz ja jak inwestuje w spółkę to poznaje ludzi którzy decydują o losach tej spółki i na razie nie narzekam. Warto znać takich ludzi jak Staykov, którego Ty widzisz tylko w TV. Zobaczmy kto bedzie miał racje jeśli chodzi o PMI za jakiś czas jak emocje opadną.
Jestes na spolce juz tyle czasu i ciekawe czy choć raz rozmawiałes z Kluba?
Zakładam ze nie bo sie ośmieszasz pisząc ze moje rzekome pomówienie ze to kluba namówił kukolewskiego to niedorzeczność.
Ja akurat z nim wiele razy rozmawiałem i to on mi powiedział,ze znalazł Kukolewskiego i namówił na biznes wiec zanim coś napiszesz co pokaże twoja niewiedzę radzę pomyslec.
A z ktorym nwa/Nwa mam ,,przyjemnosc"?
Zreszta co tu komentowac. Trwa konsolidacja i tyle. Argumenty w koncu nadejda i sprawy nabiora zupelnie innego wymiaru. Wszyscy jestesmy wyczerpani oczekiwaniem ale tu moze byc calkowita zmiana nastrojow w kazdej chwili.
Dnia 2014-04-25 o godz. 21:14 ~Nwa napisał(a):
> Pytanie czy ktoś B.K nie nakręcił na niewypał jakim jest ta
> ńowela z kredytem. Jemu prezes tez moze obiecywał bo nie
> zapominaj drogi znachorze ze on tam jest tylko
> akcjonariuszem.
Nie każdy biznes sie powodzi. Oczywiście
> życzę wam jak najlepiej bo nie czuje satysfakcji jak ktoś
> traci kasę bo sam jej sporo straciłem.
Pisałeś o moim
> wiszeniu na PMI wiec juz nie będziesz miał co pisać bo w
> poniedziałek notowania ruszają.
Jeśli chcesz pisać o moich
> kolejnych wtopach bo tylko takie masz argumenty to muszę Ci
> sie pochwalić ze moze karma sie odwraca dzięki inwestycji w
> United po 17 gr i mam nadzieje że dzięki ekipie z globalną
> PMI tez w odpowiednim momencie da zarobić.
Pozdrowienia
> dla Darka bo Ciebie kolego szanuje i mam nadzieje że w
> końcu zarobisz na Dep.
To jednak znachor miał racje kolego Nwa co do PMI, ze los Krawcowego PSW ich czeka. Sam się zastanawiam po co ich odwieszali, kto miał farta i wyczul o co biega sprzedal przez dwie sesje i ma przynajmniej spokoj.
mysle ze jednak znachor nie mial racji, ale to sie okaże.
wiem troche wiecej niż co poniektórzy piszący o tej spolce wiec napisze Ci tylko nie chwal dnia przed zachodem słońca.
oczywiscie mnie też mogą wkrecać, ale z osobą z która jestem w kontakcie, która prostuje sprawy PMI od strony prawnej nie jest bajkopisarzem wiec licze na to, że jednak ja bede miał racje.
pozyjemy zobaczymy.
p.s
pisał ktoś z Was do szanownego prezesa dlaczego tyle czasu nie ma żadnej informacji?
wiem wiem, konsorcjum itd,,ale poważnie patrząc na chłodno z boku troche dziwne jest 2 letnie staranie sie o kredyt.
Dnia 2014-05-06 o godz. 15:58 nwa napisał(a):
> wawiak,
mysle ze jednak znachor nie mial racji, ale to sie
> okaże.
wiem troche wiecej niż co poniektórzy piszący o tej
> spolce wiec napisze Ci tylko nie chwal dnia przed zachodem
> słońca.
oczywiscie mnie też mogą wkrecać, ale z osobą z
> która jestem w kontakcie, która prostuje sprawy PMI od
> strony prawnej nie jest bajkopisarzem wiec licze na to, że
> jednak ja bede miał racje.
pozyjemy zobaczymy.
p.s
pisał
> ktoś z Was do szanownego prezesa dlaczego tyle czasu nie ma
> żadnej informacji?
wiem wiem, konsorcjum itd,,ale poważnie
> patrząc na chłodno z boku troche dziwne jest 2 letnie
> staranie sie o kredyt.
Jak ty to robisz czlowieku, ze zawsze wiesz wiecej i znasz kogo trzeba na kazdej spolce?
Jestem pod wrazeniem bo to iz Kluba za Pan brat jestes, i tajemnice Krawcow znales, teraz na PMI masz wtyczke... a samo PMI idzie do piachu i tego procesu nie odwrocisz..
Nie pamiętam, czy ten wierszyk już wklejałem, ale dla rozluźnienia atmosfery nie zaszkodzi:
Na straganie w dzień targowy takie słyszy się rozmowy
- Może pan się o mnie oprze Pan tak więdnie panie koprze.
- Cóż się dziwić, mój szczypiorku leżę tutaj już od wtorku...
Rzecze na to kalarepa:
- Spójrz na rzepę, ta jest krzepka.
Groch po brzuszku rzepę klepię:
- Jak tam rzepką? Coraz lepiej.
- Dzięki, dzięki panie grochu, jakoś żyje się po trochu.
Lecz pietruszka - z tą jest gorzej, blada, chuda, spać nie może.
- A to feler - westchnął seler.
Burak stroni od cebuli, a cebula doń się czuli.
- Mój buraczku, mój czerwony, czy byś nie chciał takiej żony?
Burak tylko nos zatyka
- Niech no pani prędzej zmyka, ja chcę żonę mieć buraczą, bo przy
Pani wszyscy płaczą.
- A to feler - jęknął seler.
Naraz słychać głos fasoli:
- Gdzie się pani tu gramoli?
- Nie bądź dla mnie taka wielka - odpowiada jej brukselka.
- Widzieliście jaka krewka - zaperzyła się marchewka.
- Niech rozsądzi nas kapusta,
- Co? Kapusta? Głowa pusta.
A kapusta rzecze smutnie.
- Moi drodzy, po co kłótnie, po co wasze spory głupie - wnet i tak
zginiemy w zupie.
- A to feler jęknął seler.
odpowiedz jest bardzo prosta, nie wiem czemu jestes pod wrażeniem, ale dziekuje.
wystarczy pojechać na walne lub jak w przypadku PMI na rozprawe sądową i dzieki temu mozna poznac ludzi.
za Pan brat z Kluba nie jestem bo dla mnie to fałszywy człowiek i tyle.
po przykładzie z Krawcami nie wierze po prostu w piekne komunikaty o swietlanej przyszłosci bo Ci ludzie nie mają za grosz wstydu i maja gdzies kary nakładane przez różne instytucje.
nie wiem ile masz lat, ale widze ze jeszcze duzo musisz sie nauczyc o życiu.
dlaczego uważasz ze PMI idzie do piachu? widze, że Ty masz jeszcze ciekawsze informacje... a nie zapomniałem ze to o czym piszesz to tylko Twoje marzenia bo tak naprawde to sam nic nie wiesz.
Dodaj tą złotówkę do 80gr i możesz zacząć myśleć o wychodzeniu w końcu jak to ująłeś jesteś dzieckiem szczęścia a złotówka to tu będzie i bez niego została nam już końcowa faza tej udręki ;)